Aşk İlişkileri Herkes uyudu galiba yanlızlar hariç? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yanlizlar burafami Güncellemeler+1 yıl Yanlizlar buradami Herkes uyudu galiba yanlızlar hariç? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı. Buradayız kanka 1 1 Yorumla Soran +1 yıl tamam kanka
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ders çalışıyoruz final haftası uyku haram oldu bize 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Gece çalışılan dersten hayır gelmez zaten kafa yorgun akşama kadar gecede o dersleri kafa olmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Valla gündüzleri de çalışıyorum anca yetiyor başka çare yok🥺 Yorumla Soran +1 yıl Sabah erken kalkarsan beyin hafızası açık olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sabah 5 ye kalkıyorum günde sadece 4-5 saat uyuyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mimarlık okuyorum gerçekten çok zor 3 haftadır uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum ders çalışmaktan Yorumla Soran +1 yıl Allah kolaylık versin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok sağol🙏🏻🙏🏻 Yorumla Soran +1 yıl Kolay değil hem çalışmak hem okumak yarınını bilmediğimiz yarınlara hazirlanmak Yorumla
jandi549 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Buradayız be knk 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Daha çok burada olacağa benziyoruz kanka Yorumla
PlütonikAşk Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Başım ağrıyor be 1 25 Yorumla Soran +1 yıl Sebebi me acaba Yorumla PlütonikAşk +1 yıl Bilmiyorum ki neden oldu tele çok baktığım için olabilir bir de çikolata ağırlıklı beslendim bu aralar ondan olabilir Yorumla Soran +1 yıl Sende panik atak var mı Yorumla PlütonikAşk +1 yıl Olabilir teşhis konmadı 🙄 Yorumla Soran +1 yıl Eğer panik atak varsa şekerli yiyecekler şekerini yükseleceğini kan şekerini dusurur Yorumla PlütonikAşk +1 yıl Tansiyonum düşmüş sayılır mı Yorumla Soran +1 yıl Ensen ağrıyorsa olabilir Yorumla PlütonikAşk +1 yıl Yok yan taraflar Yorumla PlütonikAşk +1 yıl Öne doğru Yorumla Soran +1 yıl Seninki plutoniktir☺☺☺ Yorumla PlütonikAşk +1 yıl Ya yok 😂 Yorumla Soran +1 yıl Anlaşılan uykusuzsun Yorumla PlütonikAşk +1 yıl Yo iyi uyudum dışarı da çıkmadım hava da çarpmadı Yorumla Soran +1 yıl Yarın muayenehane gel bir röntgen çekelim hayatının röntgenini nelere can sıkıntısı yapmışsın Yorumla PlütonikAşk +1 yıl Ay yok be konuş konuş aynı lafları döndür sıkıldım saol yine de Yorumla Soran +1 yıl Konuşacak bisey yokki bazen susmak bile hepsi anlatir Yorumla PlütonikAşk +1 yıl Dertli misin agam Yorumla Soran +1 yıl Dertsiz olduğumuz gün mü var elhamdülillah Yorumla PlütonikAşk +1 yıl Sorun ne Yorumla Soran +1 yıl Bende sorun olmazki dert olur sıkıntı olur onu da zamanını bekler çözeriz Yorumla PlütonikAşk +1 yıl Neden bekliyorsun Yorumla Soran +1 yıl Zamansız hiç bir şey yok da ondan herseyin bir zamanı vakti var Yorumla Soran +1 yıl Sabır insanın en büyük silahıdır Yorumla PlütonikAşk +1 yıl Mermim bitti :/ Yorumla Soran +1 yıl O zaman silah hiç bir işe yaramaz bıçak kullan ☺☺☺ Yorumla
