Kadınlar ne ister sorusunun milyonlarca cevabı vardır çünkü kadınlar ilişkilerinde ilk aşkı olan babalarını arar. O yüzden her kadının istediği erkek farklıdır.
Bu söz ne kadar doğru sizce
Bu söz ne kadar doğru sizce
aslında çok doğru ama sıkıntılı ve paradox bir laf aslında biz erkeklerde biraz öyleyiz ama bizim farkımız biz annemiz gibi bir kadını ancak o anne ile gerçekten sağlıklı bir ilişkimiz vardıysa ararız ama yoktuysa ancak mazoşist veya ruhsal sağlığı bozuk biri arardı sağlıksız ve toksik bir ilişkisi olan annesine benzeyen eşi. ama kadınlar da babalarıyla ilişkileri kötüydüyse bile onu arama eğilimi onların doğal olarak onarıcı yapısının bilinç altlarının babalarına benzeyen erkeklerle bir araya gelerek bilinçsizce travmalarını yeniden yaratma ve bu sefer düzeltme çabası ama aynı şeyleri yaparak farklı sonuç elde edilemeyeceği için bu bir döngüye dönüşür taki söz konusu kadın erkeklerden umudu kesip boşluğa düşene ya da yaptığının aslında faydasız olduğunu çünkü asıl sorunun erkekler de değil kendi yaptığı şeyin ona zarar verdiğini ve aradığını bulsa dahi ona iyi gelmeyeceğine çünkü asıl sorunu asla çözmediğini fark edip ihtiyacı olanın düzgün bir ilişki yaşayacağı babası gibi biri değil de bir psikolog olduğunu anlayana kadar.
Kadınlarda mesela mazoşist eğilim azımsanmayacak kadar fazla bir yandan seviyorum diyor bir yandan eziyet çekiyor hatta olay öldürülmeye kadar gidiyor bu babasının davranışlarını simule etme süreci olabilir mesela kızına kötü davranan bir baba
kadınlarda mazoşistliğe yatkın oluşun sebebi biraz da doğuştan DNA mıza yazılı olan av-avcı içgüdüsü bu bilinçli var olan bir eğilim değildir tamamen farkındalık dışındadır ve araştırlmadığı takdirde yarattığı dürtülerin sebebi anlaşılması oldukça güçtür.
Mesela çoğu kadın inkar etsede psikopat erkeklerden hoşlanırlar bu ayrı bir mekanizma olabilir koruyucu içgüdüsü vs
psikopatdan ziyade baskın ve güçlü olan diyelim ama genelde o özellikleri sergileyenler de şiddet eyilimi olanlar olur kendimden biliyorum ayrıca psikopat afını da hafife almayalım çünkü bu bir karakter özelliğ değil bir akıl hastalığıdır ve doğuştan gelir sonradan olsaydı sosyopat olurdu
Antisosyal kişilik bozukluğu erkekler daha etkileyici oluyormuş bir araştırmada okumuştum psikopattan kastım bu şiddet eğilimleri yüksek meydan okuyan tiplerde bu sınıfa giriyor aslında
öyle o yazıyı muhtemelen bende okumuşumdur (gerçi kesin yabancı kaynaktır türkçe kaynaklarda çok fazla palavra var) şiddet eğilimi de şu şekilde sonuçta baskınlık gösteriyorsun
Peki sence alfa erkek tanımı nedir
gerçek olmayan tamamen yanlış bilgilere dayanan özgüveni eksik olduğu için kibirle kapamaya çalışan zavallıların ağzına sakız ettiği bir saçmalık alfa veya beta diye bir şey yoktur herkes birine bir konuda üstün ama başka bir konuda belki de başka bir kişiye veya aynı kişiye aşağı gelir bu böyle ilerler
Tabi olay böyle ama bir grup içinde o gruba liderlik eden baskın bir tip vardır liderdir bu gerçektir ve liderler kadınlara çekici gelir bu bence alfa tanımı
o sadece girişken ve laf ebesi bir tipin tanımı sen hiç o gruplarda o tipin arkasından söylenenleri duydun mu? inan bana ona saygı duyduklarından konuşmasına izin vermiyorlar sadece çenesini çekmek istemiyorlar
Lider topluma gruba yön veren kilit insanlar vardır mesela şirkette müdürler patronlar vs gibi şeylerde rütbe kadınlara çekici gelir bunun yansıması nedir statü kadınlar statüye ilgi duyar
pek çok farklı kadın pek çok farklı şeye ilgi duyar o bahsettiğin statülü kişiye ilgi duyan kadın veya paraya ilgi duyduğu kişi adam değildir statüsü dür ve böyle kişiler genelde aldatılır ''O'' kadınlar tarafından çünkü dediğim gibi istenilen şey burada statü ve para erkeğin kendisi değil.
Peki erkeğin kendisi nedir? Bu soruyu kendime sorarım hep iyi bir karaktere bilgiye sahip olsanda kültürlü olsanda diyelim ki statunu kaybettin kadının gözünde bitersin seni eler kadın diplomaya bakar statüye bakar mal varlığına bakar bunlarda bizim ozelliklerimizdir merhametimiz gibi kültürümüz gibi yardimseverligimiz gibi zenginliğimiz de bir özelliktir
Mesela Kadın benim merhametine bakıyor merhametin gidince kadın gitti diyelim ki birden merhametsiz bir koca oldu erkek
kusura bakma ama fikrimiz burada zıt ne cebinde ki para ne de statün seni yansıtır bugün sahip oldukların yarın sana sahip olur statünü kaybedersen ancak seni sen olduğun için seven ''gerçek'' insanlar yanında kalır ve zaten ihtiyacın olan insanlar da onlardır para veya statü bir özellik değil bir ekstradır organların gibi değil de kıyafetlerin gibi düşün.
