Bana aile büyüklerinin ölümünden ve bundan çok etkilendiğini anlattı o yüzden uyku sorunum var bazi geceleri çok ağlıyorum dedi
bi kaç aydır tanıyorum kendisini çok içe kapanık birine benziyor Aslında
bana bunları anlatması biraz tuhafıma gitti çünkü erkekler sevdiği ya da hoşlandığı kadına daha çok güçlü gözükmez istemezmi?
bi kaç aydır tanıyorum kendisini çok içe kapanık birine benziyor Aslında
bana bunları anlatması biraz tuhafıma gitti çünkü erkekler sevdiği ya da hoşlandığı kadına daha çok güçlü gözükmez istemezmi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Erkek hoşlandığı veya sevdiği kadına, güçsüz tarafını göstermez. Dediğin gibi aksine hep güçlü durur. Sana bu yönelik konuşmalar yapıyorsa, biraz dert ortağı bulmak için. Pişpişleme yorumda yapma. Herkesin derdi var bide bu mallami ugrascan
Evet bende öyle düşünüyorum seven erkek sevdiği kadına ağladınız anlatmaz bence ama kendisi her gün mesaj attıyor gel konuşalım diyor falan hahah
Sadece geçen anlattı öyle şeyler bende sorguladım durumu biraz
Ağlamanın güçsüz gözükmekle ilgisi yoktur. Adam sana icini dökmüş ki bu oldukça zor bir şeydir.
Biliyorum çokta güzel bir şey ama çözemedim kendisini hoşlanıyor mu arkadaşça mı görüyor emin değilim
Bunu sana olan tutumundan anlarsın. Bir olaya bakıp söylemek mümkün değil.
Birlikte ayni yerde çalışmaya başladık ve bana bi kaç aydır her gün mesaj attıyor, birlikteyken gülüp sinir etmeye çalışıyor bazen erkeklerle konuştuğumda ya da onlar konu olduklarında şakadan kıskançlıklar yapıyor, sonra işten sonra yine mesaj ya da bi resim attıyor, bi kaç gündür sabahin 3/4 e kadar yazıştık ama öyle temas kurmuyor daha çok utangaç yalnızken gözlerime fazla bakamıyor falan
Ama ilişki konularına konuşurken bana şu an ilişki falan istemiyorum dedi
Her şey açık be net. Beklentiye girme çocuk istemediğini söylemiş. Boş ver gitsin.
Ama ozman niye peşimde koşuyor
Hayır sevdiği kadına sırtını gözü kapalı dayamak ister zorlukların üstesinden gelmek için
Bilmiyorum benim yanımda bu konularda çok rahat bazen çocuksu hareketler falan da yapıyor ama ben arkadaşça yorumladım
Ama hangi gözle sevdiğinde önemli işte arkadaş çada seve bilir sana karşı hislerimde opla bilir bunun ayrımını sen yapacaksın
Yani gözlerimi bakınca utanıyor hemen gözünü çeviriyor her gün mesaj attıyor ama boş yere kendime umut etmek istemiyorum
Belki utangaç birisifğr genel olarak
Olabilir çözemiyorum bi türlü bu çocuğu 😂
Detay verir sen fikir vermeye çalışırım
Birlikte ayni yerde çalışmaya başladık ve bana bi kaç aydır her gün mesaj attıyor, birlikteyken gülüp sinir etmeye çalışıyor bazen erkeklerle konuştuğumda ya da onlar konu olduklarında şakadan kıskançlıklar yapıyor, sonra işten sonra yine mesaj ya da bi resim attıyor, bi kaç gündür sabahin 3/4 e kadar yazıştık ama öyle temas kurmuyor ben mesela bugün yüzünde bir şey vardı siliyim mi diye sorduğumda gülümseyerek hadi sil dedi sonra gözünü kapattı 😂 arkadaşız aslında ama öyle değiliz gibi bilmiyorum
Ama mesela göz temasını fazla kuramıyor yalnızken biraz utangaç gibi gözüme bakamıyor fazla üzüm hemen kaçırıyor bakışlarını ama anlamadım şey bi kaç kere sen zaten bana bakmazsın gibi imhalarda bulundu
Seni gözünde büyütmüş net.
Ve güven problemleri olan birisi insanlara karşı
Zaten hep öyle imhalarda bulunuyor zaten kesin çok erkekler iletişim halindesin diye ilişki konusu bi kaç kere konuştuk bana nasil biteceğine bile bile bir şey başlatmam dedi
Sana güveni yok yani
Ama öyle bir şey yok ilk sevgilimde kendisi
Karar ver sevgilin mi flörtünmü
Ya flörttü aslında ama sevgili gibiydik bende hep öyle gördüm onu ağız alışkanlığı kusura bakma
Ola bilir san güveni yok demekki bir kaç kezde erkeklerle samimi gördüyse tuzu biberi olmuş işte