Ah şu kızlar ah?

Kizdan ayrıldım ama neden ayrıldım yanımdayken biri aradı onu kim aradı dedim boş ver dedi sonra mesaj geldi buna mesaja baktı kimden geldi dedim boş ver dedi usteledim eski sevgilisi mesaj atmış buna parkta buluşmak istiyormuş falan gitcek misin dedim yok falan dedi ben inanmadım sen gitceksin belli dedim yanımdan gitti o zamandan sonra soğuk davranmaya başladı bu böyle olmaz dedim bitirdim ilişkiyi sonra 2 3 ay sonra bana mesaj attı naber yazdı bende iyi senden dedim iyi dedi napiyorsun falan derken nisanlandim dedi iyi dedim hakkında hayırlısı bu bana yazmaya başladı artık yalan mı söyledi bilmiyorum sonra konuşmaya başladık baristik bunla cicek aldim mesaj attım buna tekrardan beraber olmak istiyor musun diye buna beni yanına çağırdı sen istiyor musun dedi evet dedim yeniden başladık 1 2 gün sonra hiç yazmamaya başladı mesajlarıma bakmıyor bile ben anlamıyorum ya cidden bak çocuk oyuncağı mi bu insan yerine koyuyoruz her seferinde biz kaybediyoruz
Güncellemeler
+1 yıl
Bir yıldız daha kaydı artık evlenmek bile istemiyorum gerçek yüzlerini gösterdiler saolsunlar
Ah şu kızlar ah?