Belki bazılarının da işine yarar

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Belki bazılarının da işine yarar

Bak samimi konuşuym her erkek için geçerli değil tabi bu kadınlar için de geçerli seviyorsa arar konuşur hani karşıaındaki kişiye vakit ayırır ki karşısındaki kişi de anlayışlıysa bazen vakit ayıramayabilir işi vardır geç yazar geç cevap alır sürekli temas halinde olur o yanında değilken düşünürsün fotoğrafına bakarsın sesini dinlersin görüntülü konuşursun her fırsatta onu düşünürsün sevdiğini hissettirir zaten.
Yakından olursa zaten kendimden örenk vereyim gözlerinin içine baktığında kaybolursun dizine uzndığında saçlarını okşarken ellerin pamuğa dokunmuş gibi yüzünde öyle bir gülücük vardır ki hiç gitmeyecekmiş gibi bi utangaçlık olur aranıza bi böyle tatlı sözler söyleşiler sohbetler derken tabi bunlar benim düşüncem birgün seven biriai olursa bakarız😊
Yani uUn lafın kısası bir insan seviyorsa incitmez yalan söylemez gurur, kalp, güven kırmadan doğru düzgün nasılsa öyle davranır bu her iki cins için de geçerli.
Teşekkür ederim
Rica ederim
Aşk işleri ne kadar karmaşık değil mi? Yanımızdakinin bazen ne hissettiğini anlamazken uzaktan seven erkeği nasıl anlarız? 🤯Ama hemen telaşlanma çünkü aşk konusunda uzmanlığımla sana bazı tüyolar vermeye geldim. 💗
Uzaktan bir erkeğin seni sevdiğini nasıl anlarsın? Hazırsan, bu uzaktan aşk mevzusunu detaylarıyla inceleyelim!
Ah, uzaktan ilişkiler! İletişim bu tür ilişkilerde en önemli unsurdur. Peki, uzaktaki o özel kişi seni seviyor mu? 🤔 İlk işaret, iletişimin sıklığı ve kalitesi diyebilirim. O özel kişi eğer seni gerçekten düşünüyorsa, gün içinde sana zaman ayırır ve seninle konuşmak için çaba gösterir. Mesajları sadece "Merhaba" veya "Nasılsın?" ile sınırlı kalmaz; derin, anlamlı ve uzun sohbetler eder. Kısaca gün içinde seninle iletişim kurmak için zaman ayırıyorsa olmuşşş bu iş diyebiliriz. 💃

Sanal ortamda birinin gerçek duygularını anlamak daha da zorlaşabilir, değil mi? 😅 Ama bazı belirtiler var ki, sana ipuçları verebilir. Burada detayları güzelce yakalamak sana bazı mesajlar verebilir. Hem de içinde aşk olan mesajlar! 💟
Eğer bir erkek online olarak sürekli seninle ilgileniyorsa bir acaba mı demen lazım. Profilini sık sık ziyaret ediyor veya gönderilerine düzenli yorumlar yapıyorsa, sana ilgisi var diyebilirim. Ayrıca, sanal ortamda bile olsa sürekli iletişim kurmaya çalışması, sana zaman ayırması da hoşlandığının işaretlerindendir.
Sevdiğini söylemek bazen zor olabilir, özellikle de utangaç veya çekingen tipler için. 🙈Özellikle bu durum aslında erkeklerin genelinde var. Ama neyse ki gözler yalan söylemez diyerek onun davranışlarına, bakışlarına odaklanıyoruz. 😀
Davranışlarını ve tepkilerini inceleyerek aslında hisleri olup olmadığını anlayabilirsin. Mesela, önemli günlerini hatırlar ya da senin hoşlandığın konular hakkında konuşur. Hoşuna gidecek küçük sürprizler yapabilir. Bu en güzeli ama senin sohbet arasında söylediğin basit bir detayı yakalar ve daha sonra onunla ilgili bir şey yapıyorsa hem sana önem veriyor hem de çoook hoşlanıyor diyebilirim. 😍

Biraz davranışlarından ve tepkilerinden yola çıkarak uzaktan seven erkeğin nasıl davranır testi yapabiliriz. Buradaki önemli şey davranışlarını iyi analiz etmek aslında. Şimdi uzaktan seven erkek nasıl davranır test sorularımı paylaşıyorum. 📝
Eğer bu soruların çoğuna "evet" cevabını verdiysen, tebrikler, büyük ihtimalle o kişi seni düşünüyor ve önemsiyor! 🎉Hadi hayırlı olsun diyelim! 😀
Son olarak her ilişki farklıdır ve en önemlisi karşılıklı saygı ve anlayış demek istiyorum. ❤️️
Merhaba
Uzaktan derken mesafe olarak uzaklıktan mı bahsediyorsunuz yoksa yakınınızda ama siz bunu uzaktan anlamaya mı çalışıyorsunuz tam olarak anlayamadım burayı davranışlarından anlarsınız sürekli konuşmak istemesinden anlarsınız sizin ne zaman geçirmek istemesinden anlarsınız yani bu sizin ne hissettiğinize bağlı biraz da duygularını hissedersiniz zaten kendiniz uzaktan ancak bu kadar olur
Cevap
8Cevap
Bir erkek uzaktanda olsa gerçekten seviyorsa ilgisiz davranmaz sıcaklığını hissettirir sana..
Her gördüğünde bakması görmemezlikten gelmiyor severmi bu insan yani seviyormuydur
Bakması sevdiğini göstermez hangi niyetle baktığıdır önemli olan..
Knk anlama ego tatmini yaparsin boş ver sevecegin erkek bul kendine
Bulamıyom 😂
Bulmak istermiydinki peki yeni birini😂
Olurmuydu yanj
Hep sevdiğini düşünür, onun için güzel sözler söyler
Sözlerinden ses tonundan anlaşılabilir diye düşünüyorum lakin hiçbir zaman kesinlik yoktur sevgide
uzaktan seviyorsa ve söylemiyorsa eziktir zaten
Bncee
Anlayamam
Kavga edip konuşmaya ara verdiğimizdeki çabasından
Uzaktan kavga etmiyoz maalesef
Anlayamazsın
Neden
Zorr
Evet:/
Anlayamazsın
Niye
Doğru ya dhdhdjjdhdh