Sizi beğenmeyen olduğunda nasıl hissediyosrunuz?

Beni sevdiğini söyleyen arkadaşımla buluştum ayak üstü görmek istediğini söyledi bende annemle pazara gidiyodum makyajsız kapri ve tşört bildiğiniz ev modelinde gittim yanına saçlar ev topuzu falan.. tabi gitmedende çok çirkinim şu an diyip durdum onada istanbuldan geldi diye mecbur hissettim gitmeyi gitmeden göreyim istedim dedi diye nebiliyim.. çok güzelde değilim zaten dedim en fazla beğenmez siler engeller engellemedi ama hiç yazmadıda sadece instada paylaştıklarıma bakıyor okadar bende yazamıyorum çekiniyorum kiloluyum ister istemez çirkinim yani göbeğim var omuzlarım geniş yanaklarım gıdım beğenmedi ki yazmadı diye düşünüyorum ilk değil gerçi bu içim kimsenin umrunda olmamıştı hayatım boyunca olmazda zaten ama nebiliyim bi kez daha aynı şeyi yaşamış olmak kırdı şimdi 3 5 kendini bilmez çıkıp az ye dicektir hastalıktan dolayı kilo aldım veremiyorum tek çare ameliyat diyo doktorlar onada ne para var nede ailemden izin sizce benmi çılartıp takipten kesmeliyim muhabbeti yoksa beklemelimiyim biraz daha 4. gün bugün
Sizi beğenmeyen olduğunda nasıl hissediyosrunuz?