Hiç denk gelmedim öylesine. O yüzden olur mu bilemiyorum. Doğru zamanda yanlış insana denk geldim. Bir yanlış da o doğruyu götürdü...
Yanlış zaman diye de bir şey vardır, evet. İnsanlar aşk yaşamak isteseler de bazı dönemlerde ilişkiden uzak dururlar. Böyle dönemler o insan nezdinde doğru insanın gelmesi için yanlış zamandır. Tabii doğru insan diye birisi var ise... Doğru insana daha denk gelmediğim için, ya da denk geldiysem bile daha onun doğru insan olduğunu bilmediğim için varlığından da şüphe duyuyorum haliyle 😅
İyi yapmışsın sorarak, düşündürücü bir soruydu aslında. Çünkü günümüzde "doğru insan" ve "yanlış zaman" kavramları çok kullanılıyor. Ve kesinlikle Allah korusun 🙄 doğru zamanda gelsin şu doğru insan da kafamız rahat etsin, zamansız gelen doğrudan hayır gelmez 😅
Peki ya o doğru insan, yanlış zamanda girse hayatına? Ne kadar istesen de hayatına almanın imkânsız olduğu bir zamanda?
Ben şu an böyle bir durumun içindeyim.. Değişik bir durum duygu bir yandan o insanın varlığından muazzam keyif alıyorsun her şeyini paylaşıyor seninle diğer yandan duygularını biliyor ama adım atamıyorsun. bir yandan tomurcuklanan bir yandan da solan kiraz ağacı gibi oluyorsun.
Elbette olabilir. Bunun günümüzde ve çevremiz oldukça fazla örneği var. Bir insan mutlu olmadığı bir evlilik yapıyor. Görücü usulü ya da zorunluluktan dolayı. Belli bir süre sonra hayatına farklı biri giriyor dolaylı yoldan. Bu o insan için doğru insan olabiliyor. Sadece filmlerde olan ve yaşanan şeyler değil. Bir anda insanın hayatına en olmadık şekilde farklı biri girebiliyor.
Bal gibi olur. En basit örnek , uzun ve yorucu ilişki sonrası karşına çıkar o doğru kişi ama hevesin yoktur. Artık yorulmuşsun ve bir süre yalnız kalmayı tercih edersin , gibi.
Yani ama zaten hayatına almadığın için doğru ya da yanlış kişi olduğunu da anlamazsın. Asıl kötü olan o an doğru kişi sandıgın insanın yanlış kişi çıkması. Bak bu daha kötü. 2x yorgunluk , duygusal boşluğu doldurma sonuç hayal kırıklığı
Kaybolduk ormanda, elimizde megafon Koşuyoruz, dört bir yana Bitmiyor bu maraton Eko yapan sesimiz soruyor Neredesiiin doğru insaaaan Halk ozanlığına gider bu iş 😅😅🧡🧡
Neden yanlış zaman olsun ki ya da nasıl olsun? Aklıma tek seçenek geldi, hayatınızda birisi varken başka birisine doğru insan gözüyle bakmak geldi. Açıkçası böyle bir durumla karşılaşmadım, olsa da umursamam. Hayatımda ki insana saygısızlık bir kere. Doğru insan yanımdakidir, başkasını düşünmem.
Canım benim dediklerine tamamen katılmakla birlikte demek istediğim o değil aslında. Bu çifte denk geldiğinde geldi aklıma soru. İnsanların bazen aşktan daha öncelikli şeyleri vardır ya ailesi, vatanı, inandığı değerler vs. Bütün bunların dışında daha günümüze bakarak düşünürsek hayatında biri olmasa dahi mesela yurt dışına gitmek istediğin ve planlarını bu doğrultuda yapmak istediğinde karşına doğru insanın çıktığını düşün. Planını bozamazsin ama gidersen de onunla olamazsın. Yanlış zamandan kastım bu şekilde.
Olmuş demekki. Olmasaydı böyle bir soru soramazdın. Olmasaydı bu tabir de olmazdı. Evet yanlış zaman doğru insan, evet doğru zaman yanlış insan vs vs olur bunlar. Bunlar normal şeyler. Artık çok normal. :-)
Doğru insan diye bir şey yoktur. Kişinin tercihi varır. Yani kişinin kendisi doğru olduğu zaman doğru tercihi yapar. Gerisi insanın kendisine bahanesidir.
Yaşadıgım olumsuz olaydan veya içinde oldugum durumun onu etkileyecek açı dan dolayıya bu yanlış zamandan kasıt Bunu fark edersem, deneyebilirsem onu üzmeden baktım olmuyor onu üzecek yıpratacak durum söz konusu ise istemeyerek de olsa açıklığa kavuşturup üzülerek veda ederim
Ha sen o açıdan diyorsun 😅 Şefimiz menüye böyle bir seçeneği eklemeyi akıl edemediği için bir miktar kendi haline bırakıldı. 2 dakikaya talebini bildireceğim...
İyice düşünürsen anlarsın. Seninle olan kişi doğru ama zamanın yanlış olduğunu öne sürerek ilişki bitiyor. Peki bu durum da erkek için yanlış olan şey zaman mıdır, yoksa kadın mıdır?
Bu ihtimal hiç aklıma gelmemişti. Ben başka açılardan düşünerek sormuştum soruyu aslında. Araya mesafelerin girdiği, bir daha bir araya gelinemeyecegi gibi. Çifti görünce aklıma gelen bir durum. Yahu niye soruya gelen herkes benimle alakalı sanmış bunu dhdhdh
Çünkü herkes aynı şeyin yani aynı sözlerin arkasına sığınıp vicdanını öyle rahatlatıyor. Yok efenim yanlış zamanmış. Ulan biz kahin miyiz nereden bilelim. Zaman yanlış değil, sen yanlışsın. 😏
Üstüne alınma ortaya söylüyorum. Sorunun senle alakası yok biliyorum. 😊
Her insanın algımız, ihtiyaçlarımız doğrultusunda yaşamımıza dahil olabileceği bir zaman dilimi vardır. hangi doğru insan tüm zamanların doğru insanı haline gelebilir ki? zaman herkesi bir biçimde doğrultup, yamultabilir de. denk gelme meselesi hepsi.
Dogru zaman kavramına inanmıyorum. Zamanın dogrusu yanlışı olmaz. Yaşanılmamıs bir sey ise gelecekte yaşanılıcaktır. Önemli olan uygun momentum anını bulmaktır.