Zafer hızımı alamayıp mahremine girerim dikkat et boş konuşma sıkıntıya girdim zaten. anlaticam ama bu uzun bı surec en başından anlatmak istiyorum bide öyle yorum yapın azda olsa yumuşar yorumlarınız 🤕
Ben eşimi kardeşiyle altatiyorum, ve ilk adattigim arkadaşıyle eşimin kardeşi birbirini biliyorlar💥 kardeşi evli 2 çocuğu var ama eşi ve ailesinden sürekli şiddet görüyor. Ve benden önce baldız çalıştığı isyerindeki kız arkadaşıyle birlikte işyerinin müdürü bide kuzeni ile fantastik bı ilişkisini olduğunu hatta müdür bizim mahalleden hatta şöyle söyleyeyim size eşimde bizim semtte doğma büyüme bende hatta bacanakda. Ben eşimi askerden gelir gelmez tanıdım ama. Bacanak beni semtten bilirmiş ama ben daha sonra tadınım. simdi hikayeye en başından anlatmamı istermisiniz insan baldızına uçkur çözer mi demeden en başından dinleyin sonra söyleyin ne söyleyeceksiniz. fikir verenler olursa sevinirim
Yaptığım şeyin yanlıs olup olmadığı hakkında bi itirazım yok zaten bunu bilin sadece bir çıkış yolu vicdanım beni çocuklarımdan uzaklara gitmemi sürükleyecek. Yanlız herkes halinden memnun bu mevzuda ben hariç bunuda bilin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yani tüm arkadaşlarını bitirmeye çalış işte ne bileyim yap bir şeyler.. Fakat unutma. Bir gün nafaka ödeyeceksin. :)
uçkurun düşük olmasaydı aldatmazdın sevgin hafif kalmış..
Olabilir iradem o konuda hafif kaldı. direk boşamak mı gerekiyor
sende to betrayizm mi var
Türkçesi?
Kardeş burada herkese tek mi cvp vermek gerekiyor
aldatma alışkanlığı işte o oluyor
Yorumlari Herkesin görüp cvp verebileceği bı sistem yokmu. 1 saat olmadı acali sırf içimi dökmek için
nasıl yani evet toplu yorum diye bişey yok anca hepimizi etiketlersin
@soran abi sen kaç yaşındasın
canlı yayından görüyolar zaten
Hangi yayın la, 33 niye ki kardeşim
üstte abi sol üstte bak 2. sırada
Zevk inlerken iyiydi. Şimdi de acıdan inle mk.
Oda seni aldatiyordur emin ol ve rahat ol
Simdi de kuzeniyle mi 😊
Düşünsene acaba oda en yakınındaki lerle aldatıyor
Ayıp olmuş
Neden aldattın
Serefszzzzz
Öyle deme bence
@zzzaaafffeeerrr adam olsa öyle yapmaz
Karisida yapiyordur emin ol
@zzzaaafffeeerrr sanmıyorum
Karında senin için sanmıyorum diyodur simdi
@Ediz_2000 sanmıyorum diyen benim soruyu paylaşan değil 🤣🤣o zaten srefsiz
Karısınada ben talip olsam mı 😍😍😍
@zzzaaafffeeerrr karakter alacam sana kanka
Zafer hızımı alamayıp mahremine girerim dikkat et boş konuşma sıkıntıya girdim zaten. anlaticam ama bu uzun bı surec en başından anlatmak istiyorum bide öyle yorum yapın azda olsa yumuşar yorumlarınız 🤕
Senin yorumunu görüyor diye hemen arkasından yazdim
Bizim yorumumuz yumuşamaz adam olsan karını aldatmazsn zaten
@Ediz_2000 hee anladım ☺️
Mevzu okadar karışık ve derinki bı bilsen
Nasıl etiket yapıyoruz cevaplara 🤔
Boşuna dememişler çalma elin kapısını çalarlar senin kapını
@Ediz_2000 Bu kapak hava kaçırmaz yanlız 💥Bu gibi durumlar için söylenmiş galiba
