Eşimin iş yerindeki kadın sayısı giderek artıyor?

Eşim kendi işinin sahibi ve neredeyse 150den fazla çalışanı var. İşleri de ara ara yoğun oluyor ve geç saate kadar kalıyor. Bu güne kadar çoğunlukla erkek çalışan olduğu için benim pek gelip gitmemi sevmezdi. Geceye kaldığında da pek yanına gitmezdim. Ama son bir aydır yeni alımlardan dolayı birsuru kadın işe girmis ve buna inanılmaz sinir oldum. Çok kıskanç biriyimdir ama eşime belli etmemeye çalışırım. Eşime güveniyorum, ama gelen kadınlar da sinsi duruyor. Gece geç saate kadar onun kadınlarla çalışmasını kabul edemem. Gereksiz kıskançlık mı yapıyorum? Yoksa bir şekilde işçi sayısını eşimle görüşüp azalmasını söylemem mi gerek?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar işe alımı eşim kendisi yapmıyor. Öyle olsa sadakatinden şüphe eder ayrılırdım zaten. İnsan kaynakları alıyor ve onun kadınlarla bir işi yok zaten. Sorun benim kıskanç olmamda, eşimde değil.
Güncellemeler
+1 yıl
Dünyanın en sadık adamını size ben mi yanlış tanıttım bilmiyorum ama yine düzelteyim eşim işe alan kişi değil, gelip gidenle de ilgilenmez zaten. İşini yapıp eve döner. Ayrıca iş yerine girip çıkıyorum. Gerçekten pes! Bu kadar fesat zihniyette olmazsınız.
Eşimin iş yerindeki kadın sayısı giderek artıyor?