Eski sevgiliye veda etmeli miyim?

Merhaba herkese ayrılıp barışmalarla geçen 3 yıllık ilişkim var. Birlikte herşeyi yaptık her anlamda hatta günün birinde ben hamile bile kaldım ama cahillik ve korkmuşluk diyelim bebeği düşürdüm sevgilimle bu süreçte ayrıldık o da ailesine yaptığımız hatayı anlatmış ve ailesi beni istemedi sevgilimde beni terk etti ama kopamadık sürekli görüştük buluştuk birlikte olamayacağımızı bildiğimiz halde buluştuk araya kimler girdiyse yine bir şekilde kavuştuk ama artık bu gidişat beni yormaya başladı sevgilime ailenle konuş evlenelim dediğimde kabul etmiyorlar onlara karşı gelmek istemiyorum evlenirsek ilerde benim ailem seni çok üzer kırılmanı istemiyorum diyip duruyo ama ben herşeye hazırım daha doğrusu hazırdım artık ondan kopmam gerekiyor ve bunun içinde onu herşeyin başladığı yere götürüp veda etmek istiyorum. Yapmak istediğim şey doğru mu sizce ya da ne yapıp da onu kendime bağlayabilirim. Uzak kalıp bensiz bırakarak sevgisinden emin mi olsam yoksa sessizce hayatından çıkıp yoluma mı baksam?
Eski sevgiliye veda etmeli miyim?