Benden 2 yas kucuk bir oglan var ve benden hoslaniyor, hal ve hareketlerinden belli. ve yasimi ogrendigi an hayal kirikligina ugradi.. Ama dedi olsun birsey olmaz neyapalim dedi. yanimda kucuk duruyorsun zaten dedi.. Her bir firsatta calisirken elimi tutmaya calisiyorr. fark ettirmeden.. ama galiba bende hoslanamaya basliyorum. ona nasil bir tepki verecemm bana yardim edin neolur
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kafalar uyuyorsa enerjiniz tutuyorsa açılırsa sana bas koyun bu yola. Yasa takilma. Ha yolunda olmayan seyler varsa gitmez diyorsan vs vs sal gitsin
yani uyuyor gibi kafalarimizz.. Birsey oldugunda beni hep dinler,. Mesela birsey oluyor ben yapmadim ya da birlikte yaptik bi bakiyorum yazik guzel oldugunda diyor digerlerine o yapti (yani ben yapmisim gibi) beni ovuyor
İyiyseniz su akar yolunu bulur misali akışına birak.
aynenn dogru cok haklisiniz.. Ama bazende caba gostertmek gerekir degilmi?
cabayi birak o gostersin :) kendisinden daha olgun bir bayanin kalbini kazanmaya calisacak netice de :) fazla surundurme ama :)
aynenn ben zaten birsey yapmiyorum, yazik onun duygulariyla oynuyor gibiyim her defasinda yarasini desiyorum cocugun :(
san karşı yükselmiş biraz seni istiyor ve arzuluyor ailesi kabul etme z sele takılır geçer bagri verme sakın
nasil yani?
şöle yazim diyorum senle gönül eylendircek aranızda bir şey geçccek işini halledip gidicek
neden kendisinden buyuk biriyle gonul eglendirsin ki.. Onun akli ermez o seylere
ince iş deriz biz onlara sen anlamazsın kız halinle otur oturdugun yerde :D
hmm oyle olsunn bakalimm, ama yani ailemden onun ailesini taniyorlar ve cok kisiden duydum cok beyfendi bir oglan..
gozum hep onda birlikte calistigimizda (ogrenci olarak calisiyoruz) Bakiyorum hal ve hareketlerine baska kizlara bakiyormu ilgileniyormu felan diye
ya herkes beyfendi olarak görünür herkesi bir karanlık işi vardır kimse dışardan gibi degildir içi he ayıktırayim kendine gel safa olup kendisi avutuyorsun 5 dkdır ya yani kendien gel kendine gel kendineee
cok tesekkur ederimm, cok haklisinizz. erkekler bir birinden anlar tabii.. Hayirlisi diyelim ozaman nedimm. Ama tabi kendimi asla kulandirtmam.. Oda cok sukur musluman ailenin cocugu oda dikkat ediyor..
ablacım kendine kendini avutuyorsun afeder ilişkiye girende müslüman babası annesi iyi olup çocugu kötü olan milyonlarca insan var ceazvine giren vart çocugu uyuşturucu kullanan var sne herhalde hayata yeni gelmiş gibi yaşıyorsun herkes senin gözünde iyi degil dışarıya hayata örnekle ver herşeyin senin dedigin gib olsaydı dünya melek olurdu yanlız dünya melek degil artık melekleri öldürdürüler saf olma ya kullandırımtak istiyen şuanda seni kullanır seniseviyorum sana aşıgım senin için ölüyorum aranızda bir anda birşeyler olur bu sefer çocuk işini tamamlar ve sana yol veriri safsız ya aç gözünü aç
ahh be kardesimm, bazen iste kendimiz gibi saniyoruz insanlari neyazikki.. Yok kendiside oyle seni seviyorum felan asla demez demedide. Sadece belli etti ve ben onu durttum hayallerin mi yikildi benden kucuk oldugunu ogrendigin an dedigimde bana evet dedi, Ve mesela der sen benim yanimda kucuk duruyorsun felan. baska bi erkekle muhattap ettirmez gerek kalmadikca ben hallederim hep der
