Evli adam numarasini vermiyorsa ne demek bu?
Korkuyor demeyin cunku korksa aldatmaz..
bazilari veriyor numarasini bazilari degil nedeni nedir? Ciddi cevaplar lutfen. Tessekurler.
Korkuyor demeyin cunku korksa aldatmaz..
bazilari veriyor numarasini bazilari degil nedeni nedir? Ciddi cevaplar lutfen. Tessekurler.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Eşi takip eder ondan dolayı vermez, herkes farklıdır
Nedn ozmn kacmak istiyor benimle
Ya kardeşim siz kafayı peynir ekmekle mi yediniz aynı şey size yapılsa üzüntüden ölürsünüz, garip fantezi peşindesiniz
Adam soylemedi evli oldugunu kacmak istiyor benimle dustum bir sevdaya napabilirim?
Ulan napabilirim diye bir soru mu olur böyle sevda mı olur he kaçın da Müge anlından izleriz
Eşini sevip aldatmak istememe şansı yok mu?
Esini sevven aldatmaz
Şu mu olay peki bi adamla ilişki yaşadın ve adam sana numarasını mı vermiyor?
Adam soylemedi evli oldugunu kacmak istiyor benimle dustum bir sevdaya abisi kardesi hepsi tuzaga dusrdu beni Şu an da kopamiyom ondan🥲🥲
Adamın seni basit işini görmek için kullandığı apaçık ortada. Gerisi senin karakterine kalmış gururun yoksa peşinde sürüklenirsin
Nasil pesine suruklenirim ne anlamd
Ve adamin icini bilmiyorsun nasil boyle dusunebiliyorsun ki heken
Adamın içini bilmiyor muyum? Bacım kusura bakmada ben yıllardır erkeklerin içersindeyim ve bende bir erkeğim kimin niye ne yaptığını anlarım. Sana değer verse ilişki yaşamadan önce gerçekleri söylerdi ve yine değer verseydi arkasına bırakmazdı. Sana karnı doyduktan sonra işide kalmaz
Tamamda adam. Ikere bazen seven insan bazi seyleri diyemez dedi kaybetmekten korkar diye
Ve evet haklisiniz ama pesimde cok dolaniyor cok cok yani ben bitiriyorum gene destan yaziyor pesime dusuyor
Anladım kardeşim ben seni sıkıntı yok ben sana yardımdı olmaya çalıştım geri kalan kısmı senin hayatın senin kararların. Umarım mutlu olursun
Anliyorum sizinama cikmazdayim ben adam adimi da lekeledi kimse kabul etmez beni artik bunlari dusunuyorum herseyi
Daha fazla düşünmelisin özellikle kalbinle değil aklınla hareket etmelisin
Evli adam numarasını mı vermiyo güven olduğu halde
Evet
Sen bekarmısın evli adamla ne işin var
Adam soylemedi evli oldugunu kacmak istiyor benimle dustum bir sevdaya napabilirim?
Söylemedide sen nerden biliyosun evli olduğunu nereye kaçacaksınız bir sevda uğruna gitme pişman olursun
Karşılıklı güven yoksa vermez
Guven var heo pesimde o geliyor zaten
S*ktir git de ona
Bende konulurum ama numara vermem ;)
Niye
Evliyim gizli kalmalı
Neden aldatiyon ya
Alışkanlık zaman geçirme zevk sebep çok arada bir :)
karsilikli guven yok demekki
Guven var ama vermiyor
Ve nasil guven analmadim hep pesimde geliyor nasil olmasin?
Güven varsa vermesin gerek
Biseyler yaşanmamış henüz flört aşamasındayız sanirim
Verkiyor 2 sene knsyrz
Konuşmada kalmış demek ki ileri gidememissiniz
Kacmak itiyor ben gidemiyorum iste
O olmadi iste
Neden
Sorun çıksın istemiyor demek.
Neden kacmak istiyor ya benle?
Slak slak şeyler bunlar, kaçmak falan. Sen de kaçmaya kalkma öyle slkk bir adamla. Sonra Müge Anlı’ya çıkarsın.
Adam soylemedi evli oldugunu kacmak istiyor benimle dustum bir sevdaya napabilirim? Haklisiniz da kopamiyorum😞
Sende gittin evli adama aşık oldun aferim
Eee öğrendin işte evli oldgunu ne düşüyorsun peşine
Yasa da gor. Bende biyleydim eskiden boyle laflar ediyordum taa ki icine dusene kadar
Bende yaşadım ve yaşıyorum içinden çıkamıyorum boş ver
Ee neen bana o zaman boyle davraniyorsun?
Varsa vaktin ozl konuşalım
Olur
Yaz bana
Akllı insan vermez..
Neden
Neden versin riske atsın? mesaj atıp aramandan çekinir.. He neden aldatıyor dersen onu bilemem. Heyecan arıyordur..
Neden o zaman kacmak istiyor benimle
Peki sen neden evli erkekle konuşuyorsun kü
Madem düştün sevdaya dur de o sevdaya sen yuva yıkarsan seninde yuvan yıkılır unutma
Yuvayi adam yikiyor ben degil ne zaman 3 kisiyi suclamaktan vazgeciceksiniz.
Bak başıma geldi biliyorum sen adamdan vazgeçersen adam yuvasını senin sebebinle yıkmaz ben onu diyorum sana
Lutfen az bilgilendirirmisiniz mesaj atsam ordan anlatsaniz daha acik?
tamam olur çıkıyorum gizliden
Tamam
Çıktım
Edelim
?