Sanaldan sevgili olduk şu an ayrıldık birinin msajina cevap verdim diye aldattın dedi ayrıldı baya bı ağır konuştu ama ilk ayda nu de istedi 1 ay sürdü ilişkimiz tipi de ortalamanın baya üstü sizce kullanmış mi ayrilmakda haklı mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. Aslında ilk aydan istemesi garip burada düşünmeliydin. Beni kullanıyor diye. Bi insan neden ilk ayda nude falan istesin ki? Akıttığın göz yaşına yazık. Hiç kimseye değmez hele ki böyle biri için ağlamana hiç değmez kendine yazık edersin. 1 aylıkmış ztn. Kurtulduğuna sevin bence o adamdan sana hayır gelmezdi.
06 Yorumla
Soran+1 yıl1 ay bile olmadan istedi Max 15 gün
Soran+1 yılAma işte sevdim 4 ay oldu ayrılalı unutamıyorum
Soran+1 yılTeşekkür ederim ❤️
Soran+1 yıl❤️❤️
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 688 cevap paylaştı. Ufacık bi haklı yanı yok bahane arıyormuş ama bence mutlu olmalısın böyle birinden kurtulduğun için şükret bâzen Allah kurtarıyor keşke fotoğyafını atmasaydın tek amacı oymuş gibime geldi böyle ufacık bir şey için ayrıldıysa karaktersizlikten başka bir şey değil bu bence böyle birinden kurtulduğun için şükret umarım sonraki ilişkibde gönlüne göre birine kavuşur ömrünüz boyunca hep mutlu olursunuz
07 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim umarım sende... Hatta herkes konuya gelince bahane mi bilemiyorum ama mide var bende falan dedi geniş değilim o kadar gibisinden konuştu 20 gün içinde nude isterken genişliğine ne olmuş acaba 😂
- +1 yıl
Hani bilmiyorum gerçekten böyle bir şey isteyipde böyle konuşabilmesi takdire şayan bi insan bu kadar yüzsüz olamaz. d Allah bilir kaç kişiden istemiştirya konuştuysan nolmuş sanki flört mü ettin nasıl bu kadar büyütebilir ki hani rahatsız olduysa söyler tatlı tatlı konuşur halledersiniz bunun için küfretmesi kalbini kırması gerekmiyoydu
Soran+1 yılKufretmedi aksine düzgün konuştu ama işte bunları da söyledi
Soran+1 yılDemek ki sevmemiş ya da şey dedi bana ya bidaha kimseye güvenmemem gerektiğini bir kez daha gösterdin falan demek ki kötü bişey yaşamış kabak bana patladi
- +1 yıl
Bi travması var herhalde gerçekten dediğin gibi sana patlamış emin ol senin bi kabahatin yok bu paranoyaklıkla seni çok üzerdi ayrılık gerçekten çok üzücü zor bir şey biliyorum günlerce ağlamış biriyim ama bence bi tık güzel olmuşya ilerleyip daha çok üzülmektense baştan bitmesi çok daha iyi bence umarım bi daha hiç üzülmezsin
Soran+1 yılYaa sağ ol
Boş ver iyi olmuş bir mesaja bunu diyorsa sonra çok sıkıntı çıkarırdı. Anlayışlı insanlarla ilişki kurmak daha iyidir.
013 Yorumla
Soran+1 yılAma ben seviyordum 😥
Soran+1 yılCidden yapmadım ama işte kendimi sucladim hep ona da kendim söyledim 😥 keşke soylemeseydim konuştuğum kişi tehdit etti biraz o yüzden söyledim
Soran+1 yılEtmeye çalıştım ama dinlemedi
Soran+1 yıl4 ay oldu yazmadım
Soran+1 yılAyrıldıktan 2 gün sonra tekrar yazdım pişmanım falan dedim ama olmad
Soran+1 yılYani cevap verdiği.