Sevelim_ki_Sevilelim Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Burdayız bro 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Sevilecek kimse kalmadı kanka Yorumla Sevelim_ki_Sevilelim +1 yıl Bro bu gece sevdiğimden uykusuzum Yorumla Sevelim_ki_Sevilelim +1 yıl Her ne kadar saçma olsada sebep bu Yorumla Sevelim_ki_Sevilelim +1 yıl Gözlerimden uyku akıyor Yorumla Soran +1 yıl Neden saçma olsun ki kanka sevmek güzel şeydir Yorumla Sevelim_ki_Sevilelim +1 yıl Bro saçma olan sevmek değil şu anki durumum Yorumla Soran +1 yıl Yok o da saçma değil genclikde olur öyle şeyler Yorumla Sevelim_ki_Sevilelim +1 yıl Kendi kendime uydurmalar düşündüm ve sonuç 5 e kadar uyanıklık miss🤌 Eee bro sen niye uyanıksın Yorumla Soran +1 yıl Çok uydurursun çok hayal kurarsın ne kadar çok hayal ve kurar uydurulan o kadar uykusuz kalırsın taki oturduğun yerde uyayana kadar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Buradayız kanka
tamam kanka
Ders çalışıyoruz final haftası uyku haram oldu bize
Gece çalışılan dersten hayır gelmez zaten kafa yorgun akşama kadar gecede o dersleri kafa olmaz
Valla gündüzleri de çalışıyorum anca yetiyor başka çare yok🥺
Sabah erken kalkarsan beyin hafızası açık olur
Sabah 5 ye kalkıyorum günde sadece 4-5 saat uyuyorum
Mimarlık okuyorum gerçekten çok zor 3 haftadır uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum ders çalışmaktan
Allah kolaylık versin
Çok sağol🙏🏻🙏🏻
Kolay değil hem çalışmak hem okumak yarınını bilmediğimiz yarınlara hazirlanmak
Buradayız be knk
Daha çok burada olacağa benziyoruz kanka
Başım ağrıyor be
Sebebi me acaba
Bilmiyorum ki neden oldu tele çok baktığım için olabilir bir de çikolata ağırlıklı beslendim bu aralar ondan olabilir
Sende panik atak var mı
Olabilir teşhis konmadı 🙄
Eğer panik atak varsa şekerli yiyecekler şekerini yükseleceğini kan şekerini dusurur
Tansiyonum düşmüş sayılır mı
Ensen ağrıyorsa olabilir
Yok yan taraflar
Öne doğru
Seninki plutoniktir☺☺☺
Ya yok 😂
Anlaşılan uykusuzsun
Yo iyi uyudum dışarı da çıkmadım hava da çarpmadı
Yarın muayenehane gel bir röntgen çekelim hayatının röntgenini nelere can sıkıntısı yapmışsın
Ay yok be konuş konuş aynı lafları döndür sıkıldım saol yine de
Konuşacak bisey yokki bazen susmak bile hepsi anlatir
Dertli misin agam
Dertsiz olduğumuz gün mü var elhamdülillah
Sorun ne
Bende sorun olmazki dert olur sıkıntı olur onu da zamanını bekler çözeriz
Neden bekliyorsun
Zamansız hiç bir şey yok da ondan herseyin bir zamanı vakti var
Sabır insanın en büyük silahıdır
Mermim bitti :/
O zaman silah hiç bir işe yaramaz bıçak kullan ☺☺☺
Burdayız bro
Sevilecek kimse kalmadı kanka
Bro bu gece sevdiğimden uykusuzum
Her ne kadar saçma olsada sebep bu
Gözlerimden uyku akıyor
Neden saçma olsun ki kanka sevmek güzel şeydir
Bro saçma olan sevmek değil şu anki durumum
Yok o da saçma değil genclikde olur öyle şeyler
Kendi kendime uydurmalar düşündüm ve sonuç 5 e kadar uyanıklık miss🤌
Eee bro sen niye uyanıksın
Çok uydurursun çok hayal kurarsın ne kadar çok hayal ve kurar uydurulan o kadar uykusuz kalırsın taki oturduğun yerde uyayana kadar