İşte bende senin gibi düşünürdüm eskiden beni sevecek gerçekten sevecek birisi tüm içtenlikle ama o iş öyle değil sana yaklaşırken kadınlar kesinlikle materyalist açıdan yaklaşıyorlar bu fiziksel özellik olur ya da giyim kuşam ya da maddiyat eğer bunlar karşılanmaz sa içten sevgi bir hiç kadını etkileyen baş faktörler maddeci bir yaklaşım ama sonra bir hayranlık varsa kadın kişiliğinde sevmeye başlıyor gerçek bu ben yıllarca gerçek aşka inandım ama kadınlar duygusal görünümlü materyalist tipler
bak biraderim bu kötü devirde böylelerinin sayısının bol olduğu bir gerçek ama aynı zamanda düzgün insanların da var olduğu da bir gerçek sen sepetteki bi düzine çürük elmadan dolayı bütün sepeti çöpe atarsan ancak kendini olmak istemediğin bir şeye ve yaşamak istemeyeceğin bir hayatın içine sokarsın sana en basit örneği vereyim arkadaşlarımdan biri fuat 165 boyunda dümdüz bi herif 5 yıldır bir kızla birklikte üniversite bitip de iş bulduklarında da evlenecekler kız 160 boyunda fuatla aynı bölümü okuyan belli düzgün bir ailenin yetiştirdiği tertemiz bir kız öyle olmasa zaten dostumun yanına yanaşamazdı ben varken sana böye başka örnekler de sayarım istersem ama en yakın bu
Aynı bölümü okumaları küçümsenmeyecek bir artı kadın tercihen kendinden üst ama eşit mevkii kişileri tercih eder. Ha maddeci bir yani olması kadının kötü biri olduğunu göstermez ama arkadaşın ışsiz olsa ve o kız üniversitede olsa tanissalar ne kadar ilgi duyardı bide nurdan bak statüsu uymayan evlilikler azınlıkta
onlar lisede tanıştı diyorum ya 5 yıldır beraberler
Gençliğe bir şey diyemem insan gençlikte saftır
bak kardeşim alınma da bu kafayla gidersen dediğim gibi hayatı kendine zindan eder hep şüphe ve paranoya içinde hiç bir şeyin gerçekliğine inanmadan yaşarsın o yüzden bence şu red pill olayını bir kenara bırak ve akışına bırak hayat sevgili eş olmadan da geçer kaldı ki eğer kadınlara bakışın buysa zaten hiç bulaşma
Kadinlar bir kere açar sonrası yaprak dökümü ben kendi penceremden bakıyorum yaşım 31 saf temiz ruhlu kadın denk gelmedi bana en son öyle biriyle üniversite hazırlıkta karşılaştım senin yaşın genç belki denk gelme ihtimalin vardır. Senin inancını kırmak istemem
benim artık öyle isteklerim yok ama sebebi düzgün insanlar olmadığı için değil ben kimseyi kendime yük edinmek istemediğim için rahat olmak isteyen yalnız kalmasını bilecek
Herkesin kendi bakış açısı saygı duyuyorum ama bu dünyaya neslimizi devam ettirmeye geldik buda doğanın kuralı
bilmiyorum bakarız hoş bu dünya umurumda olmadığı için neslimi hele ki koruyamama ihtimalim olan bir nesli de bu b*ktn dünyaya getirip acı içinde devam etmeye zorlamak sadece vicdansızlık olur artık
Sen iyi bir insansın ama böyle düşünme
iyi bir insan olduğum için de bu kötüye giden dünyaya ölüp de terk edeceğim çocukları getirmeye korkuyorum dini inancını bilmem ama benim hedefim polis olup adaleti sağlamak gün gelince de nasip olursa şehit olarak ölmek hem kendi ahiretimi hem sevdiklerimin kini kurtarmak için
Allah hakkımızda hayırlısını versin
amin biraderim amin cümlemize
Hadi hayırlı geceler saat geç olmuş
Doğru değil her zaman. Misal ilk aşkı babası olmayan bir kadın düşün. Düşün ki hayatı boyunca erkekleri gözlemlemiş ve kendi istediği erkeği kendisi oluşturmuş kafasında. İdealist falanmış biraz galiba.
Yav şu baba edbiyatı beni bayım bayım bayıyor. Babası kötüyse sevgiyi erkekte arar yok kızların ilk aşk babalarıdır. Safsata bunlar. Babası gibi tip görse kaçacak bir sürü kadın kaynıyor etraf.
O zaman bu kadınlar anneci oluyor zamanla babalari hep kotulenmis
Cevap
0Cevap
Bu şöyle, bunu kendin tercih etmezsin ama bilinçdışın öyle insanları kendine çeker
Degilmi aslında mantıklı kafandaki ilk erkek profili bu iyisiyle kötüsüyle
Birçoğumuzun ilk aşkı değil ama ilk hayal kırıklığı olabilir.
Nasıl yani
Babam çok iyi biridir ama onun gibi birisiyle evlenmek istemem asla kötü biri değil ama istemem işte
Her kadının ilk aşkı babası değildir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?