M için sadece
Soran+1 yılTeşekkür ederim iyi geldi ❤️
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin zekaları farklı çalışıyor seni test etme amacıyla nude ister. Sen attıktan sonra iyilik yaptın sanarsın ama karşındaki başka birihle acaba konuştuğunda nude atar mı diye düşünür ve bahane ederek ayrılır. Bunun 1. ayda nude atmakla alakası yok ben ilişkinin 9. ayında atmıştım ve test ettim diyip terk etti. maalesef erkek masum düşünmez attın diye arkandan ksar damgası bile vururlar
07 Yorumla
Soran+1 yılKendisi de attı ama
- +1 yıl
Erkek atsa nolcak kadınlar gibi estetik duruyor mu acaba onların kafa yapısı kadın atarsa ciddi gözle bakmam faydalanıp atarım bakış açısı var
Soran+1 yıl😥
Soran+1 yıl@Mrtol1453 😐
- +1 yıl
Haklısın kanı bozuk çok insan var şimdi kime güvenicez @Mrtol1453
- +1 yıl
@Feyzairmakgul20 valla ben sırf kimseye güvenmediğim için artık sevmeyi düşünmüyorum kadınlardada erkeklerdede çok kötü insanlar var artık insan olduğum için utanıyorum yalnız kalmak en iyisi diyeceğimde bu seferde minnoş galbimiz üşüyor napmak gerek inan bende bilmiyorum umarım karşımıza hep kendimiz gibi tertemiz insanlar çıkar
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
28Cevap
Online ortamlarda tanıştığım birine güvenmem, gerçek dünyada tanıştığım birine güvenmemden en az 20 lat zordur. Yüz yüze iken bir çok ortak tanıdığınız var ve biri rezil bir hareket yaparsa ortak çevrenize rezil olma potansiyeline sahip. Online ortamlarda böyle bir şey söz konusu değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama güvendim ben o bana guvenmedi ayrıldı
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Güvenilir neden güven olmasın şu yorum atanların çoğununda olmuştur ama egoları sebep demezler yorum attıdi yede ayrılinmaz ama biraz fevri davranmış birde attığın yorumun iceriği neydiki bukadar tepki vermiş.
11 Yorumla
Soran+1 yılYorum değil mesaj
+1 yılBir mesaja cevap verdin diye itham edip, küfür etmesi yanlış olmuş. Zaten ilişki içine küfür giriyorsa, o ilişkiden hayır gelmez.
03 Yorumla
Soran+1 yılKüfür etmedi ama işte senin yerinde olsam utancımdan yazamazdim mide var bende falan dedi ve çok üzdü beni bu cümleler
- +1 yıl
İtham etmiş işte
Soran+1 yılEvt
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanırım güvenmenin ölçüsünü ayarlayamadın. Nude atmak istemeyecek kadar güvenebilirsin. Çünkü sanırım nude'den sonra güvenin sarsılıyor. Öncesinde niyetini anlamayabilirsin veya anlamak istemeyebilirsin, haklısın.
Bak ne dicem öncelikle ilişkilerinde ne istediğine ve ne istemediğine karar ver ve bu ikisinin arkasında dur. Gerekliyse hayır demeyi öğren. Bunlar daha sağlıklı ve güvenilir ilişkiler yaşamana neden olacaktır:-)02 Yorumla
Soran+1 yılBunları yeni yeni anlıyorum
Cevap sahibi+1 yılÖğrenirsin zamanla. İlişkilerinde sadece istemediğin bir şey yapmamaya özen göster. Gerektiğinde hayır demekten çekinme:-)
Gizli Üye(25-29)+1 yılBide ona güvenip özel bişey paylaşmadın inşallah 🤦🏻♀️ gercek hayatta güvenmek bu kadar zorken sen sanalda nasil güvenip sevgili olmayı tercih ettin yahu anlamıyorum. Üzülme sıkma canını sen birine cevap verdin o kac kisiye cevap verdi allah bilir. Bosveerr göz yaşlarına yazık
03 Yorumla
Soran+1 yıl❤️❤️❤️ ama kendi cevap verse neden ayrılsin ki bide ! aalesef paylaştım
Cevap sahibi+1 yılKendi yaptığını önemsemez ki kuzum senin yaptığın büyük hata onunki ufacik bişey oluur. 🤦🏻♀️Yaaa gerçi ne kadar bi özellik bilemiyrum ama yanlış bişey için kullanmaz umarım ☹
Soran+1 yılİnşallah
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu soru çok mantıksız, orada ne yapıp ettiğini bilmediğin birine güvenebilir misin? Yüz yüze gelmeden kimseye güvenme çünkü sanal alem burası her türlü insanı var. Özelini paylaşmışsın güvenerek belki ama bundan sonra yapma gerçekten çünkü pişman olursun.
03 Yorumla
Soran+1 yılPişman oldum zaten
Cevap sahibi+1 yılBir daha yapmazsın artık
Soran+1 yılAsla
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Bu konuda senin fikrin ne?
