Seviştik mesela cinsel gozle bakmadim sana asla diyor. Sonra bagiriyor hep yapiyor bunu sans degil panik yapip bagirdim diyor. Onun haricinde cok iyi biri. Çiçekler alir çikolatalar alir, benimle gratise gelir ödemeyi kendi halleder kredi kartı şifresini verir, isteklerime çok önem verir benim istediğim olsun der korur kollar, çaba gösterir mutluluğum için...
Ama bana bağirir "Bana bağırma" deyince "Sana bagirmiyorum ben, panik yapiyorum" diyor. Ne yapmaliyim? Çok sevdigim hâlde sirf bagirdigi için ayrilmali miyim?
Ama bana bağirir "Bana bağırma" deyince "Sana bagirmiyorum ben, panik yapiyorum" diyor. Ne yapmaliyim? Çok sevdigim hâlde sirf bagirdigi için ayrilmali miyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Demekki o kendine köle yapmak istiyor vede seni esaretin almaya calışmıyor artık ömür boyu cekersin sen onu
kendine köle mi tuttun yoksa bu erkekler mi çok canım anlamadım
Parasından vaz geçemiyorum desene şuna
Hayir daha neleri tolere ettim bi bilsen. Sevmesem inan 2 dakika katlanmazdim.
Beni evinden kovdu kibarca annemle beraberkrn ailem onu asla istemedi ve sonra ailem bana bisuru yasaklar getirdi disari dahi cikmam yasak.
Maddi destek sağlamasa da seversin yani
Ben onu sevmeye basladigimda parasi var vs diye sevmedim zaten burdan tanistik bulusmamiz 4-5 ay sonra oldu. Ve şimdi 2. Senemiz. İnşallah nikah da yakin. : )
Şizofreni biri seni mutlu edemez
Pişman olursun ilerde
Panik atak şizofreni degil. Ve o anda kendine zarar veriyor en kotusu de. Ama tedavi olur kimse psikolojik açidan çok saglikli degil ya.
Senin hayatın tabi
bunun yaşla alakası yok sana bağıramax
ama sana değer verşyor sanırım bağırmaları anlık olabilir mi yani sorunun her detayında adam sana değer veriyor
Evet :)) zaten bu yuzden ondan soguyamiyorum oyle guzel seviyor ki...
gerçi başka bi görğşünde evden kovdu falan yazmışsın doğru mu
Evet dogru. Olay şu şekilde: ailesi beni istemiyordu hâliylr istemeyince ayri eve çikti mahalleme taşindi tabi benim ailemle tanismaya falan geldi ama benim ailem henuz erken birkac sene bekleyin dedi sevgilim de " Ben onsuz ölürüm onsuzluk çok aci..." Diyerek cok israr etti. Ve bi gun " Madem evlenemeyecegiz her gun ölecegime bi gun ölürüm" dedi intihar edecegini soyledi bana. Ben çok korktum evi yakin zaten evine gittim ama annem de geldi arkamdan gittik evine girdik işte çok sakin bizle hiç konuşmadi bile ve kolumdan tutup " gider misin?" Dedi bana kolumu ittirdi resmen nazikcede olsa. O olaydan sonra ailem telefonumu aldi onunla gorusebilecegim her yola engel koydular. Daha sonra sevgilim bana ulasamayinca bizim eve geldi babami ikna etmeye sabahlara kadar aglamiş amcami falan cagirdi annem o gelince ve sonra benim amcamlar falan anlasamadilar ve hoş olmayan seyler soylediler ona. Sevgilim gitti ve bana bisuru yasaklar getirdiler ayril diye her gün baski yapti ailem. Ve şimdi bana tektaş almiş evlilik teklifi etti ben de kabul ettim. Ama bizim işler çok çok karişik bide annesine ilk anlattiginda beni istememis o da ve sonra vefat ettigi haberi geldi kendine zarar vermiş. : (( Ondan sonra sevgilim yikilmişti ama biz hep beraberdik. İnşallah beraber olmaya da devam edecegiz ve bu iliskiyi ne kadar cevredekiler zorlastirsa da surdurecegiz.
helal lan sana valla yürğ arkanızdayım
Ses yükseltmej normal ya bence abartma ama şiddete basvurursa kesinlikle ayril
Direk yol ver acıma velete
9 yaş büyük, evet. Ama olgun değil
kandırmış seni