Allahım inşallah sonsuza kadar isteklerim ve beddularımın hepsi tutar ve bana yaşatılanların aynısını yaşarlar tipim dahi aynı olur inşallah
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ne yaşattılar bilmiyorum ama amin demek geldi içimden
Teknik destek sağlayabilirim ✅
Nasıl djdjjdd
Büyüsü var, cini var, muskası var...
Menü sağlam aslan, seç beğen al hdhsjajsh
Djdjdjdk sen ciddi misin aslan djdjdjjd bu arada bir ara param olursa düşünürüm eğer ücretsiz yapıyorsan kabul ederim zaten bende de var bir tane ama bana yardımcı olmuyor djjdjdjdjdjdjdj yemin ederim olduğunu düşünüyorum ama müslüm
Neden bilmiyorum akşamları geceleri daha doğrusu üst katımız boş olmasına rağmen tak tak ses geliyor djdjdjdjjdkd
Kodomanlardan para alıyorum sadece rahat ol jshdjsjs
Sal gelsin bilgileri
Bir ara param olursa bana çalış canım ya ciddiyim çünkü defterdeki şahıs kişisi bol djdjdjdkkdkdkdkd
Oooo üst kat düşündüğün kadar boş değil, abdestine dikkat et bence jdjskajshd
Fjdjdkkdkdkdkdk
Peki cidden büyücü müsün ciddi soruyorum
Cinler alemi ile bağlantım var diyelim
Peki benle alakalı bir şeyler söyleyebilir misin yanlış anlama sadece meraktan
Abartma istersen, öyle direk bişey yapabilsem trilyonluk olmuş tüm veri ve bilgileri ele geçirmiş olurdum, mantıklı düşün 😂😂
Abi birde işte diyorum bu cinler uyanık senden bir şey istemeden ve sen çok güçlü olmadan sana tam istediğini vermiyor isteseler verirler biliyorsun dimi güçleri var çünkü bunu biliyorum cin ne dediyse çıkmıştı bir kere bir falda yemin ederim biliyorlar her şeyi ama işlerine gelmiyor :( ya istediğim şeyler kötü şeyler değil aslında bana hissetirdiklerini hissettmeleri küçükken ben güzel bir kız değildim ve sırf bu yüzden okulun havalı çocukları kızlar ve erkekler bana zorbalık etti beni hor görüp dışladılar ve bu yüzden benim özgüvenim kalmadı yemün ederim çocuklarımın rızkını bile yediler ama allahın sevdiği kulu olduğumu düşünüyorum allah çok önümğ açıyor ondan sonra insanlar da çok hakart etti tek dileğim bana yaşattıkları ve sebep olduklarının birebir aynısını yaşamaları şimdi şöyle düşünüyorum allah kutsal ve muhteşem tamam mı bu yüzden ne kadar beddua edersem edeyim tutmuyor inadına daha iyi hayatlar yaşıyorlar tek çare büyü başka bir seçenek kalmadı onlar kibirle benden aldıklarını yerken ben onları uzaktan seyrettim sence bu adil mi bence değil bana zorbalık ettiler ve cidden çok ağır değresyon yaşadım aileme bile belli etmedim her gin evde ağlıyordum nerde adalet diye yani tabiki cinlerin direk yapabileceklerinin en iyisini yapmalarını dilerdim ama işleri eğlence djjdjdjd ne yapsınlar canım bir kızın ağlamalarını sonuçta djdjdjkd ama eğer ki bana yaşattıkları ezikliği yaşarlarsa mutlu olurum uzun süre ama çünkü bir defalığı bile eğlence olarak görürler o kadar mutlular ki
Bu arada benim cinim djdjdjd çoğu bilgiyi bana veriyor djdjdjdj her şeyi değil ama
https://voca.ro/17bdfRfpFNlG
Tutar tutar. Sen de tutarsın
Amin
Elbet yaşattığını yaşarsın
Ben bir şey yaşatmadım anladın mı ama yaşatmak istiyorum daha kötüsünü amin ve de bana zorbalık edenlerin bin katını onların yüzüne baka baka öfkeden kudursunlar kötü hissetsinler ama ezik oldukları için bir şey yapamasınlar
dşkkat ette sana dönüp dolaşmasın
Dolaşmaz dolaşırsa ben olmam yemin ederim kendime zarar vermek dahi olsa onların hayatının mahfolmasını hemen izlemek istiyorum çünkü benim gençliğimi elimden aldılar bugünden itibaren onların bir hayatı sonsuza kadar kalmasın onları sonsuza kadar affetmicem
ee kim bu varlık
Sjsjsjjs ya bir insanın hayatını kendini öldürmek isteyecek kadar mahfettiler beni anlıyor musun o yüzden tek duam onların benim yaşadıklarımı hemen yaşamaları ve benden aldıkları gençliğim 1000 katı onlardan alınır iyi biri olup olmamalarının önemi yok birini öldürelim ve sonra diyelim ki kusura bakma küçüktüm gençtim kendimi öldürmeyi bile düşünüyordum canları cehenneme değil sadece zaten benim yüzümden cehenneme gitmeyecekler onlar kötü onların bu dünyada kibirlerinin kırılmasını istiyorum çok kötü şeyşer yaşasınlar benim gibi ve insanlar beni severken yüceltirken tek bir kötü lafları ağızlarına tıkılsın vs vs fkfkfkkfkfkdkd dediğim gibi onlar en kötü ezikliği ucubeliği yaşarken ben de en güzel şeyleri yaşayım ama sonra cehenneme gitsinler çünkü bana bu kadar kötülük edildi ve gençliğim elimden alındı bu çok önemli bir dönemi yaşayamadım beni anlıyor musun onlar hayatlarını yaşayamasın ama yoksa yemin ederim öldürücem kendimi
kanka bunları halletmek kolay hangi il ilçe