Kendi özeleştirini doğru şekilde yaptıysan, çevreden çok etkilenmeden kendi kararlarını uygulamanı tavsiye ederim.13 Yorumla
Soran+1 yılÖzeleştiri yaptım ama işe yaramıyor
Soran+1 yılPeki
+1 yılBahane üretmiş ayrılmak için. Kişiden kişiye değişir güven konusu ama bahsettiğin kişiye guvenmemeni tavsiye ederim
03 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldık zate ama çoğu kişi ayrılmakta haklı diyo
- +1 yıl
Kendileri neler neler yaşıyor sevgilileriyle de ayrılmıyor onu diyenlerin çoğu
Soran+1 yılDimi bide sürekli yoğunum diyordu
Aşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı. Gönül eğlendirmiş belli değil mi? Böyle basit bir nedenden ayrılmaz yani. Gerçi sanal ilişkiden ne beklenebilir ki?
04 Yorumla
Soran+1 yılAma çoğu kişi ayrılmakta haklı diyo
Soran+1 yılHaklısın 🥺
- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir hafta önce bir kız ile tanışıp aynı gün buluşup, bir hafta her gün buluştuk. Yürekler güzel olunca bence sorun olmuyor..
02 Yorumla
Soran+1 yılBiz bulusmadik
- +1 yıl
Karşılıklı uyum özellikle güvene bağlı. Hem karşındakine hem kendine.
+1 yılInsanlar tanidklarina guvenemezken sen sanalda tanidigini mi soruyorsun cokkk guven heppp guvennnn...
01 Yorumla
Soran+1 yılÜhühü
Senin canını hangisi yakıyor? Basit bir sebeple bitirdiği için mi Nude attigin için mi Yoksa ağır konuştuğu için mi?
05 Yorumla
Soran+1 yılGittiği için ona gerçekten değer veriyordum
Soran+1 yılAma işte normalde kimseye kaptirmiyprum bu kadar kimse umrumda değil ama ondan inanılmaz elektrik aldım
Soran+1 yılAhahhah aynen carpildim
- Aşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılYaa ne sucluyorsun kendini, güven oluşmamış demek ki.
19 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama guvendigini söylüyordu birinin msajina cevap vermek aldatmak mi ona kendim söyledim bide
- +1 yıl
Off offf, balım niye her şeyini paylaşıyorsun, şahsen ben bir kadın olarak o yazdı bu yazdı reddettim yüz vermedim demesi hoşuma gitmez. Makbulu bana belli etmeden kibarca yol vermesidir. Sinek küçük mide bulandırır.
- +1 yıl
Bu mevzu online ne kadar sürdü bu arada merak ettim
Soran+1 yılYa evet bende yol verdim zaten ama aramızda tehditli bı mesaj geçti yazan kişiyle bu mesajları sevgiline aticam falan dedi o yüzden söyledim
Soran+1 yıl1 ay
- +1 yıl
Ondan önce sen söyledin, demek ki tehdit oluşturabilecek bir konuşma oldu. O zaman geçmiş olsun.
Soran+1 yılHayır cevap verdim diye iste sevgilin senden habersiz başkalarıyla konuşuyor süsü verecekti
- +1 yıl
Gene de geçmiş olsun. Demek ki selam kelam etmeyeceğiz aklımızda başkası varken. Neyse sanaldi zaten. 1 ay olmuş bir yollarına düşmemiş adamdan sana da hayır gelmezdi zaten. Hayırlı değilmiş, bir küçük mevzuya yenilmiş.
Soran+1 yılTeşekkürler ❤️
+1 yıl1 ayda girdiyse konuya abazadır ilk 3 ay girmiycen bu konulara
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet 1 ay olmadı bile Max 15 gün içinde istedi nude
+1 yılÇok diil ya çünkü iş dijitale binince kat be kat sahtekar oluyorlar...
Açıkça konuşmak gerek01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Nude istemez ve tutarlı konuşursa reel için bir şans verirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani kim şans verir o bana vermedi guveimi kırdın dedi
Soran+1 yılOkumadınız galiba ayrıldık zaten
Giderse kendi kaybeder prenses sen üzme kendini aklı olsa ztn gitmez di
02 Yorumla
Soran+1 yıl❤️
Bu tür ilişkiler boş ilişkiler, internetin modemine ya da cebindeki mobil veriye bakan ilişkiler 😅
08 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂 ama çok bağlandım
Soran+1 yılHaklisin
Soran+1 yılO iyi geliuordu
Soran+1 yılHayır ilk defa böyle hissettim
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen 2 sene konuştum bir defa seks muhabbeti yapmadım kıza senin yaptığının nir benzerini yaptı diye ayrıldım pişman da değilim dürüst olan kaybeder sanalı gerçeği yok bunun.
