Mesela sevgiliniz sizi öpmek isterken, babam beni evlilik öncesi bu vaziyette öpüşürken görmüş olsa, ben onun yüzüne nasıl bakarım eve gidince. Canım babama bu ihaneti yapamam diye vazgeçme durumunuz oluyor mu hiç? Babasını sevip, değer veren kızlara bu sorum.
Kızlar, sevgililerinizle evlilik öncesi öpüşüp bir şeyler yaşarken, babanıza ihanet ettiğiniz, hiç aklınıza geliyor mu?
Geliyor ve yapmıyorum. Peki erkekler evlilik öncesi bir şeyler yaparken ana babaları akıllarına geliyor mu?
Türkiye'de hiç sanmıyorum. Türkiye'de zina erkeğe haram değilmiş gibi bir algı var... Bu noktada gayrimüslim erkekleri daha mert buluyorum. En azından Müslümanım deyip de zina yapmıyorlar.
Aslında en iyisi gayrimüslim bir erkeğe İslam'ı tebliğ edip, onunla evlenmek.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Zina Allah'ın en nefret ettiği 7 büyük günahtan biridir. Her erkek için geçerli değildir bu tezin. Ben Allah'ın gazabını göze alacak kadar yürek yemedim henüz. İkinci olarak da her kızı bir babanın evladı olarak görüyorum. Bugün ben elin kızına yanlış yaparsam, yarın da Allah bana kız çocuk nasip ederse benim kızıma yanlış yaparlar. Etme bulma dünyası burası çünkü.
Allah dürüst ve namuslu Müslüman erkeklere dürüst ve namuslu kızlar nasip etsin... Ama zina yapmış bir Müslümanla evlenmektense gayrimüslimi Müslüman yaparım daha iyi çünkü senin de dediğin gibi Allah'ın gazabını göze alan adamdan her şey beklenir.
@imnotsure Tercih meselesi bir şey diyemem. Tebliğ farz zaten. Ama önemli olan tebliğ edeyim derken adam inanmamakta ısrar ederse ve seb de duygularına kapılrsan ya tebliğ etmekten ya da aşkından vazgeçerek duygusal bir boşluğa düşüp acı da çekebilirsin
Pişman olacam şeyler yapmadım cok şükür Ailemin yüzünü yere eğdirmek istemem bu konuda adım 9 biner 8 inmez sürekli öyle anarlar bizi onuda geçtim Allah bize yasak kıldı şeyi yapmak istemem vicdanım rahat olmaz, kendimi suçlu gibi hissederim
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kızlar, sevgililerinizle evlilik öncesi öpüşüp bir şeyler yaşarken, babanıza ihanet ettiğiniz, hiç aklınıza geliyor mu?