Tahminen ne zaman karşıma adam gibi birisi çıkar?

Askerde diye mi böyle yapıyor yoksa yoksa her şey bir yalan mıydı 😂😂😂sinirlerim bozuldu yemin ederim bu çocuk o kadar çok peşimden koştu ki bir şans vermek istedim ama çok güzel içine etti. bir anda o kadar soğudum ki anlatamam. napiyim sizce ne düşünüyorsunuz ben şu an hiç bir şey düşünemiyorum çünkü
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar kavga ettim ben ona diyorum ki sana daha önce rahatsız olduğumu söyledim ama sen bile bile böyle davranmaya devam ediyorsun o da tamam dedi dedim ki tamam deyince bitiyor mu dedim niye devam ediyorsun o zaman dedim böyle konuşmaya o da işte yok sen benim burada ne yaşadığımı biliyor musun yok bugün haberlerde bizim burayi gösterdiler saldırılar olucakmis falan deidmki o konu ayrı bu konu ayrı sen bana öpüşmekten cinsellikten bahsedip sonra konuyu askeriyeye cekemezsin dedim vicdanımla
Güncellemeler
+1 yıl
Oynama sakın dedim o da hemen sakin bir daha yazma konuşmak istemiyorum falan bir triplere girdi sanki ben onun peşinden koşuyorum mk engelledim sonra gelmiş bana sen hayal dünyasında yaşıyorsun ben niye kendimi acındırıyım falan yazıyor canım. Kendisi asıl hayal dünyasında yaşıyor yok opusursek ne hissedersin falan malmk onunla mi uğraşacağım engelledim valla