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden ayrıldın anlatır mısın acikxa
Cevap sahibi+1 yılBurdan anlatamam
Soran+1 yılYani sence yaptığı şey çok mu kötü bisiey 😥
Sanaldan ilişki yaşayınca gerçekten sevgiliniz var diye hissediyor musunuz, acayip.
011 Yorumla
Soran+1 yılEvet hisettim
- +1 yıl
Valla benim için kaynıyor senin özgüven derdin varsa çözersin inşallah ne diyim benim bi derdim yok ben temassız bi ilişki istiyorum bu da maalesef bu zamanda pek mümkün olmuyor o yüzden uzak mesafe olması benim için çok daha iyi ben böyle mutluyum uzak mesafe ilişki yapıp evli mutlu çocuklu aşamasına gelen pek çok kişi var en yakınımdada gördüm zaten
Soran+1 yılSizin gibi?
- +1 yıl
Ya kızım ne acısı ben kalbim acımasın ayrılık yaşamiyim diye kadınlardan hep uzak durdum nikahsız sevgilim bile olsa dokunmam bu yüzden uzak mesafe dışında ilişki yapmayı düşünmüyorum hani bunu anlaman ne kadar zor olabilir ki :/ hem bi profilime bak ondan sonra karar ver özgüvensiz miyim hemcinslerinin bana nasıl baktığını sen değil ben biliyorum tanımadan böyle düşünmen pek sorun değil aslında ama tanımadığın birini yargılaman çok mantıksız
+1 yılKullanmış kendisi konuşuyordur seni kısıtlamış sanala güven olmaz sevgili konusunda
09 Yorumla- +1 yıl
Realde gördüğün birinin adı bile yalan olabilir o kişinin aynı anda 5. Sevgilisi bile olabilirsin bu işin sanalı reali gerçekten yok sanaldan çok naif aşklar yaşayanlarda var tamam platform sanal ama biz gerçeğiz sonuçta kiminle nerde tanıştığının bi önemi yok önemli olan nasıl biriyle tanıştığın mesela dayımla yengem metin2 isimli oyunda tanıştılar yaklaşık 9 10 saatlik yol olduğu için istemeye gidene kadar hiç görüşmediler melek gibi 2 kuzenim oldu çokda mutlular umarım sizde nerden olursa olsun hep güzel insanlarla karşılaşıp musmutlu olursunuz
- +1 yıl
Hepimiz mutlu olalım ama sanal ne bileyim pek doğru gelmiyor bana yinede gerçek sevgiyi nerde buluruz bilemeyiz
- +1 yıl
Ben sanalı dokunmak zorunda kalmadığınız için çok seviyorum günahtan koruyor mis gibi hani yine görüntülü filan konuşursun benim gibi temasa karşıysan gerçekten sanalın ve realin bi farkı kalmıyor umarım bi an önce gerçekten temiz masum sevgiye kavuşursunda kalbin hiç kırılmas
- +1 yıl
Yaa çok teşekkür ederim sende umarım bulursun en yakın zamanda 😊
Soran+1 yıl@Mrtol1453 ❤️bencede
- +1 yıl
Ay ben çok aradımda hep cadılay çıkıyoy karşıma korkuyorum aytık galbim üşümüyor olşa hiç aramam soğuktan korurken yakmak kanatlarımı kırdırmak istemiyorum ama belki bu sefer yanmaz üşümez diye ümit ediyorum gerçi benim için çok zor ama hayırlısı bakalım tişekkür ederim umarım benden çok daha mutlu oluyşun
Soran+1 yıl@Mrtol1453 ahahahahhaahah umarım sende
- +1 yıl
@Yıldızlarasor4398'a demiştim ama olsun sana da diyeyim genciz güzeliz sevmeyi sevilmeyi mutlu olmayı fazlasıyla hak ediyoru umarım hepimiz hak ettiğimizi yaşarız
Benim sorularım pek etkileşim almıyoy reklam yapiyim. d son paylaştığım sorumda görüşlerinizi merak ediyorum vakit ayıyırsanı çok mutlu oluyum 😇
Soran+1 yılO kadar haklısın ki...