Kendini bilmen ne kadar guzel
Neresi karışıkms arkadaşıyla aldatacak kadar bir git
Ben eşimi kardeşiyle altatiyorum, ve ilk adattigim arkadaşıyle eşimin kardeşi birbirini biliyorlar💥 kardeşi evli 2 çocuğu var ama eşi ve ailesinden sürekli şiddet görüyor. Ve benden önce baldız çalıştığı isyerindeki kız arkadaşıyle birlikte işyerinin müdürü bide kuzeni ile fantastik bı ilişkisini olduğunu hatta müdür bizim mahalleden hatta şöyle söyleyeyim size eşimde bizim semtte doğma büyüme bende hatta bacanakda. Ben eşimi askerden gelir gelmez tanıdım ama. Bacanak beni semtten bilirmiş ama ben daha sonra tadınım. simdi hikayeye en başından anlatmamı istermisiniz insan baldızına uçkur çözer mi demeden en başından dinleyin sonra söyleyin ne söyleyeceksiniz. fikir verenler olursa sevinirim
Ben nerdeyim siz nerde nasıl ucgendeyim çıksam çıkamıyorum ipler kopacak bnde yoksa
Ohaa iğrençsn be
Yaptığım şeyin yanlıs olup olmadığı hakkında bi itirazım yok zaten bunu bilin sadece bir çıkış yolu vicdanım beni çocuklarımdan uzaklara gitmemi sürükleyecek. Yanlız herkes halinden memnun bu mevzuda ben hariç bunuda bilin
Sen gayet halinden memnunsun bu da çok belli
Karinida dahil et dicem senin için sorun olmaz ama karının ne suçu var
Bilmiyorum ya şu an ne hissettiğimi bilmekte istemiyorum
burada içimi dokemiycem ben anlaşıldı ben özür dilerim herkezden iyi sabahlar
Bencede içini git tuvalette dök anca temizlenir
Şu okuduklarim bir senaryo olmali
Filmin adı ne
Orasida kabul etmez
trol mu bu
Yani?
Hee eyvallah tmam şimdi düştü jeton
öyle mi diyorsun?
hayır gerçek mi demek istedim
Neden ilk benmiyim eşini baldızı ile aldatan ya da ne bilim ya boş ver burada içimi dokeyim diye hesap açtım ama burası doğru yer değilmiş
Ben size hakaret etmedim farkındaysanız
veya bi kötü söz
Yok sizin için değildi zaten pardon 🙏 ben bu soruyu kaldırılmak istiyorum mümkün mü acaba🤔
Bilmiyorum kenardaki üc noktada sil yazıyor cıkmıyormu
ama bana özelden mesaj atın dertleselim bende cok doluyum sizinki kdar olmasada farklı seyler yasadım anlauabilirim gibi
Valla mi kız 😕ne iyi olur
yazınca söyleyin
Soruyu kaldırmak istiyorum ama bakalım
bi bakayım
Tam adamına sordun 🤔
Gelmedi ya sana gönderdiğim istek de duruyor
kullanıcı adınız ne ile baslıyor
Telegram kullanıyor musun peki, numara paylaşmadan konusulabiliyor
Kullanmıyorum
Sağlık olsun diyelim, başka bı fikrin var mı 🍀
instagram?
Gizli hesabım yokki 😓
anlıyorum
Daha anlatmadan anladıysan anlatsam nasıl olur du acaba 😬
aşşğıda biraz bahsetmissin olay cok karısık değilmi
Evet aslında ben önceden az çok sezdim olacaklari ama ucunun bana dokunacadigini tahmin etmemiştim
hikajeye en basindan
Burası gerdi beni ama ya anlatmak gelmiyor içimden.
sen nasıl istersen
Instagram kullanıcı adı açtım baktım olcak gibi değil
instagram mı actınız
Evet kötü mü yaptm 👀
tamam yazıyorum
yazdım
Geldim
Kim kiminle