AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
İstesem bulurum ama pek umurumda olmuyor yaa
Neden kaçıyor musun insanlardan
Gereksiz insan çok yaa. Daha az önce birini reddettim diye bana saldırdı. Öyle gurursuz ki bot hesapla da gelip saldırmış. Böyle sümsüklere bulaşmak istemiyorum. Böyle iyiyim 😅
Sence burada normal insan var mı bin bir çeşit değişik insan çok baya neyini red ettin sohbet için mi herkesle konuşulmaz tabi ki sonra baş ağrısını yapar bende Kızlarda düzgün birini bulamadım hepsi acayip burada
Çok tatlı biri diyebileceğim sadece 1 kişiye rastladım koca site de 😂 Anlık tatlı insanlara rastlasam da fazla yakınlaşmadım diğerleriyle. Bulursun umarım
Anladım güven sorunu mu yaşıyorsun uğraşmak mı istemedin kafan mı karışık
Sevdiğim adam var, şu an sevgili olmasak da 🙂 Sohbet de etmek istemedim, kullandığı emoji bile abazalık çağrışımı yaptı. Zaten reddedince de haklı olduğumu anladım. Güzelce reddetmiş olmama rağmen, anca serseri seçin vs diye ağlamaya başladı.
Reddedince serseri sever oldum bir an da. Bazı erkekler çok ucuz gerçekten.
Orta Doğulu o tip Erkekler kendi tecrübelerime dayanarak diyorum uzak durduysan en iyisini yapıyorsun bu tür tipler teklifi red edince yollu damgası da yaparlar ancak ağlar ona söyle ağlayarak 31 çekmeye devam et Kızlarla konuşmayı bile bilmezler Kadınlara yollu diyorlar bence Erkekler daha yollu Kadın herkesle yat Erkek yatar
Hay ağzına sağlık yaa 😂😂
Yalnız bu yazdığını okusalar bu sefer de sana abaza diyen olur. Sırf kadın düşmanlığı yapmadın diye. Çünkü kadını yerden yere vurmak onlara göre erkeklik. Erkek olmaya erkeklikleri yetmeyenler, kadın ezerek güç kanıtlamaya çalışıyor ya ne acınası. Sen adamsın ❤
😁😂 Yani Kadınlara vurmayı ezmeyi dışlamayı seveler tabi Yozlaşmış Kadınlarda saldırdı bana kıskançlık yüzünden Sırf Kadını savundum diye bana hakaret eden oldu Kadınlar bile ona göre düşün abazanda dediler pedofil de dediler her şey dediler Erkeklerin abazan demesinden çok Kadınların bana hakaret etmesi bana çok koyuyor sen Kadınsın nasıl Kadın olup Kadın düşmanı oluyorsun
Merhametli insanı ezik olarak görenin ağzına tuvalet terliğini yapıştırmak istiyorum 😂
Teşekkürler canım benim ben Kadınlarımız ezilmesin şiddet görmesin ölmesin ben sürekli bunların önüne geçiyorum ama işte olmuyor ülke Afrika gibi her günümüz ayrı bir dert çile Kadınlar bu ülkede eziyorlar farkında değil kimse gerçekten ben haber açmaya korkuyorum ya ben giriyorum hep Kadın cinayeti doğru dürüst haber yok
O tipler ben mutlu değilim oda olmasın kafası sürekli var sürü psikolojisi
Ya senin koruyan eline koluna sağlık be reis.. İşte böyle olun be, cansınız...
Haklısın valla, ülke de kadın öldürüyor ama gelen yorum "üzerinde ne vardı?"
Hayır yani bunları diyen erkeklerin de üstü çıplak ve altında da şort ile yazı bitirmelerine bitiyorum
Valla sayımız baya düşük keşke çok olsak mesela haber sitesine giriyorum ya bir Kadın şiddet görmüş ya da öldürümüş ya ben Erkek düşmanı oldum ne oluyor lan dedim her gün her gün Kadın cinayeti sanki kültürelmiş ülkemiz Araplaşıyor 50 katına çıktı Kadınlarımızı koruyamıyoruz ne yazık ki
Keşke gizli de olmasan da takip etsem 😅 Maalesef haklısın, keşke senin gibilere destek verilse.
Abazan demeseler işine gelmeyince abazan derler Kadınları koruduğum için Kadınlarda der Erkekte ama ben onları takmıyorum sana istekk atarım sen iyi Kıza benziyorsun kanım kaynadığı sana bak düzgün birine denk geldim ilk kez :D
😅😅 Var maalesef
Yalnız beni takip edip de gt alamayınca çıkan çok oluyor. Sen olduğunu nasıl anlayacağım?
Gt ne anlamadım takip mi
Geri takip 😅
Takip etmen önemli değil takma kafana
Çok bildirim geliyor hangisi sensin anlamadım ☺ Yani ettiysen tabii. Peki ama fikrin değişirse etmek isterim iyi günler 🌸
😂😂😂Abazanlar doluşmuş işin baya zor isteren link atayım hesap linkten ekle beni sende
At bakim 🐒😂
https://www.kizlarsoruyor.com/uye/wporkazlm
Tamamdır ben şimdi çıkıyorum sonra görüşürüz iyi Kızsın sevdim seni müsait olursan tabi vaktin olursa ara sıra mesaj at
Bir şey danışmak istersen bir gün yazabilirsin iyi sabahlar dilerim
Valla ne gibi bilemedim şimdi :D
Vallahi sevdiğim var işim olmaz 🙅♀️
Sevdiğin varsa işin olmazsa neden yorum yapıyorsun zorla mı yazdırdım sana
ay allahım
allah mı sen kapalı mısın