İlişkilerde strateji uygulamak mantıklı mıdır yoksa saçma mı?

Saçma geliyor bana, hislerim varsa peşimden koşsun diye uğraşmam ya da koşmasını beklemem. Kıymet bilen her türlü bilir zaten ya da ilgilenmek isteyen her türlü ilgilenir. Gerek duymadım hiç bu tarz şeylere, duygularımda da, yaşayışımda da netim her zaman. Karşımda ki insanda da bunu gördüğüm takdirde tamam zaten.
Naz yapmak normalde, çokta abartmamak lazım bu şekilde. Sonra araya soğukluk giriyor ve bazı şeyler kopabiliyor, ilgilenme zaten olması gereken bir şey, yapmıyorsa, o ilişki sağlıklı değildir ve bu şekilde çözülmemelidir.
Rica ederim :)
Seven her türlü ve her zaman sever ilgi gösterir.. gereksiz ve yalanli dolanli stratejilere oyunlara hiç gerek yok. Bunlara gerek duyan varsa üzülerek söylemeliyim ki doğru insanla birlikte değildir.
Hissettiğin gibi davranıp, yaşamadıktan sonra pek bir önemi yok. Savaşma seviş demişler. Strateji dediğin savaşta olur. Gerekirse Cengizhan olurum ama gerek yok.
Cevap
11Cevap
Strateji güvenmediğinizin göstergesidir. ayrıca ergence bir şey
Mantıklı değil saçma demek olmaz ama strateji uygulayan ilişkiye sürekli bir hamle koz kaos ile giren insandan hayır gelmez..
İlişkinin doğasına ters yani naturellik şeffaflık güzel kılıyor ilişkiyi 🌷
Son cümledeki "seni seven ve sana değer veren biri varsa neden böyle şeyleri yapasınki" evet fakat hep peşinen kendini kolayca vermen de tutkuyu azaltır. Heyecanı korumak çok önemli ilişkide.
Saçma geliyor bana. Kendi adıma hiç yapamadım o tür şeyler. O zaman ben olmaktan çıkarım çünkü. Başkasının aklıyla hareket ediyormuş gibi hissederi. En güzeli kendin olmak.
Olmaz evdeki hesap çarşıya uymaz stratejiyle yürümez ilişki. Anlayış empati güven sevgi saygı şart iki taraftada bunların herhangi biri eksik oldumu ilişki yürümüyor.
Abartılmadığı sürece bazen yapılmasında fayda var ama dediğim gibi her zaman değil önemli konularda yapılabilir gelişine ne olursa olsun demekte olmuyor o da denendi.
İlişkilerde strateji uygulamak bana göre samimiyetsizliğin en dibi aşk bu her şey doğal olmalı savaşta değilsin karşındaki de sevdiğin düşman değil ona karşı bile oyunlar icindeysen sana hiç güven olmaz spontane gelişmeyen her aşk samimi değildir iki tarafta icidisi bir olmalı
Saçma ve gereksiz. Seni sen olduğun için sevmeyen birisi, uyguladığın stratejiyle seni sevse ne olur sevmese ne olur?
Saçma.
Strateji bitince ilişkide biter muhtemelen. Doğal bir akışta gelişmiyorsa yapay bir ilişki ortaya çıkar o da bir noktada insanı yorar.
Saçmalık.. Herşeyin spontane olanı idealdir. Stratejilerle de biyere kadar sürüyor..
Test edildi , Onaylandı...
En iyisi akışa bırakmak stratejiyle her zaman yürümüyor başka şeyler de uygularsın da aşkta stratejiye pek yer olmuyor
Mantıklı veya saçma denemez. Seven yapar ben seviyorum oyle arkadaşlık ilişkilerinde falan da kullanıyorum heyecan katiyor yani
Bana göre saçma giden gider kalan kalır, hayatın cilvesi taktik filan işim olmaz, yapanlarda işim olmaz
Çok gereksiz bir şey ama öyle yapana öyle karşılık veririm bizde böyle 👌👌
ben bilmem strateji mtrateji gelişine yaşarım işte içimden geldiği gibi
Saçmadır içinden geldiği gibi hareket etmek daha iyi
Sevmesini, sevilmesini bilen insan buna gerek duymaz. He birde özgüveni yüksek olan insan
Ben içimden geldiği gibi davranıyorum taktik maktik yok
bence iki taraf da koyverip oluruna bırakmalı belli bir süre sonra monotonlaşmaya başlıyor ve ilgi azalıyor
İliskilerde yeniysen deneyebilir insan. Tecrube kazandikca strateji yapmak sacma gelir
İlişkilerin ilk aşamasında önemli ama abartılmamalı çünku stratejik oyunlar bir yerden sonra kendini ele veriyor uzun süreli bir ilişkide taktikler bir yere kadar geçerli oluyor bence
sacma bence cunki seven her turlu seviyor oyun yapmamak lazim
saçma bence gerek yok
Bu dönemde uygulanmalı bence 😌
Genellikle saçmadır
İş sektörümü bu ya 😂😂
Bana göre içten geldiği gibi davranmalı.
İlgi istediğin zamanlarda yapmak bence mantıklı ☺️
İçimden geldiği gibi davranıyorum
İyice saçmaladiniz ilişki de strateji nedir ya
Mantıklı çünkü bazen ise yarıyor.
Mantıklıdır bazen
Tamamıyla saçmalık.
Bazen gerekiyor
Mantıklı değildir
Gereksiz
Saçma
Saçma oldukça
Saçma