Ergen gibi ağağ beni kimse sevmiyor demek istemiyorum ama kimse beni sevmiyoo hüü (trajikomik).19 yaşındayım ve gençler hiç benimle ilgilenmiyor , okey kapalıyım felan da abi 1 Allahın kulu bile gelip yanıma senden hoşlanıyorum felan demedi dlsğaldkd hadi demesin bakışları ile belli etsin o da yok, varsa yoksa benden büyükler yicek gibi bakıyor ve sinirim bozuluyor, geçenler de cesaretimi topladım yaşıtım olan birine duygularımı açtım ve red yemiştim ben ne zaman duygularımı açsam red yiyom :')
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Neden buyukler bakiyor? Cunku iyiden anlarlar. Ha kimide acgozludur o ayri. Ama yasitlarinin ilgilenmemesi senin kapali olusun ve belkide ciddi durusundandir.
Knk bende 20yim benim de hic olmadi ben senden daha kotu durumdayim o zaman. Hem kim bilir kac kisi var dmnde yazan bekleyen, bende o bile yok ve asla olmuyor yani silmiyorum bile, olsa da silsek keske...
Bende de yooook
Cok da sey yapma yaa nolacak sanki dfgjd yani keske olsa artik tabi, yalan yok bende artik birini sevmek sevilmek istiyom o kisi de esim olsun ilk tek ve son olsun falan ama ne bilim simdi de sirf sevilmek icin de rasgele birini bulmak ya da kabul etmek de olmaz dimi, onemli kisi bu kisi kfgjkdf
Evet iyice yoklukta hissediyorum çok berbat bisey
Sorma artik disarda orada burada ciftleri el ele kol kola gezdigini gorunce kiskanmiyor degil insan yani hevesleniyor ne guzel olurdu benim de olsa falan oluyom ama ne bilim nasil bulacam onu da dusunmuyor degilim cunku ben ne bilim oyle kizlara yazan biri degilim sevmiyom hosuma gitmiyor sanki rahatsizlik verir gibi sarkintilik yapar gibi pek kendime yakistiramiyorum oyle kizlarin pesinde kovalarcasina ona buna yaz falan o yuzden durum boyleyken kiz zaten bana yazmayacagina gore bende evde kaldim gibi bir sey Şu an ki durum kfdgjkdf
Güzelim biraz hatlarını çıkaracak dar elbiseyle dikkat çekip gülümseyerek gözlere bakarsan, erkekte sana bakar uyarsa devam edersin
Büyük mü gösteriyorsun acaba görünüşün giyimin vs nasıl
kalmazsın canım ne evde kalması daha 19 yaşındasın
şu an bile seven yok tam genciz çıtırız zamanında olmuyorsa ilerde büyüyüncemi olcak sanki
olur olur belli olmaz bu işler yani tipinde kötü değildir bence sen çok abartıosun gibi
Abartmıyom
belki sanaldan tanıştığın biriyle evlencen belli mi olur
Sanaldakilerin amacı belli
herkes anı değil ama belki o amaçla yazacak ama sonra iş ciddiye binecek
19 yaşında evde kaldım diyor 🤣
Evde kalcam*
Geleceği görebiliyom
Gelecegi Allah'tan başka kimse göremez. :)
Doğru
Yaşın küçük dert etme
Büyüyünce kapımda kuyruk mu olacaklar sanki
Bu işler öyle değil
Nasıl oluyo
Kendini tanı anla önce
19 yaş evde kalma yaşı değil...
Öyle deme be herkesin olayları olurken ben de tık yok bence bu saatten sonra da bir şey değişmez
Seni yakından tanımak isterim
Aman ben de öyleyim yapacak bir şey yok gibi
Daha genceciksin o da olur be
Beni de seven yok soran yok yaş 22
Sacmalama niye evde klicaksin 19yaşindasin daha
Amaa herkesi seven vaaarr
Ben 14yasimdan beri ayni kişiyle cikiyorum sevgililik normal birsy niye takiyosn seninde olur
Sevgilik normal bisey ama bana çok uzak ve bilinmez geliyo
Knk saçmalama o kdr mi çirkinsin kndi kndine üzülüyorsun dert ediyosun
Çirkin değilim ama bahtim kapalı ya da çirkinim kimse adım atamıyo
Şimdikiler zaten adim atmiyo sevse bile söylemiyo
Seven her türlü yavşıyo
Ozmn erkeklerin hoşuna gidicek sekilde giyin falan
yapacak bisey yok duvara surtun
Gel ben seveyim
Yazsana derdin ne konuşalım hemenn
Seni seviyorum gizemli kiz