Bu durumda napayım?

Bir tane şeref yoksunu ile konuştum geçen pazar gününden beri konuşuyorduk yollarını ayırdı benimle ilk gün burdan istek yolladım uygulamayı sildim çok fazla kullanmıyorum zaten dedi sonrasında da beni kandıra kandıra sana değer veriyorum yok seni görmek isteyen biri var diye diye benden resim aldı en son da dün istek yolladım instagramdan isteğimi reddetti ama mesajımı görüyor kısıtlanmışa almış beni ve yazıp durma yaptığın tacize giriyor dedi birdaha yazarsan cidden şikayet edeceğim dedi ve bana psikolojik rahatsızlığıma vurgu yaparak şu ilacı da kullan diye kendince tavsiyeler verdi yani bir bakıma hastasın demeye getirdi burası sanal alem burayı ciddiye alma sen böyle çok bağlanıyorum çok çekersin dedi ben günde 10 kızla konuşurum ertesi gün veya günler sonrasında hepsini silerim değer vermem dedi ve sürekli yalanlar söylüyor toplam 6 gün olmuş 1 günden beri tanıyorsun beni saçmalama diye konuşmaya başladı ben binlerce kızla konuştum dedi hiçbirinde buradaki muhabbetin gerçeğe gittiğini görmedim dedi kaldı ki sana uygun biri hic değilim dedi beni asagilaya asagilaya konuştu sonra da def etti.
Hakkımı helal etmiyorum duygularımla oynadı benimle oynadı ve hicbirsey yokmuş gibi davraniyor ve beni suçluyor tacize giriyor yaptığın diyerek ne diyeceğimi şaşırdım dondum kaldım çok kötü oldum erkekler neden böyle ya genelleme yapma diyen erkek ve kızlara artık birsey demek istemiyorum yeterince tanıdım hep aynı çıkıyorlar hep , hep ama hep. Benim gözüm kızardı yaşlar aktı onun yüzünden onun şeyinde bile değil umrunda değil.
Güncellemeler
+1 yıl
Son edindiğim bilgilere göre sahte bir yazarın resmini kullaniyor ünlü bir yazarın ve beni kandırdı ksde de kızları kandırmaya devam ediyor
Bu durumda napayım?