Yolda yürüyorum annemle ve gerçekden çok bakıyorsunuz, özellikle benden yaşca büyükler, ben/19, annem de dedi sana çok bakıyorlar diye kadın bile fark etti normal kumaş pant gömlek ve makyaj vardı adamın biri kitlenip baka kaldı niye çok bakıyorsunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYa çok güzelsindir ya da sana denk gelenler numuneliktir. Şu bir gerçektir ki güzele bakmak sevaptır. Fakat kendinden küçüğe bakmak, uzun uzun bakmak, taciz ediyor gibi süzmek şerefsizliktir. 1 kere bakarsın geçersin. Yani özetle şansına o tarz tiplere denk geliyorsun. En nihayetinde tek kız sen değilsin bazıları seni beğendiği için bakar, bazıları her gördüğüne yukarıda belirttiğin gibi…
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılFarklı cinsel fantezi arayan din karşıtı mallar bunu kasıtlı olarak yapıyor.
Türbanlı +18 fantezileri seyredip haliyle etkilendiği için artık bu tarz ilişkileri arzuluyor.
Sonra yolda geçen her kapalıya o gözle bakıyor 0... nun Ç0cukları...16 Yorumla
Soran+1 yılOhaa yuh bunu ilk defa senden duyuyorum korktum
Cevap sahibi+1 yılKısmen yaşadığın olayı gelip de bana "ilk defa senden duyuyorum" deme; 👉GÜLERİM👈
Soran+1 yılBen sadece ilgilerininin çektiklerini sanıyordum senin o bahsettiğin şeyi Allah belamı versin ki hiç ne duydum ne de aklıma geldi
Cevap sahibi+1 yılSen google veya yandex amcada biraz türbanlı +18 arat, ne demek istediğimi anlarsın
Soran+1 yılBen o tür sitelere girmiyorum psikolojim bozulur
Cevap sahibi+1 yılO zaman yazdıklarıma da şaşırma🤷♂️
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
44Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı.
u +1 yılKapalılar itici olduğu için ben bakmıyorum ilgimi çekmezler.
00 Yorumla
+1 yılÇünkü tesettürün islamdaki isteği makyajsız bol ve uzun şeyler giymek olduğu için bakarlar. Tesettürün olması seni çekici yapmamalı. Ama sen o şekilde giyinip makyaj vs yaparsan cazibenden bir şey kaybetmemiş olursun. Tesettürün mahiyeti de cazibeyi gizlemek. İnandığınızı söylediğiniz şeyin kurallarına da tam uyun ya.
40 Yorumla
+1 yılBirinin artık birine bakması için açık ya da kapalı olması önemli değil bunu hala anlamıyor insanlar.
Bakan herkese bakıyor, bakmayan kimseye bakmıyor.
Kalçanın gogusun fiziğin belli edicidir bakmıştır ya da direk abazadir sebepsiz bakmıştır.10 Yorumla
+1 yılPantolon varsa kapali oldugun icin degil
Kapaliligi batirdigin icin bakmislardir
Soyle dusun trafikte bursuru araba var ama birtanesinin sadece tavani var
Kapilar yok
On kaput yok
Bagaj kapisi yok
Hangi arabaya bakarlar sence ve ne icin bakarlar 🤔🤔🤔🤔
Vucut hatlari belli olmayan kisi kapalidir
NOT=kim ne giyerse giysin kendi kisligi gunahi bu durumu hicbir erkege o bayani elle gozle dille taciz etme hakkini vermez tacizciye ve tecavuzcuye IDAM00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılValla bilemicem neden baktiklarini knk ama birincisi makyaj yapip suslendiysen otomatik cekicilik yaratiyorsun karsi cinse. Ikincisi eger zaten guzel bir kizsan eger hani makyaj yapip daha da guzellesiyorsan belki hayran kalir gibi de bakabiliyorlar. Ucunsu bide normal sifir makyaj boydan uzun bir elbise tunik falan mi deniliyor hani ozentisiz suslenmeden vs o zaman da bakiyorlar mi bi dene, hani bakasalar bile bence o senin bahsettigin gibi bakmazlar...
