Yardım!! Evli bir adamı seviyorum oda beni çok seviyor çaresizisiz işin içinden çıkamıyoruz yorumlarını bekliyorum?

Evli bir adamı seviyorum oda beni çok seviyor işin içinden çıkamıyoruz ne yapacağımızı bilmiyoruz bir çıkış kapısı arıyoruz bulamıyoruz birbirimizdende vazgeçemiyoruz en fazla bir gün ayrı durabiliyoruz kaç kere onu kendimden uzaklaştırmaya çalıştım karısına itmeye çalıştım ama olmadı ne uzaklaştı ne karısıyla barışmaya çalıştı sadece beni seviyor karısına karşı hiç bir sevgisi yok sadece onları çocuklarının annesi olarak görüyor iki tane çocuğu var 9 yıldır evli karısı ona karılık görevini yapmıyormuş ne yemeğini ne ütüsünü ne yatak ilişkisini bir inat uğruna evlendiğini söyledi 6 ay içinde evlenmiş 1 sene kadar mutlularmış ama sonra başlamış birbirlerini sevmemelerine boşanmaya çok çalıştı kaç kere kadının tarafından dayak yedi kaç kere tehdit edildi bir kerede kayınpederi ayağından vurdu adam namus davasına çevirdi kızda ailesinin baskısıyla boşanmıyomuş kadın seviyomu sevmiyomu tam bilmiyorum sürekli çıkış yolu arıyor ben ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum onuda çok seviyorum 1 senedir tanışıyoruz hayatımda tanıdığım en iyi insan diyebilirim oda beni çok seviyorum lütfen yardımcı olun yorumlarınızı bekliyorum sevgiler...
Güncellemeler
+1 yıl
Yardıımm yorumlarını bekliyorum!!
Güncellemeler
+1 yıl
Evli bir adamı seviyorum oda beni çok seviyor işin içinden çıkamıyoruz ne yapacağımızı bilmiyoruz bir çıkış kapısı arıyoruz bulamıyoruz birbirimizdende vazgeçemiyoruz en fazla bir gün ayrı durabiliyoruz kaç kere onu kendimden uzaklaştırmaya çalıştım karısına itmeye çalıştım ama olmadı ne uzaklaştı ne karısıyla barışmaya çalıştı sadece beni seviyor karısına karşı hiç bir sevgisi yok sadece onları çocuklarının annesi olarak görüyr iki tane çocuğu var 9 yıldır evli karısı ona karılık görevni yapmyo
Yardım!! Evli bir adamı seviyorum oda beni çok seviyor çaresizisiz işin içinden çıkamıyoruz yorumlarını bekliyorum?