Ss al öncelikle attığı tweetleri şikayet edeceğini söyleyince kaldırır zaten ama polise fotoğraflarla git karakolluk olsun ailesiyle ters düşsün biraz ben göreyim o zaman o syefsizi
Bak ben çok araştırmıştım zaten avukat da söyler sana böyle davalarda ailelere haber verilmiyor 18 yaşından büyüksen hele dava dosyan falan gizli tututabilir içini ferah tut İnşallah hallolur dua edicem o şerefsiz inşallah layığını bulur
Haberlerini bekliyorum. Son zamanlarda adalet pek mümkün değil ama emin ol ilahi adalet hiç şaşmaz. Ağlama lütfen gözyaşlarına değmez. Aşırı karaktersiz biriymiş. Bu devirde herkes herkese nude atıyor pislik adam. Ahını almış çıkar ondan içini ferah tutmaya çalış. İyi haberlerini bekliyorum İnşallah
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ss al öncelikle attığı tweetleri şikayet edeceğini söyleyince kaldırır zaten ama polise fotoğraflarla git karakolluk olsun ailesiyle ters düşsün biraz ben göreyim o zaman o syefsizi
Ailesi zaten bunu boşvermiş
Aldım tüm ssleri direk polise gidip ifade vericem
jemen polise başvur fena tazminat alırsın
İşin tazminatında değilim hapse girer mi
Böyle abaza ile çıkarsan olacağı bu
Şikayet edin, twitter'a el konulur.
Şikayet eder etmez konulur dimi
İnşaAllah...
Durumu iletin siz.
Çok üzüldüm. Link atsana
Yüzün görünüyor mu fotoğraflarda
Görünüyor ve konuşmalarım da var kullanıcı adımla birlikte
Hesabını dondur valla çok kötü bir durum internetten yaymak nedir ya
İnşallah üstesinden gelirsin bu durumu avukatla konuştun mu internetten silinebilir miymiş sabah git bununla uğraş derim
Avukata git çekinme savcılık karar falan alırsa en azından internetten kalkar buna da dava açarsın en azından senin canını yakmış biraz da o uğraşsın
Aileme sıçrar diye çok korkuyorum ne olursa olsun sabah gidip o ifadeyi vericem
Bak ben çok araştırmıştım zaten avukat da söyler sana böyle davalarda ailelere haber verilmiyor 18 yaşından büyüksen hele dava dosyan falan gizli tututabilir içini ferah tut İnşallah hallolur dua edicem o şerefsiz inşallah layığını bulur
Kendini de suçlama olan olmuş biz de insanız hata yapaniliriz karşımızdakini insan sanıp güvenebiliriz bu konuda senin hiçbir suçun yok
Şu an hıçkıra hıçkıra ağlıyorum çok teşekkür ederim yarın ve tüm süreç boyunca sana haber edicem söz veriyorum
Haberlerini bekliyorum. Son zamanlarda adalet pek mümkün değil ama emin ol ilahi adalet hiç şaşmaz. Ağlama lütfen gözyaşlarına değmez. Aşırı karaktersiz biriymiş. Bu devirde herkes herkese nude atıyor pislik adam. Ahını almış çıkar ondan içini ferah tutmaya çalış. İyi haberlerini bekliyorum İnşallah
Hatta ben gizli yorumu açıyorum sen bana mesaj atarsın direkt istediğin zaman
Bi de 16 yaşındaki halim demişsin reşit olmayan halini atmış cezası artacak davası farklı olacaktır hele sen kendi rızanla ona atmadıysan sıçtı
ver savcılığa
Şu an veremem değil mi
kanıtlar varsa verirsin
Evet kanıtlar var nasıl ulaşılamıyor peki
avukatın yok mu?
Hayır yok
ifade ver yarın sonrası kolay özel foto ları mı paylasıyor ex in
Evet özel fotolar
Yav hata senin yüz görünen nude neden atıyorsun
Yeni fotoğraflarım değil snap hesabımı çaldı ordan buluyor ta 16 17 yaşındaki hallerim
Özel diyorsun özel fotolarını snap mı atıyordun ki?
Hayır orada kalıyordu
Sorry üzüldüm adına adam satıyordur bile belki
Yaz böyle böyle de yarın adliyeye gitcem de
Korkmuyor
O zaman gitcen aga
Nasıl fotoğraflar
Durmasın boş ver sen git ifadeni ver
Benim aileme sıçramaz değil mi reşitim sonuçta
Sıçramaz
Konuşalım o zaman
Ne diye cericem ifademi ne demem gerek
nasıl fotolarını