133 Yorumla
Soran+1 yılEn özentisiz halimde bile bakıyorlar
Cevap sahibi+1 yılO zaman guzel kiz oldugun icindir knk bilmiyorum ki simdi, sen kendin soyle guzelmisin kendini nasil buluyorsun ama durust ol tabi ne ise o...
Soran+1 yılBen kendimi güzel buluyorum 170 boy 52 kilo yüzümde güzel ince uzun gözlerimde güzel ama makyaj yapınca daha güzelim göz altlarımı kapatınca bence
Cevap sahibi+1 yılIste knk sencede neden baktiklari ortada degil mi simdi. Ben zaten makyaj ne bilim pek sevmem hani hic kullanmayin bana kalirsa ve en sevdigimde hani makyajsiz guzel olup boyle cok ozel yerlere hafif yapip da daha da guzellesen var ya, cunku zaten normal makyajsiz hali belli guzel yani makyajla ne kadar abartsa da abartsin gercek halini bildigim icin ve guzel buldugum icin makyajini isterse badana boya yapsin cirkin yapsin (lafin gelisi tabi komple duvar boyasi da surmesin yani) hani o pek dokunmaz ama digerlerine kandirmacaya giriyor bildigin dolandiricilik o yuzden hani madem guzelmissin, makyaj da yapiyorsun belli ki cok guzel oluyorsun napsin karsi cinste boyle yaratilmisiz birbirimizden etkileniyoruz, yapacak bir sey yok knk...
Soran+1 yılAbartılı makyaj yapmıyorum herkes doğal yapıyorsun diyor bir kirpiklerime rimel sürüyorum birde gözümün altını kapatıyorum birde kırmızı ruj, makyajsız şal yapınca çirkin hissediyorum normal evde cilt bakımı yapınca saçlarımıda salınca çok güzel hissediyorum ama öbür türlü özgüvensiz hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılkirpik genelde en standart hani artik makyaja girmeyenlerden sanki ne bilim makyaj yapmayip bi onu sureni de goruyorum cunku zaten makyajlik bir durumu yok ihtiyaci da yok bence yani kiz da hakli bi onu surerek. Knk demin guzeldin simdi niye cirkin oluyon yaa.. ama bide bu kirmizi ruj da baya knk sey ya sanki hani dikkat cekiyor kirmizi kirmizi yaa. Ya ozguvensiz neden hissediyon knk sanki annenizin karnindan makyajla mi dogdunuz bide bizi dusunun hic kullanmiyoz yani bide bizleri dusunun hani bizim yuzumuzde de sivilce akne noktalar bilmem neler cikiyor vs hani biz bir seyler kullanmiyoruz ortmek icin ne isek o, bence siz makyajsiz yasamayi ogrenmeniz lazim hani en basta alismaniz buyuk hataydi bence. Mesela sifir kullananlari gormuyormusun yani piril piril insanlar bence, omur boyu makyaj kullanarak gecer mi knk yuzunu derini cildini yipratiyon ya o kadar madde vs o makyajlarin icinde surekli sur cikar sur cikar sagliksiz yaa valla yazik ediyorsunuz sonra o da kotu ediyor ondan sonra aaa zaten kotu olmusum diyerekten makyajla kapatmaya calisiyorsunuz al sana dongu. Bi unutun ilk once bu makyaji gerek yok yani, siz o degilsiniz neticede...
