bir kiz bir erkekle neden sevgili olur sohbet icin mi film izlemek icin mi bir seyleri paylasmak icin mi muhtemelen bunlarin hepsi icin ama en cok seks icin oldugu cok acik ikiyuzlulugun bir anlami yok
demek ki ya çok sexysin ya da arkadaşın libidosu fazla yüksek.. 2 haftada deliler gibi aşık olunacağını sanmıyorum ama güzelliğine de kapılmış olabilir.. İhtimaller denizi geniş.
Öyle davranışı yüzünden de ben hayır gelmez diye düşünüyorum. Yeminler ediyor sevdiğine dair. Ama seven öyle davranmaz. Dün az kalsın yolun ortasında dudaktan öpüyordu
iğrenç bir durum insan hatununu herkesin arasında bu duruma sokmaz 1 ikincisi tehtit etmez aksine korur siz kızlar hak etmeyecek insanalra hak etmediği mutlulukları yaşatıyorsunuz yazık...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
bir kiz bir erkekle neden sevgili olur sohbet icin mi film izlemek icin mi bir seyleri paylasmak icin mi muhtemelen bunlarin hepsi icin ama en cok seks icin oldugu cok acik ikiyuzlulugun bir anlami yok
Aşk yok mu
haklisin aslinda olmali ama aska inanmiyorum yok cunku
Skcek tabi, boşuna mı sevgili oluyor? Baban ananı becermedi mi? Aynı şey
ouahahahhaha
Onlar evlendi ama biz Sevgiliyiz
Eee? İşlem aynı değil mi? Evlenince adamın s.. knde çiçek mi açıyor? Noluyor?
Çok mu havaya giriyor acaba <3
Çok
İyi de sevgilin bu arkadaşın akraban ya da yabancın değil ki ne bekliyorsun bir tuhafsın asıl senin onu istememen abes
Kanka 2 haftalık ilişki normal mi sence Allah aşkına
Bir sene geçse ne olacak
Abazalik eşit değildir sevgi fazlalığı
Öyle mi
Evet
seni arzuladığındandır..
Yani seviyor mu
insan sevdiğini de arzular.. seni her arzulayandan uzaklaşıyo musun?
Ama 2 haftalık ilişki için anormal değil mi
demek ki ya çok sexysin ya da arkadaşın libidosu fazla yüksek.. 2 haftada deliler gibi aşık olunacağını sanmıyorum ama güzelliğine de kapılmış olabilir.. İhtimaller denizi geniş.
Libidosu yüksek beni görünce bir anormal oluyor 😂
senin hiç bir etkin yok yani diyosun? :))
Yok ya güzel değilim sadece bu istekli
geçmiş ilişkilerinde de aynı şeyi yaşadığına göre hepsinin ortak bir paydası var demek ki.. acaba nedir.. :)
Geçmiş ilişkimde böyle şeyler yoktu. Çok efendi erkekti ama aldattı
ouww.. neresi efendi be bununn? :)) başkasıyla birlikte olacağına senle olsaydı daha efendi olurdu.
:D gençlikte olur öyle şeyler
25 yaşındayız ne genci evlilik zamanı geldi
rahatsızsan ayrıl o zaman
Ayrılıyorum izin vermiyor her yerden mesaj atıyor evini basarım diyor. Arkadaşlarıma mesaj atıyor falan
ohoo seninki tehtitli bir ilişki öyle birinden hayır gelmez üzüldüm
Öyle davranışı yüzünden de ben hayır gelmez diye düşünüyorum. Yeminler ediyor sevdiğine dair. Ama seven öyle davranmaz. Dün az kalsın yolun ortasında dudaktan öpüyordu
iğrenç bir durum insan hatununu herkesin arasında bu duruma sokmaz 1 ikincisi tehtit etmez aksine korur siz kızlar hak etmeyecek insanalra hak etmediği mutlulukları yaşatıyorsunuz yazık...
Vallahi ben öyle kız değilim. Nereden bu belaya düştüm bilmiyorum. Gece benim yatak halimi bile görmek istedi. Eski sevgilimin bedduası tuttu 😔
valla kanka biraz abaza gibi geldi bana sevgilin
ahahaha beyne kan gitmiyor o an diyelim 😂
Orada yatakta bulacaksın kendini canım merak etme
Gibi değil zaten öyle
Bu soruyu dün de sordular galiba
Evet
Sen mi sormuştun
Evet ne oldu
Bi şey olmadı. Zkti mi seni
Hayır gerçekten zkcek ondan :D
inanılır gibi değil şok!
Tabi farklı