Aşk İlişkileri Telefon konuşması yapmadan önce ne söyleyeceğinizin provasını yapar mısıniz? heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor yapar mısınız? Kimle konuşmadan önce yaparsınız? Skskskak Telefon konuşması yapmadan önce ne söyleyeceğinizin provasını yapar mısıniz? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı. Hayır doğaçlama yaparım 1 0 Yorumla
TauredKraliçesi Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 +1 yıl Beynimden değil kalbimden geçenleri söylerim. Doğaçlama genellikle bende çok fazla oluyor. <3 1 0 Yorumla
InoriYuzuriha Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Resmi yerleri ararken kafamın içinde ne diyeceğimi belirliyorum yoksa cevap verdikleri an beynim duruyor😂😂 1 1 Yorumla heyybenesra +1 yıl 😂😂 Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kolay kolay telefonda konuşmam, biri ararsa da kısa tutmaya çalışırım sevmiyorum çünkü ama konuşurken de doğaçlama yaparım anlık gelişir :) 1 0 Yorumla
Demonist34 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı. Ben dua etmeden önce prova yapıyorum 👳 1 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Yapmam ne gerek var 1 1 Yorumla heyybenesra +1 yıl Bilmem 🤷 Yorumla
candeveci3434 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 930 cevap paylaştı. Tabi ki hayır 1 0 Yorumla
rendofff Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 930 cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır doğaçlama yaparım
Beynimden değil kalbimden geçenleri söylerim. Doğaçlama genellikle bende çok fazla oluyor. <3
Resmi yerleri ararken kafamın içinde ne diyeceğimi belirliyorum yoksa cevap verdikleri an beynim duruyor😂😂
😂😂
Kolay kolay telefonda konuşmam, biri ararsa da kısa tutmaya çalışırım sevmiyorum çünkü ama konuşurken de doğaçlama yaparım anlık gelişir :)
Ciddi ise evet nadir ama
Ben dua etmeden önce prova yapıyorum 👳
Yapmam ne gerek var
Bilmem 🤷
yapmam
Hayır, yapmıyorum
O kadar da değil
Tabi ki hayır
Hayır
Yapmam