Bahane etmiştir o kendini bosyere üzme güvenilmez çoğu yalancı
01 Yorumla
Soran+1 yılYa keşke soylemeseydim birnin mesaj attığını
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazı kızlar gerçek hayatta sevgili olmayacağı kişilerle sosyal medya sayesinde sevgili oluyor ama o erkeğin amacı farklı ama maalesef bazı kızlar anlamıyor bunu
01 Yorumla
Soran+1 yılOnlardan biri benim
Sanaldan yürütmeyin şu işleri, tipi iyi diye güvenme
03 Yorumla
Soran+1 yılGüvendim ama o bana guvenmedi hep guvendigini söyledi güvenmiyorum dedi gitti
Soran+1 yılTamam
+1 yılReelde görüşmeden güvenemezsin. Bu yüzden ne kadar seversen de özelini paylaşma.
011 Yorumla
Soran+1 yılPaylaştım
- +1 yıl
Yüzün görünüyor muydu peki?
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
En fazla internete bir çıplak beden fotosu düşer. Sende onun nu de'si var mı peki?
Soran+1 yılVardı sildim
- +1 yıl
Keşke silmeseymişsin, elinde kozun olurdu.
Soran+1 yıl4 ay oldu atacak olsa atardı saniyelik attım zate
- +1 yıl
Umarım bundan sonrakilere atmazsın kolay kolay. Sanal ilerleyeceksen en temizi görüntülü arama, canlı canlı.
Soran+1 yılGörüntülü konuştuk bı kex
- +1 yıl
Olan olmuş biten bitmiş artık, geçmiş olsun. karşılıklı mastera da gitseniz, beraber biber dolması da doldursanız sanaldan dikkat edin ;)
Soran+1 yıl😂 tm
Neyin kafası bu cözemedim. Sanalda oyun gibi sanırım sanalda sevgili ol sanalda aldat sanalda ayrıl. Kak hadi ya ne olmuş dünyaya insanlara.
Valla senin hayatın saygı duyarım. Ama sanala bu kadar kapılma03 Yorumla
Soran+1 yılYa ilk defa böyle oldu sosyal medyayı aktif kullanıyorum ama hiç böyle bı olay yasamadim
Soran+1 yılMaaleseff
+1 yılHiç güvenmeyeceksin. <3
01 Yorumla
Soran+1 yıl❤️ o guvenmedi
Gizli Üye(30-35)+1 yılReeldeki insanlara güvenmek bile zor. Sanalı siz düşünün...
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız ama guvendim
+1 yılBuluşsaydin ne olacaktı burada ilişkiye girdik ve ayrıldık diye ağlayacaktın zararın neresinden dönsen kardır. boş ver unutmaya çalış senin için daha iyi böylesi
07 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın 😥 ama 4 ay oldu saplantı mi oldu acaba arabada hala agliyprum
- +1 yıl
Evet ya alışkanlık o birlikte konuştuğunuz şeyler seni seviyor değer veriyor gibi hissettirmesi falan hep aynı senaryo aslında
Soran+1 yılBana az zaman ayiriuordu neden bu kadar bağlandım acaba
- +1 yıl
Aman kaçan kovalanıyor işte sen üstüne düştükçe geri çekti kendini
Soran+1 yılOlabilir valla neyse 4 ay oldu zaten unutmam laizm
- +1 yıl
Aynen hayatına devam et daha kimler çıkacak karşına sanaldan da uzak dur en azından sevgili muhabbeti etme
Soran+1 yılKesinlikle bunu iyi anladim
+1 yılHiç güvenmemelisin çünkü farklı karaktere bürünüyorlar
13 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef ama inanılmaz elektrik aldim
- +1 yıl
Üzülme de mutlu ol
Soran+1 yılİnşallah
+1 yılSanaldan tanıştığına güvenemezsin zaten. Güvendiğini zannedersin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Güvenmemen gerekir
14 Yorumla
Soran+1 yılGüvendim
Soran+1 yılAsla
bu kadar ponçik olmayın harcarlar
12 Yorumla
Soran+1 yılHarcadılar?
Güvenmemelisim, at bile çıkabilir.
13 Yorumla
Soran+1 yıl😥 ama benim yzuumden ayrıldık
Soran+1 yılAma çok yakındık bukusacaktik
- Aşk İlişkileri konusunda 507 cevap paylaştı.
