Eşimle kahvaltı yaparken eski sevgilisi geldi sonra da instagramdan bana yazmış. Ne yapmalıyım?

Eşimle 3 yıllık sevgilikten sonra geçen yaz evlendik. Birbirimizi çok seviyoruz. Aramızda hep iyidir. Bugün çok kötü bir şey oldu ve ben kendimi odaya kitledim sürekli ağlıyorum. 4 gün önce dışarda kahvaltıya gittik khvaltı yaparken yanımıza bi kız geldi. Eşime nasılsın bayadır görmüyorum seni buralarda falan demeye başladı eşimde kızardı baya bi bana bi ona bakıyo neyse tersledi kızı kız gitmiyo bana selam verdi bende kim olduğunu sordum eski arkadaşıyım dedi sonra gitti. Tabi benim içim çok kötü oldu kızda yan masada bişey belli etmemeye çalışıyorum ama eşimde kafasını kaldırmıyo. Neyse arabada ben patladım tabi kim o nerden buluyo bu samimiyeti eski sevgilisymiş. Ama bu hayatta benden başka kimseyi gerçekten sevmediğini söyledi dil döktü bende ikna oldum sonuçta benimde eski sevgilillerim oldu. Bugünde kız nasıl bulmuşsa instadan bana yazmış mesajda şu. Elleim titriyo yazarken. Onunla geçirdiğimiz geceler çok güzeldi. Eşime mesajı gösterip kalkıp odaya kitledim kendimi. Sadece sessizce ağlıyorum. O benim ilkim ama ben onun değilim. Biz birbirimizin geçmişinden asla bahsetmedik saygımızdan. Çok seviyoruz. Ama bu çok ağır geldi bana. O da çok üzgün sesi ağlamaklı geliyo. Ne yapmalıyım bilmiyorum gerçekten. Bu arada aynı şeyi ben yaşasaydım kendisi zaten sinir hastası artık ne yapardı tahmin bile etmek istemiyorum. Çok uzun oldu özür dilerim.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar olay iyice büyüdü. Eşimin arkadaşı beni aradı eskilerden bi kız senin numaranı istiyo o kaşardan bahsediyor. Bilmemezlikten geldim dedim hayırdır neden öğren sen diye o da sormuş soruşturmuş eşim bu kızın çalıştığı şirketi basmış bugün. Kıza hakaretler küfürler etmiş hırpalamış kızı işten atmışlar. Özğr dilemek için istediğini sanmıyorum allahım durduk yere başımıza musallat oldu ne yapacağım gerçekten bilmiyorum eşim işte hala gelmedi kimseye anlatamıyorum utancımdan
Eşimle kahvaltı yaparken eski sevgilisi geldi sonra da instagramdan bana yazmış. Ne yapmalıyım?