Aşk ve mantığın bu kadar birbirinden ayrı tutulmasını sevmiyorum. Atığın içinde aşk olmayabilir ancak aşkın içinde mantık da vardır bana göre. Aslında insanlar her şeyi ayrı ayrı bence kendileri gidiyor mutsuzluğa. Aşk varsa mantık yoktur mantık varsa aşk yoktur kafasında gidiyorlar ve mantıksız ilişkilere başlayıp bunu aşk adını veriyorlar.
Bir evlilik yaparsam aşık olduğum kişiyle yaparım zaten genel olarak evlilik hayali kuran birisi değilim ancak aşık olduğum kişiyle yaparım.
Dengeli olmalı. Fazla mantık, aşkın önüne geçerek her şeyi fayda-zarar ekseninde görürken; fazla aşk, kötü giden bir şeyler varsa onu görmenizin önüne geçer.
Ask hissettigin yogun bir duygudur. Bu duygu biterse evlilikte mutsuz olma gibi yogun bi duyguyu beraberinde getirebilir. Bu yüzden bence herseyden önce sevgi saygi sadakat ama mantikda olmali. Mantiksizsa bir iliski evlilikte okadar mantiksizdir.. Mantikliysa ask olmasida büyük bir ihtimal zaten.. o yüzden mantik agir basmali sevgi beraberinde gelmeli. Ask gibi yogun duygularda hissediliyorsa ne güzel :))
Ask veya mantık evliliği hiç farketmiyor nasıl olsa bir süre sonra keşke hiç evlenmeseydim diyeceksin ben 11 aydan beri evliyim ve 10 aydır pişmanım 😆😆 şimdi evlenen insanların düğününe bile gitmiyorum 😆😆