+1 yılTanidikca güvenebilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılReelde Görüp tanıyana kadar. Bu yaramaz olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama işte güvendim
+1 yılHaketmissin sosyal medyadan iliski mi olur
01 Yorumla
Soran+1 yılAma sevdim kaybetmek istemedim
+1 yılGuvenme boş ver böyle birine
03 Yorumla
Soran+1 yılBenim yüzümden gitti ama
- +1 yıl
Başkasina cvp vermen yanlış ama onunda ilk ayda n*de istemesi normal değil
Soran+1 yılEvet yanlış zaten hatamin farkındayım ama işte dinlemedi bile bide o kadar geniş değilim mide var bende falan dedi
Sanal boş en iyisi kursa git
03 Yorumla
Soran+1 yılEheheheh bencede
Soran+1 yılAdana
+1 yılSosyal çevrenizde hiç mi insan kalmadı 🤔
03 Yorumla
Soran+1 yılGerekten yok sürekli evdeyim üni sınavına hazırlanıyorum tipim de iui ama öyle olmadı yani 2 kez oldu gerçekte şu an onlardan da tiksiniyorum
- +1 yıl
Sınava hazırlanıyormuşsunuz zaten sevgili yapmak için uygun bir dönemde değilsiniz. Önce kendi yaşamınızı düzene sokmakla meşgul olun. Sonra üzülürsünüz.
Soran+1 yılÜzüldüm ya ne güzel calisiyorudm 4 ay mahvoldu hayatim
Sakın güvenme sonu hüsran oluyor genelde
01 Yorumla
Soran+1 yılGuvendim
Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Sadece arkadaş olarak güvenmelisin
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama çok geç sanırım
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüvenebileceğiniz kadar
01 Yorumla
Soran+1 yılYani
Gizli Üye(25-29)+1 yılNude istemesi haricinde haklı.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç ama hiiiiç güvenme
05 Yorumla
Soran+1 yılGüvendim yaaa
Cevap sahibi+1 yılYanlış yapıyorsun. Reel de görmeli, tanımalı, iyice vakit geçirmeli ondan sonra güvenip güvenmemeye karar vermelisin.
Soran+1 yılYa onu yeri ayrıydı
Cevap sahibi+1 yılBen sadece görüşümü yazdım. Gerisi sana kalmış.
Soran+1 yılPki
+1 yılSanaldan yapmam bunu
01 Yorumla
Soran+1 yılBen yaptm
+1 yılHiç güvenmemelisin
01 Yorumla
Soran+1 yılGüvendim ya ama ayrıldı benden
+1 yılGüven olmuyor işte hep uzak yerler
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet malesf
+1 yılHiç tavsiye etmem
03 Yorumla
Soran+1 yılDimi
- +1 yıl
Sanaldan herkes kendini sana istedikleri gibi tanıtabilirler oysaki gerçek hayatta tamamen başka olabilir
Soran+1 yılKesinlikle
+1 yılZor güvenebilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılGüvendim aptal gibi ama o en ufak şeyde gitti
- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılHiç güvenmemelisin
01 Yorumla
Soran+1 yılAh ahhh güvendim
+1 yılhiç güvenme bence
09 Yorumla
Soran+1 yılGüvendim 😥
- +1 yıl
ne oldu peki
Soran+1 yılNude attm
- +1 yıl
neden attın 🥺
Soran+1 yılGuvendimm
- +1 yıl
bir daha kimseye atma sakın
Soran+1 yılAsla
- +1 yıl
bu kişi nişanlın olsa bile sakın
Soran+1 yılHaklisinn
boş verrr :D devamm
04 Yorumla
Soran+1 yılTm
Soran+1 yılNe
Soran+1 yılNapim
+1 yılolunca oluyor bu ne ki
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani 😥
+1 yılGüvenmemelisin
03 Yorumla
Soran+1 yıl😢 guvendim
- +1 yıl
Geçmiş olsun
Soran+1 yılTsk
aranzıda bişrey geçtimiş
012 Yorumla
Soran+1 yılHayır gerçekte hiç görmedim ama ona çok bağlandım ve çok sevdim 4 ay geçti unutamıyorum
Soran+1 yılAdına ne denir bilemem ama onu sevdiğimi düşünüyorum hala agliyroum aklıma geldikce
Soran+1 yılHayri seviuroim
Soran+1 yıl😂😂
Soran+1 yıltamam
Soran+1 yılYoo ne alaka
Modemi attın
00 YorumlaHiç bir zaman.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Saçma bir ayrılık
01 Yorumla
Soran+1 yılBilemedim
Cok güvenme