şunbu belirteyim 2 yaş büyüksün eywallah erkek bir kıızn yaşıan bakmaz kullancagı zaman emin ol onun o tepkisi seni o konuma götürcek aşıgım seviyorum digcek evlenelim 1 kereden bişi olmaz digcek ve sonra digcekki ya yaşın büyükmiş ailem istiemiyor iyi günler digcek sonra buraya yazıcan ben pişmanım
o uzuldu yasiminin buyuk oldugunu duyunca.. Gozlerinden belliydi.. Ben isanin icini okuyorumm.. hatta annem bile onu gordu ve oda dedi bu seni gercekten seviyor diye.. Benim annemde asla yanilmaz dedikleriyle.. Ve birkere yapalim diye birsey yok bizde! eger yasak isterse benimle onu ozaman evlenecek bitti
ya sen erkeklerin içgüdüselin bilemiyorsun şuanda niye evlensin çocuk der kız bana geldi dedi böel yapalım der ya sen erkekleri tanımıyorsun yargılıyorsun şuanda avutuyorsun kanka gen
benimle birlikte olacaksa evlilik icin yoksa kapi orada. merak etme kenimi kullandirtmam
bak kendi kulla ndırtmazsan eyw ama evlenmeden yapma derim bak seni peşinde koşar yapalaım der 1 kere bişi olmaz sen yok ben yapmıyorum evlenmeden böyle de
tabikide asla yapmamm! bana dinime yakismaz! oyle birsey teklif etse bile gozumden duser ve biter benim icin evlilik bile istemem
kralsın hep böyle olll kanka senin gibi herkese lazım
cok sagoll :)
vallahi ben bulsam senin gibi birini kaçırmam şahsen ama işte çıkmadı daha
Merak etme oda bir gun cikar insallahhh :)
yok çıkma z ümüdüm öldü
neden?
kanka öldü ya hakedicek kız sayısı az
pff, vardir elbette sen merak etme :) Insallah bir gun senin karsinada cikar
çıkmaz
Sen niyetini al guzelce. Gorde bak olur.. Asla umitsizlige kapilma!
Yo valla
Sen ozaman boyle dusun.. Hic gelmez ortada kalirsin
Ya birak gelmesin kanka bu saatten sonra
Neden ama?
Oyle gerekti birine asik oldum burada oda 2 gunde bir yaziyor daha tanisamadik nasip olmadi
Burdan ne asik olunur nede tanisilir.. Sosyal medyadan asla biriyle tanisip evlenmiceksin.. cunku yakinimizdaki insanlari taniyamiyoruz kalmis bin kat yabanciyla tanisip evlenmek.. Fazla kendini kaptirma bu sitede :)
Iste cok iyi biri tanimak istiyorum ama nasip olmadi yani cok iyi biri enerjjk eylenceli kendisi @Jazzsevenkız cok degerlii <3 sadece cok isterdim sadece o olsun
Hayirlisi olsun nedimm kardesim :) Insallah sonradan hayal kirikligina ugramazsin
demekki yaş takıntısı var
bendemi?
evet
yani biraz var, sanki kucuk bir cocugu seviyormus gibi olurum
bu takıntı iste
bilmiyorumm
Hoşlandığın belli sal kasma
belli edemem yaa :(
Sevep
bilmiyorumm, cunku onun hayalleri yikildi buyugum diye.. dedim hani kim bilir onemli degil felan gibisi ama
Önemi olmadığını ona hissettir
aynenn bir dahaki onunla yanliz oldugumda iste, ozaman soylerim firsatini bulunca.. bi tekrardan yoklimm onu
Cesur ol
Insallahhhh... ama yinede az olsa korkuyorumm ama niye bilmiyorumm.. bir kac gundur goremiyorum onu ve gercekten ozluyor gibiyim onu.. butun ne derdim varsa hep unutturdu bana
Bana yaz
neden?
Konu güzel
hmmm
Istek atildi :) A
Ordamisin?
2 yaştan bşr şey olmaz
hmmm :(
Kendin ol
ben hep kendim gibiyimdir.. ama onun yaninda bi daha baskayimm.. Daha huzurlu daha mutlu. hep onu gormek istiyorum :(
Sübyancı mısın
nealaka anlamadim?