Soran+1 yılMakyaj yapmaya alışa alışa yapmadan çıkınca çirkin ve özgüvensiz hissettiğimi kast etmiştim, zaten sadece gözümün altına kapatıcı sürüyorum bende sivilce derdi hiç olmadı, ama haklısın makyajsız çıkmaya da alışmam lazım, beni kimse sevmediğinden bende güzelliğe bakıma kendime çok önem veriyorum kendimi severek ilgilenerek mutlu ederek hayata tutunuyorum
Cevap sahibi+1 yılIste yanlis ediyorsun bence knk, insanlar seni sen oldugun gibi gorundugun gibi sevsin ama yuzunuze o boyayi ozellikle cok cok fazla surup abartanlar surunce gercekten iki farkli kisi oluyor, yanlis anlama ya da alinma hee aman diyim sana ozel bir sey demiyorum genel olarak hani kim yapiyorsa artik. Bir ornek vereyim mesela sey gibi dusunun, bir erkekle tanistiniz cok begendiniz sevdiniz hosunuza gitti hatta asik falan oldunuz ama adam aslinda gel ve kafasindaki peruk yani bildigin tak cikar boyle eve gelmesiyle disari cikmasiya, bir nevi sizin makyaj olayi gibi dusun - evde baska biri disarda baska biri ve sen bunu hic bilmiyordun gormedin, hani evlendiginde ya da evlilik yolundayken her sey guzelken aileler vs tanismisken tarihler falan da alinirken bunu ogrensen cok koymaz mi gucune gitmez mi beni kandirdi diye benden bir seyler sakli gizledi diye, hani en basindan boyle olup boyle sevse insan bir sey koymaz ama bunu sonradan son noktaya geldiginde mesela soyleyince nolmus oluyor insanin hayalleriyle duygulariyla oynamis oluyor o yuzden demem o ki o makyaj olayindan gercekten kendinizi kurtarin ister sivilce derdi olsun onun icin yap ister olmasin, zaten yoksa cok cok daha iyi degil mi puruzsuz tertemiz bebek gibi yuzun var ne guzel keske benim de olsa kim istemez dimi, valla oh insan daha ne isteyebilir ki. Knk sence benim daha once sevgilim mi oldu saniyorsun ama ben olmadi diye de boyle olmadigim kisiye de donusturmuyom kendimi ne bilim bir seyler surup kandirmaya calisir gibi yapmiyorum, yanlis anlasilmasin kandirma derken anliyorsun ne demek istedigimi - makyaj sonucta insanin makyajsiz hali farkli oluyor onu gormedigi icin diyorum...
Cevap sahibi+1 yıl(devami)
... Yani seni seven boyle sevsin bi ton makyaj surup de sevildikten sonra ne anlami kaldi ki, onunla yasamayacaksin ki omur boyu, evde geceleri tekrar cikarmayacakmisin ee o zaman napacaksin dimi. Ben inaniyorum ki sen cok daha guzelsin ve makyaja sadece aliskanlik oldugu icin boyle hissediyorsun. Bi yavas yavas basla ne bilim her gun makyaj yapiyorsan bir gun aralikli yap, bir kac hafta sonra haftada 3 e falan indir 2ye 1 e ondan sonra ayda bir ikiye oyle oyle azaltirsin yani, komple sip diye birak diyen de yok tabi azar azar...
Soran+1 yılEvet kendimi kandırılmış gibi hissederdim çok moralim bozulurdu, eğer ilerde sevgilim falan olursa onun yanında makyajsız olucam birlikte özel bir yere gidince makyajlı gelirsem yanına şaşırabilsin aa sen makyajlıda çok güzelmişsin diyebilesin hem makyaj göze görükür hem daha özel olur böyle her gün yapınca bi şey olmuyor en azından kirpiklerime bir şey olmaz, ve karşımdakini kandırmamış olurum.
Soran+1 yılYavaş yavaş azaltacağım dediğin gibi
Cevap sahibi+1 yılAynen oyle knk valla seviyom boyle anlayisli insanlari hani farkinda olanlari. Ben sonucta seni ne gordum ne taniyorum hani neye gore kime gore yalan soylim dimi, ben olani soylerim kendi dusuncemi ama sen farkli dusunursun o ayri bi konu tabi, ayri dusunebilir insan. Eger gercekten kendi isteginle azaltacaksan azalt tabi knk oyle kendini de zorunlu hissedercesine yapma sonucta gonulsuz isteksiz is asla kiymeti olmaz. Hem bide dusun omur boyu boyle bir boyaya bagli ona sanki bagimliymis gibi yasamak ne kadar kotu bir durum, hani insan boyle uyusturucuya bagimli oluyor o kotu hallerini gorunce kotu oluyor aciyor bizim bu boya dedigimiz nedir Allah askina buna uyusturucu gibi bagimli olmamamiz lazim, bununla dogmadin sen, bi aralar zaten yoktu sen kendin surerek ben boyleyim gibisinden yasamaya basladin ama kendini kandirmis oluyorsun en cok da. Seven insan oldugu gibi sevsin, oyle onu surunca biri surmeyince baska biri olmak nedir ne kadar kotu bir durum, yazik gunahtir yaa birbirimizi kandirmayalim yaa...
