Şu an sevgilim yok uzun zamandır da yok varsayım yapsam şu anda sevgilim olsa Çalışıyorum güvenlik kulübesinde oturuyorum yanımda olsa sipariş veririm güzel bir kahvaltı bir tane gül sipariş ederim yanımda
Tertemiz bir havada, birlikte göğe bakmak isterdim, kucağıma uzansın ben ona bakıp saçlarını okşayıp ona sevdiğimi söyleyeyim o da bana. Of hayale bak ya yine sevgilimin olmadığı aklıma geldi :D
Öyle biri yok ama olsaydı, güzel, sakin bol yeşillikli bir kamp yerinde (tabi ki kimseninde olmadığı) zaman geçirmek isterdim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
O olsun da onla her şey olur 😇. Sadece ona sarılıp kokusuyla uyumak bile olur veya sabaha kadar gezelim tozalım yemek yiyelim veya uyuzlukları yapsın bana her şey olur bee. Onun olduğu ben hiçbir şeye hayır diyemem asla.
Sabah denize karşı kahvaltı yapmak istedik ama pazar gününe kaldi
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Olsaydı yanimda başıni dizime koyup saçını sevmek yüzünü sevmek dudaklarını baş parmağımla takip etmek isterdim çok özledim onu, arada yanağından öpmek isterdim
İşte bende kesdirmeden git diyorum ya, sevgili bulcan türkiye gitcen de biz görcez , al bileti git 1 taşta 2 kuş vur gel , hem sana bişey diyim mi nerde oldugunu bilmiyorum da , türkiyedeki erkekler ordakilere 10 basar , m alın teki ordakiler konuşma bilmez oturma bilmez tek bildikleri araba markaları nargile içmek 😂
Sadece sarılıp uyumak ilerisi olmadan. Masum ve güvende hissettiren bir sarılma sabah yine yanımda bulacağımdan emin olduğum bir şekilde uykuya dalmak isterdim