Neden böyle oldu yine?

Burdan biriyle konuşmaya başladım ama beni kandırdı çok zengin olduğu halde annesinin face hesabını gördüm babasının şirketleri var ve genel müdür felan yaziyor sayfalarında bana seninkiler gibi köylü dedi zaten iyi bir üniversitede okumuş ona üst tarafımı attım o kadar pişmanım ki tamamen son derece tersiz kandırıldım ve utandım mahrem şeyler konuştuğum için. Bir de çok dürüstüm diyordu ama burdan istek yolladım isteğimi kabul etmedi kendimi düşürdüm aptal kanka biri sadece cinse. lik konuşan biri olarak görüyor beni kesin.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu kişi bugün irtibatını kesti benle ve bana şey dedi bana yazıp durma dedi senin yaptığın tacize giriyor dedi birdaha yazarsan şikayet edeceğim dedi üzülüyorum dedim üzülmen saçma dedi ben kimseye değer vermem dedi günde 10 kişiyle konuşurum ertesi gün hepsini silerim dedi ve benim psikolojik durumuma vurgu yaparak şu şu ilaçları kullan kesin ilaç kullanmalısın dedi
Güncellemeler
+1 yıl
Son öğrendiğim bilgilere göre bu kişi başka birinin resmini kullanıyor yani bir yazarın ünlü bir yazarın ve KS hesabında da onun resmi var kızları bu şekilde kandırıyor beni kandırdı resim aldı neden kandım cunkubevden dışarı cikamayan dünyadan bir haber baskıcı bir ailede büyümüş olan ve hala baskı altında olan bir insanım dünyadan haberim yok
Neden böyle oldu yine?