Hani bu 30 gün kuralı etkiliydi kızlar yardım lütfen?;(((?

Ayrılalı 17 gün oldu. Saçma sapan bahaneler sundu çok seviyordum bunu kaç kez sağlıklı iletişim olsun aramızda diye ağladım zırladım kızdım. 1 sene olmuş ilişki. Gelmiş bana kpssyle doğuya atanırsan ben uzaktan ilişki yürütemem dengesizim zaten seni üzüp duruyorum dedi. sen daha iyilerini hakediyorsun seviyorum ama olmuyor dedi. Ben tabi çok ağladım o gün biraz yumuşar gibi oldu o gün yarın ki asistanlar yemeğine gel dedi. Doktor bu arada. Bende haber verirsin hazırlanırım dedim. Ertesi gün Akşamın 7 simde bana attığı mesaj aynen şu. Gelemiyorum ya geç çıktım ameliyattan kusura bakma. O kadar sinirlenip üzüldüm ki. Aradım tabi. Bu ne demek ya dedim kendin davet ettin şimdi de böyle mi yapıyorsun buz gibi mesaj atmışsın sabahtan beri senden haber bekliyorum dedim. Ne biçim sevgi bu emin misin sevdiğine dedim. Sevmiyorum dedi , ben tabi şok oldum. Nasıl ya dün öyle demiyordun sınavıma kalmış 2 ay buny mu yapıyorsun sen şimdi dedim. Sonra çevirdi işte sevgim azaldı sanki seviyorum ama dedi telefonda. Bende sonra yemek çıkışında beni al dedim. Sonra gelmeyeceğini düşünerek yemek olayında ki gibi. Birkaç saat sonra bende olan tshirtlerini bana aldığı bir iki şeyi toplayıp evine gittim. Bu da geldi yemekten sonra bön bön suratıma bakıyor konuşmuyor falan. Bende öp falan dedim öpmedi. Neden beni almadan gittin dedim yine cevap yok. Sonra baktım olmuyor çok sinirlendim zaten telefonda da sevmiyorum demişti. ve o an kalktım ayağa masasının üstünde ki benim hediye ettiğim fotoğrafımızı aldım. Çantaya attım kapıya doğru yürüdüm. Bırakayım seni dedi. Bende hayır dedim , kendim gidebilirim çok pişman olacaksın kaybettiğinde anlarsın çok soğudum senden yazık sana dedim imdim sinirle aşağı. O gün bugündür ayrıldık. 17 gün içerisinde 2 3 kere hikaye ve post attım. Sosyal medyadan silmedim. İzlemediğim şey kalmadı moralim aşırı bozuk. Ne yapayım hani işe yarıyordu 30 gün ;((((((? Nasıl dayanıcam ya lütfen bir şeyler diyin?
Hani bu 30 gün kuralı etkiliydi kızlar yardım lütfen?;(((?