Soran+1 yılÇok haklısın teşekkür ederim düşüncelerini paylaşıp beni aydınlattığın için makyajsız daha güzelsin diyip duruyorlar ailem, senden de tavsiye aldım yapmam fazla artık zaten yazın da hiç yapılmıyor kötü duruyor temiz halimle çıkacam çok büyük bi fark yok zaten
Soran+1 yılAydınlattığın için teşekkür ederim*
Cevap sahibi+1 yılEstagfurullah yaa ne demek. Yani dimi hic cekilir mi o surekli sur cikar sur cikar bide sicaklar basladi o sicagin altinda ter ayri makyaj ayri birbirine bulasacak akicak falan ne kadar kotu ve insani kendisinden tiksindirecek bir durumdur yani basa nasil cikar ki insan onunla. Valla faydam dokunduysa sende mutluysan ne mutlu ikimiz adina valla ben sevindim faydam dokundugu icin - gerisi sana kaliyor tabi inshallah boyle daha da mutlu olursun, zaten bi fark yokmus hem makyaja harcayacagin o parayi baska yiyecek icecege harcarsin, makyaj malzemeleri de cok cok asiri fazla para kazaniyor bu kizlardan cidden deli gibi makyaj alisverisi yapiyor kizlar, senin paran cebinde kalmis olur senden iyisi yok dokunmayin keyfim dersin artik🤭😅bak ailen de diyormus belli ki var bir seyler de diyoruz, guzelmissin zaten boş ver makyaji😇
Soran+1 yılBoşvericem yapmıyacağım, o kadar güzel anlattın ki gerçekleri tekrardan çok teşekkür ediyorum ☺️
Cevap sahibi+1 yılYa tesekkur ederim valla bende sevindim bak cidden hosuma gitti gulumsettin beni Şu an . Sen mutlu olduysan kendine geldiysen gerisi bos, en onemlisi insan mutlulugu🙏🥰😇
Soran+1 yılEvet katılıyorum ✨☺️
Cevap sahibi+1 yılValla ben seni daha fazla rahatsiz etmiim o zaman uyuyacaksindir belki de😇
Soran+1 yılEzanın okunmasını bekliyorum rahatsız etmedin :)
Cevap sahibi+1 yılaa ne guzel bende🤭burda da az kaldi😇
Soran+1 yılNerdesin ki sen :)
Cevap sahibi+1 yılsey ben yurtdisindayim da🤭😇
Soran+1 yılAa hangi ülke :)
Cevap sahibi+1 yılya knk vallahi ben bunu boyle burada soylemiyom zaten gizli olmamin sebebi de biraz o🙈🤭
Soran+1 yılHaa anladım kusura bakma :)
Cevap sahibi+1 yılya yok be ne kusuru estagfurullah😅ya site malum hani simdi Allah korusun tanidik cikar falan , gerci cikarsa bende onlara sorarim ama kfdgjdkf
Soran+1 yılTamamdır dksşskdnx
Cevap sahibi+1 yılee sen kaciyon mu oldu mu sende😅
Soran+1 yılOlucak şimdi :)
Cevap sahibi+1 yılgidecegin zaman soyle sey yapmayayim ben😇
Soran+1 yılGidiyorum Allaha emanet ol teşekkürler bana vakit ayırdığın için ☺️
Cevap sahibi+1 yılTamamdir, ne demek sende iyi gunler kendine iyi bak🙏😇
- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir cogu yobazligindan sapikligindan bir kismida bu sahis Allah icinmi kapanmis yoksa baska bursey icinmi diye cunku gubunuzdekilerin huc biri islamiyetin emrettigi gibi degilde birilerin emrettigi gibi kapaniyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılbakıyosan en adiyim hiç te çekici gelmiyor açık konuşayım. kapalıya saygım varda usulüne göre giyinseler hadisi bile var fakat tayt giyen veya dar badi giyen o kadar çok kapalı görüyorum ki hiç ilgimi çekmiyor
00 Yorumla
+1 yılYa siz nasil vitrinlere bakiyorsunuz ayni dusun, erkrkler arabalara da ayni bakiyor geciyoruz, fazla buyutmene gerek yok
00 Yorumla
+1 yılSaan özel değildir o maşallah açlığın afrikası olduğu için her kıza bakıyorlar, damacana seven insanlar var norveç değil burası
00 Yorumla
+1 yılGüzel olduğun için değil fantezi kurdukları için öyle bakıyorlar.
