UYARI: Her kadın bir değildir, geneli (çoğunluk kesim) için söylüyorum.
Zengin yaw he parayla her istediğini alacağını düşünüyor. Kızlarda, kendilerinde para kadar değerli şey olduğu için her istediğini alabileceğini düşünüyor. Ortak kısımlardan biride, bunu hiçbir şey yapmayarak elde edebileceklerini düşünüyorlar.
Bunların birbirinden bir farkı var mıdır?
Güncellemeler
+1 yıl
NOT: (yaw he) yazan kısımlar (GO DO MAN) yazısıdır. Yazı değiştirilmiştir.
hani diyorlarya bunları yapmassan eline kalcan diye, bir ömür köpek gibi peşlerinde dolancağına hatfada 1 eline kalsan, ya da parayla işini görsen, hatta şimdi realist suni vajinalarda var. daha iyidir yani bunları yapmak millete köpek olmaktan.
tabi bunu düşünebilen insan yok, ya eline ya kadınların gö*tünde gezcen diye biliyor bu sığırlar, başka bir yol olmadığını zannediyorlar.
Yani cahil ile tartışacama haklısın der geçerim, birisi gelir iyi bir insan olur konuşur ederiz para için gelecekse, ve illaki ısrar ediyorsa ben de ona göre davranırim
Dayatma oldu mu her konu için geçerli bende ne isterlerse tam tersini yaparim özgür ruhlu bir insanım ve öyle kalmak her zaman iyidir ha bu demek değildir ki Hop 1 gün o kıza 1 gün bu kızda, sorsan bana şimdi 0 flört 0 manita ve her zaman mutlu olabileceğim şeyleri bulabilirim kısıtlamaya ve kisitlanmaya aşırı karşıyım
Öyle insanlar bir sapa mal bile olamazlar, sayelerinde biz ilerliyoruz boş ver gitsin, bizim yolumuzu açıyorlar, en azından kariyer açısından falan, gereksiz insanlardan uzak durmak gerçekten de seni seviyenin üzerine taşıyan bir durum
Bu sadece erkekler 8cin değil kızlar için de geçerli ben şahsen ayakları üzerinde sert şekilde durabilen zorluklar ile baş edebilen birisiyle beraber olmak isterim, çünkü hayat başlı başına bir zorluk, inişler çıkışlar var inişlerde hem ben onu hem o beni yavaşlatmali çıkışlarda da ben onu taşıdığım kadar o da beni taşımalı, ama zamanın kızları, nerede düzgün insan varsa görmezden gelip, nerede hanzo abaza, ihanet edebilecek insan var ise onlara gitmekte vücutlarına heyecan aramakta ve o heyecanları kursağında kalmakta, biraz mantık katsalar KS deki o garip soruları görmemize gerek kalmaz , sevgilim evli telefon numarasını vermiyor ne yapmalıyım sadece bir örnek,
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çabuk feminaziler gelmeden
gelsinler, ben istisnalarda olabilir dedim.
Ve doğru olanı söyledim.
parayla seksin etrafında dönmüyormu bu insanların geneli
para zenginde
seks kadında var :D
tavırlarda aynı
Haklısın, çünkü para olmazsa istediklerini yapamazlar yapmazlarsa yapabileceği birini bulurlar diye uzar gider
insanları kadınlar seksle,
zenginlerde parayla köle yapmaya çalışıyor.
benzerlikleri bu, ve iyi insanlarda değiller böyle yapan tipler.
o yüzden böyleleriyle olmak, kişiye fayda sağlamaz.
O yüzden param ile mutlu mesut yaşıyorum ne demişler no manita no dırdır
tabi herkes sevdiği şeyi yaparak mutlu olmalı,
birilerinin dırdırını çekmek istemiyorsan çekmezsin.
çekmek isteyende gider çeker.
hani diyorlarya bunları yapmassan eline kalcan diye, bir ömür köpek gibi peşlerinde dolancağına hatfada 1 eline kalsan, ya da parayla işini görsen, hatta şimdi realist suni vajinalarda var.
daha iyidir yani bunları yapmak millete köpek olmaktan.
tabi bunu düşünebilen insan yok, ya eline ya kadınların gö*tünde gezcen diye biliyor bu sığırlar, başka bir yol olmadığını zannediyorlar.
yapcak bir şey yok sığır sığırdır :D
Yani cahil ile tartışacama haklısın der geçerim, birisi gelir iyi bir insan olur konuşur ederiz para için gelecekse, ve illaki ısrar ediyorsa ben de ona göre davranırim
yani hayat senin, mutlu olacağın, doğru şeyler yapman senin için iyi olur.
o yüzden dayatmayla falan olacaksa, öyle mutluluk yerin dibine batsın zaten.
Dayatma oldu mu her konu için geçerli bende ne isterlerse tam tersini yaparim özgür ruhlu bir insanım ve öyle kalmak her zaman iyidir ha bu demek değildir ki Hop 1 gün o kıza 1 gün bu kızda, sorsan bana şimdi 0 flört 0 manita ve her zaman mutlu olabileceğim şeyleri bulabilirim kısıtlamaya ve kisitlanmaya aşırı karşıyım
bende öyle, çok haklısınız,
bende özgür ruhluyum, onlar bensiz yapıyorsa, bende onlarsız yaparım,
tek kalsam bile mutlu olmanın bir yolunu her zaman bulurum.
bulamayan zaten, ya mutsuz yaşıyor, ya da bir süre sonra intahar ediyor.
da bunlar için intahar falanda edilmezki,
mutluluk=karı kız DEĞİL
bunu anlamayan sığırlara anlatamazsın, bide anlamadıkları gibi karışmaları yokmu,
zevk için boş boş yaşayan sığırlar işte ne diyim :D
Öyle insanlar bir sapa mal bile olamazlar, sayelerinde biz ilerliyoruz boş ver gitsin, bizim yolumuzu açıyorlar, en azından kariyer açısından falan, gereksiz insanlardan uzak durmak gerçekten de seni seviyenin üzerine taşıyan bir durum
öyle, nasıl insan olunmamalı?, nasıl insanlarla muhattap olmamalıyım?
bunu iyi öğretiyorlar.
Bu sadece erkekler 8cin değil kızlar için de geçerli ben şahsen ayakları üzerinde sert şekilde durabilen zorluklar ile baş edebilen birisiyle beraber olmak isterim, çünkü hayat başlı başına bir zorluk, inişler çıkışlar var inişlerde hem ben onu hem o beni yavaşlatmali çıkışlarda da ben onu taşıdığım kadar o da beni taşımalı, ama zamanın kızları, nerede düzgün insan varsa görmezden gelip, nerede hanzo abaza, ihanet edebilecek insan var ise onlara gitmekte vücutlarına heyecan aramakta ve o heyecanları kursağında kalmakta, biraz mantık katsalar KS deki o garip soruları görmemize gerek kalmaz , sevgilim evli telefon numarasını vermiyor ne yapmalıyım sadece bir örnek,
doğru söylüyorsunuz, zaten kafası çalışan tipler olsalar böyle yapmazlardı :D
yapcak bir şey yok, zeka herkesde yok maalesef ya da irade yok.
ve dediğin gibi, ayağını yere sağlam basan, benim çektiğim zorluğu çekmiş bir insan olmasını tercih ederim, çünkü bi o halimden anlar.
fakat öyle biri şu devirde yok maalesef :D
Herkes kolaya kaça dursun bir yerlerde totoşları sıkışacak
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!