Aşk İlişkileri Sizi uyutmayan şey Aşk acısı mı sivri sinekler mi? FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Şarkının bu durumla alakası yok denk geldi attım fjkf. Sivri sineklerin yanında Aşk acısıda neymiş 😄2 saattir kovalıyorum yakalayamadım çok kızdım çok fkfkgkg. Sizi uyutmayan şey Aşk acısı mı sivri sinekler mi? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Yalnızlık uyutmuyor, insanlar sevgilisine sarılarak uyuyor ben yıldızları izliyorum sadece 1 0 Yorumla
Enperatriz_Eztia Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Şu fişe takılan sivri kovucular çok işe yarıyor. Dene. Uykum ilk defa dün gece kaçtı. İçimi bi sıkıntı kapladı. 3 4 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Pencere açık olunca etki ediyor mu? Yorumla Enperatriz_Eztia +1 yıl Ediyor Yorumla FloraBacchus +1 yıl Hemen alırım saol bebeğim 😘 Yorumla Enperatriz_Eztia +1 yıl 😘🤍 Yorumla
ITheLivingDeadI Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Mışıl mışıl uyudum 😌 ne aşk acısı var, ne de sivri sinek 😌 2 17 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Vay hain 😒 Yorumla ITheLivingDeadI +1 yıl Sensin hain, bir börek yapmadın bana 😒😒 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Banane parasıyla yeee. Fkfkg Yorumla ITheLivingDeadI +1 yıl Senin paran burada geçmez diyeceğine, neler diyor 😒😒😒 sen priz istersen benden djjsjs Yorumla FloraBacchus +1 yıl 😄 Kargo parası çıkardın başıma djjfjf.Ben de senden çay parası alırım djdkf.Ben işçiyim sen patron unutma bunları 😄 Yorumla ITheLivingDeadI +1 yıl 100 lira ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz jsjsjs Tamam hadi börekler senden olacaksa, çaylar benden olsun jxjssjİşçisin sen işçi kaal jxjssj Yorumla FloraBacchus +1 yıl Patronlar kalleş işçiler kardeş fkfkgkg Yorumla ITheLivingDeadI +1 yıl Seni kovdurayım da gör gününü jsjsj Yorumla FloraBacchus +1 yıl Ben kovulursam sistem çöker bebeğim 😉 Yorumla ITheLivingDeadI +1 yıl Senin yerine sistemi ayakta tutacak biri bulunur elbet 😝😝 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Ağam beni kovir misin diye soruyorum hergün kovmirim diyor fjfjg.Kovsa annemlere gitcem 😄 Yorumla ITheLivingDeadI +1 yıl Kibar feyzo gibi kendini kovdurmak için adamı bezdiriyor musun jsjsjsjsAnnenlere mi gitceksin 😂 patronun eşin mi 🤔😂😂 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Hayır değil tabii ki 😄Annemlere gitcem izin vermiyor hain patron2 gün diyip gideyim bilet bulamadım diyip 1 hafta kalayım diyorum ne dersin fkfkfk Yorumla ITheLivingDeadI +1 yıl Haa şimdi anladım 😂Patronunun bunu yiyeceğini sanmıyorum sjjsj ama dene şansını, çok çok kovulursun nedir yani xjsjsj Yorumla FloraBacchus +1 yıl Umarım kovar fkgkg Yorumla ITheLivingDeadI +1 yıl Kovulmak için fikrin gayet güzel, uygula bunu jsjsjs Yorumla FloraBacchus +1 yıl Oki 🖐️😄 Yorumla
Turiiist Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 43% +1 yıl Beni uyutmayan sivrisinekler Aşk gözüme perde çeker Hangi mani manidarın dilinde Benim gibi seni söyler İki sıfır bir iki jojee 1 0 Yorumla
Parodaqt Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Sevdiğimi göreceğim gün 😏 1 3 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Çok sıkıcısın djfkg Yorumla Parodaqt +1 yıl Teşekkürler byyyy sjsjsjsj Yorumla FloraBacchus +1 yıl Çaavvv😄 Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Dizi izlerken uyuya kalmışım, hapı yuttum 😃 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Karnim aç 😭😭 1 2 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Yeee djfjg Yorumla flaneurx +1 yıl Tamam 🏃♂️🏃♂️🏃♂️ Yorumla
ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Benimki profesyonel hayatım 😅 0 3 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Ne Yorumla ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ +1 yıl Kız profesyonelim ya. Gece avlanıyorum ya. İş icabı 😅 Uyumamam gerekiyor Yorumla FloraBacchus +1 yıl Anladım gibi oki fkfkg Yorumla
dikenliyıl Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 759 cevap paylaştı. Ikisi de değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yalnızlık uyutmuyor, insanlar sevgilisine sarılarak uyuyor ben yıldızları izliyorum sadece
Şu fişe takılan sivri kovucular çok işe yarıyor. Dene. Uykum ilk defa dün gece kaçtı. İçimi bi sıkıntı kapladı.
Pencere açık olunca etki ediyor mu?
Ediyor
Hemen alırım saol bebeğim 😘
😘🤍
Mışıl mışıl uyudum 😌 ne aşk acısı var, ne de sivri sinek 😌
Vay hain 😒
Sensin hain, bir börek yapmadın bana 😒😒
Banane parasıyla yeee. Fkfkg
Senin paran burada geçmez diyeceğine, neler diyor 😒😒😒 sen priz istersen benden djjsjs
😄 Kargo parası çıkardın başıma djjfjf.
Ben de senden çay parası alırım djdkf.
Ben işçiyim sen patron unutma bunları 😄
100 lira ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz jsjsjs
Tamam hadi börekler senden olacaksa, çaylar benden olsun jxjssj
İşçisin sen işçi kaal jxjssj
Patronlar kalleş işçiler kardeş fkfkgkg
Seni kovdurayım da gör gününü jsjsj
Ben kovulursam sistem çöker bebeğim 😉
Senin yerine sistemi ayakta tutacak biri bulunur elbet 😝😝
Ağam beni kovir misin diye soruyorum hergün kovmirim diyor fjfjg.
Kovsa annemlere gitcem 😄
Kibar feyzo gibi kendini kovdurmak için adamı bezdiriyor musun jsjsjsjs
Annenlere mi gitceksin 😂 patronun eşin mi 🤔😂😂
Hayır değil tabii ki 😄
Annemlere gitcem izin vermiyor hain patron
2 gün diyip gideyim bilet bulamadım diyip 1 hafta kalayım diyorum ne dersin fkfkfk
Haa şimdi anladım 😂
Patronunun bunu yiyeceğini sanmıyorum sjjsj ama dene şansını, çok çok kovulursun nedir yani xjsjsj
Umarım kovar fkgkg
Kovulmak için fikrin gayet güzel, uygula bunu jsjsjs
Oki 🖐️😄
Beni uyutmayan sivrisinekler
Aşk gözüme perde çeker
Hangi mani manidarın dilinde
Benim gibi seni söyler
İki sıfır bir iki jojee
Çokta güzel uyudum :D
Sevdiğimi göreceğim gün 😏
Çok sıkıcısın djfkg
Teşekkürler byyyy sjsjsjsj