Yadırgamadan cevaplarsanız özelimi açıcam jsjsj Bayadır dışarı çıkmıyorum tabi heycanlı duygulardan uzak kaldım neyseee uzaktan akrabamızın kol kaslarını ay aman kendisini kafamda kurmaya başladım skskdkd biri beni burdan çekip alsın imdat!! Normal mii degil miiii (ama o da tank gibi)
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
çok uzak akrabaysa şansını dene bakarsın kendini o kaslarda bulursun şans bu :D
Ya kendimi rezil ederim anca xldlx o atsa adım Bi ihtimal deee ama o kaslara Bi kere dokunsaydum ya xksksmxx
ondan beklemen hata olur :D
Niye atmaz mı öyle adamlar atmaz mı kii ühüüüü ne var yani Bi Kas skdköxödd iki dokuncaz yedik mi mskdkx
bir de yanlış anlama da böyle fazla ühü felan bu tavırla yaklaşırsan bence şansın 0 a iner. denk gelebiliyormusunuz sağda solda
Skzkxkx yanlış anlamam da bu benim kişiliğim çocuk gibi biriyim mizacım bu skdkd ya aslında yılda 1 kez denk geliyoruz ama beni instegramda yakın arkadasa eklemiş ne diyosun sansım var mı mskd
var var nett
Yemin et ay umutlandım Bi skdkd
ama öyle bir kardeşimizse senden fazla şeyler isteyebilir. buna hazırlıklı ol. :D
Yok ya isteyemez skdld abimi ve kardeşimi yakından tanır saygı duyar kendisi ne kadar gevşek i hayatsürsede smdmd aslına bakarsan arkadas olarak da buluşsak bana uyar cocuk Bi içim su skdkd tablo gibi bakarım gözüm gönlüm açılır valla dürüst olmak gerekirse böyle erkekler çok az dkxkxk banu Alkan İn dedigi gibi "ben yakısıklı görmeden yapamam" skdmsmx
işin zor. bu arada siz dışarı oturmaya çıkarsanız o çocuk net anlar senin ona takıldığını
Nerden anlıcak skdkd gerci ben o kadar heycavnlı Bi tipim ki kesin potun alasını kırarım beni gecen ay eve bıraktı arabada heyecandan saçmalayıp durdum of ya nolcak benim bu halim
kaç yaşında bu arkadaş 27 28 var mı :D
26 yasında benle işte dkxkxkd niye ki
hiç :D ama ben net anlarım benden hoşlanan kızı bunu bil. o arkadaşta anlar emin ol :D
Nasıl işte skdkd kesin geçen anladı ya da Bi tür odun da olabilir cunki resmen hoşlantım az cilveye kaçtı smxkxkd yanlışlıkla ve hiç tepki vermedi Bi yandan gülme Bi kaş çatma hiç tepki vermedi
naptığını söyle ona göre bakayım anlamış mı :D
Xkdlxlc ya şöyle çenem düştü skdkd konuşurum yani Bi onayını alam da xldlx sonra ne cok konusuyo bu kız deme dkdk devam edeyim mi
Sustuğuna göre slsls biraz cok konuştum haklısın ciddi birisin galiba kusura bakma ya dkmd çenem düşük tesekkür ederim ama
yok uyumaya gitmiştim
Anladım kask günaydın
kask :D?
Rendom güldüm de klavyem çevirmiş 😅
anladım naptın çocuğu yakalayabildin mi
Yok bütün gece rüyamda konuştum onla kskssks bilinçaltı kustum resmen sabah hikaye atmıştı cesaret edip begeni bile atamadım
iyi bari :D
İyi mi skdkd neresi iyi
yani fazla uzatma birşeyler yap hoşuna gidiyorsaa aslında iyi olan bu
Ben yapamam aslına bakarsanız ben yıllar önce Bi erkeğe adım attım bana demediğini bırakmadı ben dersimi aldım yani erkekler konusunda. O atsa diye ugrasıyorım yakında ilgisi oldugu bişiyi hikaye atıcam sporla ugrasıyo ben de az biraz ilgiliyim hikaye atıcam cevap verirse güzel olur diye düşünüyorum
onu düşünme bunu düşünme ne düşünücez devam boş ver
Skxlxmxmxöxmx
Olabilir ama akraba sonuçta bence hayalinden öteye gitmesin
Akraba da o bakmaz sanırım zaten bana xkdkd cok uzaktan yaa akrabam bile değil
Ozaman hayallerini süslemeye elizabete devam :)
Skxkxkxkd aynen anca düşte görürüm skdmdmd
Valla çekinmiyosan iş at adama
İş ne nasıl atacam skskdkd çekinirim ben
Nebileyim o geçerken eğil falan :) 😋
Yaa dizide miyiz genco jsjskd kendine gel ya kskskx bura iç Anadolu ben sadece adamı kesiyom uzaktan sjskdkd
İç anadoludaysa ahıra girin işte :) çek adamı ahırda sana bişey göstercem de gelir o 😂
Yok sen beni anlamadın hem hem de iç anadoluya ahır dedin yok AA ama
Köylük biyerdesin diye düşündüm nerden bilebilirimki özelden anlatsana hayalini :)
Ne köyü abii ne hayali gözünü sevem ya iç Anadolu dedim sadece dkxkxk ahır mahır fantezi dünyan rengarenk valla ckdkx
Kafamda kurmaya başladım diyen sensin iç anadolulu ahıra götürmezsen avm ye götür ozaman
Yav kafamda kuruyorum da konuştuğumuzu dans ettiğimizi falan kuruyorum dkdk
Peki bakalım hakkınızda hayırlısı olsun allah bi yastıkta kocatsın
uzun süre o tür duygulardan uzak kalındığı zaman dn ufak bişeyde bile uyarılman normal. kız erkek farketmez
Cin musallat edip söndürtiyim mi çocuğu?
Töbe töbe
Bana bi cin musallat etsene allaha inandıran cinsten olsun. Bende pek yok inanç
Ensest bir abazasin
Ensest ne birinci sorum ikinci olarakta abaza olsam bana teklif edenlerden biriyle flört ederdim ben adamı begeniyorım
Akrabasına ilgi duyanlar
Çok uzaktan akrabam ya ben ilişiğimi anlayın diye belirttim