Benden hoslanan bir oglan var, 2-3 yas benden kucuk.. Cok hos biri, kendisini insan olarak cok seviyorum.. Kendiside acik verdi benden hoslandigini ve hayal kirikligina ugramis benim yasim buyuk oldugunu duydugunda.. Ama bana diyor sen benim yanimda kucuk duruyorsun felan. Yani baya belli bana yuruyor diye. Kafam karisik bende hoslanmaya basliyor gibiyim..
Kac kez ona dedim bana abla diceksin ama beyfendi demiyor. Benim yaslarda bi arkadas var ona diyor ama. Kac kez dediysem demem diyemem dedi ya da beni salladi..
benden kucuk biriyle olabilirmiyim acaba? Sizin fikirleriniz nedir?
Kac kez ona dedim bana abla diceksin ama beyfendi demiyor. Benim yaslarda bi arkadas var ona diyor ama. Kac kez dediysem demem diyemem dedi ya da beni salladi..
benden kucuk biriyle olabilirmiyim acaba? Sizin fikirleriniz nedir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çok normal nasıl ki peygamberimiz kendisinden 15 yaş büyük birisiyle evlenebiliyorsa
evet oylede.. Ama o zamanla bizim zamanimiz farkli ve ayrica o mecburiyetten oyle oldu..
Ama hep derler eger evlenirsen enaz 2 yas olmasi lazim bir kizla erkegin cunku kadin hemen coker ve nasil desem dusunceler felan kadin daha olgundur
Bence sevgi herşeyi çozer abartmamak şartı ile 3 4 yaş fark sıkıntı çıkarmaz. Her erkek geç olgunaslir diye bir şey yok. Bazı kizlar da çocuksu oluyor büyüseler bile kişiye göre değişir istisnalar da bakmanı tavsiye ederim. Sevgi huzur anlaşma olsun gerisi çok önemli değil
Aynenn cok haklisiniz. cok tesekkur ederim bu yaziklariniz icin.. Hayirlisi olsun dicek baska birseyim yok :( Ama son gunlerdir gozumde gonlumde onu ariyor gibi
Hepimiz insaniz. Kadın küçük olacak diye bir şey yok. Erkek geç olgunlaşır kelimesi doğrudur ama arada istisnalar var. Hem erkek olgunlaşmasın ne olacak. Sevgi herşeyden önemli seviyorsan bırakma peşinden gitmeni tavsiye ederim
Evet hepimiz insaniz souncta.. Ama herkes dengi dengine degilmi? Evet galiba sevmeye basliyorum onu. icim ona isindi diyebilirimm.. Nasil oldu bu onuda bi bilsem. Bana gore biraz kendisi cocuksu ama hepimiz oyle degilmiyiz? Yeri gelince buyuk adam gibi..
suda var mesela.. Bana Şu an cok fazla dunurcu geliyor.. bu bir gururdur evet.. Ama fazla hosuma gitmez biriyle ben tanisip asik olmak istiyorum.. Ve bu cocuga da oldum gibi gibi. ama beni tutan seylerde var elbette. yasi kucuk oldugu icinde bu daha okulun basinda ben desem ben bitiriyorum.. ben is hayatina girecem ve o daha okul hayatini bitirmemis olcak :(
Ben istemezdim çünkü erkek kardeşim 3 yaş küçük benden. Kardeşim yaşında oluyor ama yine de büyük söylemeyeyim
aynenn cok haklisin, kucuk olduklarinda dersin hep kardesim diye.. Buyuk olduklarindada abi diyoruz bu nedir yaaa :(
Dediğim aile özelinde değişiyor mesela abim olsaydı onunla aynı yaşta ya da büyük olmasını istemezdim.
aynenn haklisinn.. cok sagol :)
Rica ederim 😊
:)
Yaşandı is fckbddylige donuyor
Yani olmaz diyorsun?
Yasadigim en basta hayal gibiydi oluyor gibiydi ama en ufak kivilcimda is baska yone kaydi bitiremedik ten uyumundan dolayi fckbddy olarak devam etti
oww o kotu olmuss ama.. Yok oda bende biliyoruz oyle birsey asla evlenmeden olmaz buyuzdende o yone dogru asla gitmeyiz gidemeyiz
Bizde ole dioduk ama durum siradisi olunca yasaklar daha cekici gelio bi gece ust uste buluosun kendini 😅
yok o bizde olmaz, Rabbim uzak etsin oyle seylerden
ama bende galiba ondan hoslanmaya basliyorum :(
Haydaa bisiler istese karsi koyamicak misin yoksa
Tabikide karsi koyacam. Oyle seyler evlendikten sonra. Kimse kusura kalmasin
Umarim basarirsin
Insallahh. Merak etmeyin namus oncelik gelir.
Olur hatta daha güzel olur 👍🏻 dnndxn
neden daha guzel olur?
Harika olur
neden harika olur
Olur olacak misin
nasil anlamadim?
Olabilir
hmm cok sagol, ama o cocukca olmazmi?
Neden
bilmem, onun dusundukleri hareketleri felan?
Orası senin sorunun
hmm