AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Uyumuyorum ben
Aç konu konuşalım birader;)
Bu ülkede herkes uyanık
Uyuyorum telefon elimde 😂
It is not a blessing for the one who stabs you with the knife nine inches forward to pull the knife back six inches."
@Candanbirkızz tüh ingilizce sözlüğüm diğer odada vitrin üzerinde şimdi onu almak için yataktan çıkıp boxer gitmem lazım olacak 😂
there is a translate systm on the google. you can use that
@candanbirkizz ücretsiz ingilizce dersi veriyorsun diye Türkçe'ye merak saldım 😂İngiliz ve edebiyatı okuyorum ford taunusta 😂
well so you can understand me easly.
@candanbirkizz böyle zor oluyor kopyala yapıştır çok güzel Türkçe biliyorsun neden mefalutun failunleride kullandığını biliyorum sonraki ders Türkçe edebiyati şimdi tenefüsteyim. cay içeceğim sende alirmisin 😂
what you sayin? Im confusing! you are not Turkish anyway? why are you trying to Turkish language as well?
Yok bu kadar basit cümleler için translate kullanmaya gerek mi var?
Translate olsa basamakalıp çıkartır yazıları fakultede okuyorsan bunu anlaman lazım bak mesela you are not turkish anyway? sen zaten Türk değil misinde ki zaten kelimesini translate already diye çevirir yani düz ve olduğu gibi alır anywayi hiç bir zaman zaten olarak çevirmez. bu sadece bir örnek
@Candanbirkızz ingilizce dersine resim ve müzik öğretmeni girerse yes no my name is ten başka bir şey yazamazsin bıçak muhabbeti anlamadım fransadada yasamadigim halde fransi kaldım 😪
I hope I explain on above what i mean : ) also my english level is b 2. its enough for me right now
B2 seviye uzun ve teknik sohbet etmeye yeterli gelmeyebilir ama bu yukarda yazdıklarım zaten basit cümleler bunun için translate kullanmaya gerek yok
@Candanbirkızz off valla kopyala yapıştır yapmaktan ayağım ağrıdı ellerimle de göz kapaklarımi açmaya çalışıyorum edebiyat dersine geç artık öğretmenim ben şiir okumak için tahtaha kalkacagim söz 😂
Senin ingilizce seviyen kaç?
let's test me for it man I challenge you : )
@Candanbirkızz notlarım 10 du fakat hep eksinin altında 😅 5 kim sisteme göre 100 sisteme göre kopyayla geçtim 😇
@candanbirkizz bir daha İngilizce yazacaksan dmden yaz burada resim ve müzik öğretmenime hakaret edilmesini istemiyorum 😂
oh what a overwhelming... . Im so sorry for you cause u know It's bad to crash when it's so cool
haha you're wrong man. the physical education teacher always gave the english lessons in our school lol
@Candanbirkızz teşekkür ederim de Türkçe devam etsek sakıncası yoksa seni Türkçe moduna alan bir yerin var mı işletim sistemin falan hackleyeyim bari 😂
even if have i don't know that lmao
@candanbirkizz fakülte de okuduğumu nereden çıkardın onu anlamadım sokak jargonu biraz benim ingilizce seviyesi yok duş yaparakken. teemmum alıyorum gibi düşün su akmazsa yani ingilizce bilmiyorsan anlamazsinda yani bu kadar basit Türkçeyi bile doğru düzgün bilmiyorum sen kendini ispat etmeye mi çalışıyorsun tamam yazilidan on versim sözlüye geçelim artık 😂
whatever you use give me the same lol I want to experience this consciousness
Abi bende madem bu kadar iyi biliyor niye 2 kelime ingilizce karşılık vermiyor diyordum desene baştan csddfg
@Candanbirkızz goodmorning have are you fine thanks my name is derbeder seks on the beach drink bu kadar kafi 😂 sonra mefalutun failatun failunlere geçiş sabah sabah 13 yıllık eğitim hayatımda bu kadar ingilizce Kelime yazmamamissimdir teşekkür ederim 😂
Uyanışım ama ciddi sohbet edemem :) goy goy anca
Edelim. Konu ne olsun?
Ne konu bakımından? 😀
Seviyem yetmiyor be aga
Bu gece de uyku yok...
Varda sohbet edilecek birsey yok
uyumadım henüz tabiki
Çok uyanıklara dikkat etmeli 😂😉
Yokk
Çılgın bir muhabbete hayır demem
Var var
Ne kadar uyanık lazım