10 Yorumla
+1 yılGenç kızları, özellikle de tesettürlü olan genç kızları beğeniyorum ama taciz vs bunlar hoş değil.
01 Yorumla
+1 yılGüzel kızsın demek ki nazar değmesin. Hoşuna gitmiyor mu ilgi çekmek?
00 Yorumla
+1 yılpantolon gomlek giyen kadin nasil cekici olur aksine iticidir erkeksi oldugu icin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 861 cevap paylaştı. duzgun kapanamadıgın ıcın dıkkat cekıyosun cunku dasadsdsasad
00 Yorumla
+1 yılMalmi yok mal öküz angut dolu piyasada herkese bakıp evdeki karısını düt embesil dolu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Sadece kapalılara değil herkese bakıyorlar. Bazıları da öküz gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVar böyle zihniyetini si***tiğim oro**pu çocukları onlarında anasına bacısına aynı şekilde bakılması dileğiyle 👍🏻
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesin surilerdir baska kim bakacak aman sanki hic kapali görmediler bacim sen de hee dhdjjd
00 YorumlaSuçu karşıya atmadan biraz kendine baksan. Kafam kapali ama makyajliyim, kafam kapalı ama oldukça dar giyiyorum vb şeyler bende var mı diye
01 Yorumla
+1 yılKapalı düşmenlığı çok benim ailemde başörtülü düşmanı kalıplaşmış bir yargı vaya başörtülü = malum parti
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı. Güzel buldukları için olabilir
22 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum valla
+1 yılBen aslında hiç bakmıyorum, zaten göze batmamak istemiyor musunuz?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı.
+1 yılKapalilar her zaman daha iligimi çeker daha tatli ve seksi oluyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılKapalı kadın niye panyolon giyiyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılFiziğin hoştur bakmışlardır.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Abazaya denk gelmissindir
00 Yorumla
+1 yılKuruntu yapma bakmıyorlardır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimi kapali giyinisiyle aciklardan fazla dikkat cekiyor
00 Yorumla
+1 yılTamam en çok sana bakıyorlar.
00 Yorumla
+1 yılinsanların aklından ne geçer bilemeyiz
00 Yorumlainsan ulaşamadığı şeyin hastasıdır...
00 YorumlaHoşumuza gidiyor arzuluyoruz prenses
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir cekiciligin var demek ki
00 Yorumla
+1 yılÇünkü çok çekici geliyorsunuz bizlere artık
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeksi oluyorsunuz genelde
00 Yorumla Masallah guzelsin demekki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKapalı derken görüş olarak mı?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok mu güzelsin acaba
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazıları cinsel açıdan aşırı çekiyor
00 Yorumla
+1 yılKapalılara bende bakıyorum 😂 çekici geliyor lar
14 Yorumla
Soran+1 yılKız ağzının tadını biliyo jdlakd
- +1 yıl
😂😂😂 bana mesaj atsana 😂
+1 yılherkese öyleler kapalılara özel bı durum değil
20 Yorumla
+1 yılUcube oldukları için
01 Yorumla
Soran+1 yılUcube değiliz
Tek sana mı bakıyorlar sanıyorsun kezban
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYüzün çok güzeldir
00 Yorumla
+1 yılBen bakmadım sana Darıca da yaşıyorum ben
00 YorumlaÇokmu güzelsin 🤔
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılBakmıyorum ben
00 Yorumla Gram ilgimi çekmiyor
00 Yorumla
+1 yılKapalılar daha çok ilgimi çekiyor benim.
00 YorumlaPuşt hepsi 🤦🏻♂️
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakanlar oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMakyaj çok muydu
00 YorumlaBen bakmıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılguzelsen demek ki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı. Bakmıyoruz.
00 Yorumla
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem