Aslında mantıken de doğruluk payı yok değil sevgilisi olan adamın/kadının şarjı mı olur.
- seven adam son yüzde de yüzen adamdır diye bir söz söylenmemiş olması onun olmadığı anlamına gelmez. 😁😁

%27 🤦♀️
Deminden beri kulaklık kulağımda bangır bangır müzik dinliyorum. Meğersem kendimi yalnızlaştırmışım😬😂
Biraz daha yalnızlık içine girdiğinde aynı seviyeye geleceğiz orada buluşalım şarjı çabuk bitir 😂😂
21 de bekliyorum seni telefonu uçak moduna aldım:))
Getkli müdahaleyi yap ekran ışığını fulle arka plana video aç aç canını şu pisliğin 😂😂
1 mantık yürütemedim henüz
2 kızıdır
3 ilk başka %33 olan olasılık b nin idam cezası almaması kesin olduğuna göre olasılık %50 dir
Evet kızı olan soruyu biliyodum zaten
%50 bence de diğeri de
Şu kumarhane sorusuna bakıyorum ama kafam karıştı biraz 😂
112.5 buldum son soruyu ilk soru hakkında hala tık yok kafada 😂😂
Ben 131,25 bulmuş olsam çok mu sallamış olurum 😂
131.25 vardı 1. Sefer
Kumarhanehe gitti50 verdi
81.25 bastı 162.500 kazandı
Çıkarken 50 verdi
112.500 ile eve geldi
2. Sefer gitti 112. 500 dan 50 verdi
62.500 ile içeri girdi.
125 TL le içersen çıktı
50 çıkarken verdi 75 kaldı...
3. Kez girdi 50 girişte verdi
25 bastı 50 kazandı onu da kapıda verdi 0 parayla eve gitti...
Burdna çıkaracağımız doğru cevap kumardan para kazanılmaz 😂😂😂
Haha evet ya evde otursa 131, 25 lirası olacaktı 😂
Hayır bir de bugün çok şanslıyım diye durmadan girip girip basmış mal 😂😂😂
Belki kazanmanın verdiği haz mutlu ediyordur boş ver hahahahh 😂
Olabilir bak olaya bu açıdan bakmak lazım kazanmak huzur verir bende bayılırım bak 😂
😂 Bu arada 13. soru %50 değilmiş, 1/3 müş.
B ye ölüm cezası verilmeyecek ama a dan daha suçlu da olabilir daha suçsuz da olabilir. Yani suç sırasına göre sıralanmış ACB, CBA veya CAB olma ihtimalleri var.
Bizim mantık ya ölür ya ölmez mantığı gibi olmuş sanırım 😂
Kesinlikle yanlış mantık soruda a ya ölüm cezası verilme ihtimali diyor ve detayda b ye ölüm cezası verilmeyeceği kesin diyor o nedenle b ihtimal dışına çıkar. Geriye a ve c kalır sadece en yüksek olana ölüm cezası verilecekse yüzde 50 olur
Acb cba cab buna göre c nin idam edilme olasılığı 3de 2 oluyor iki kişi arasında c nin b den daha yüksek suç işlediği kesin olduğu için olabilir çok da inatlaşmamal lazım😁
Bilemedim doğru söylüyor olabilirsin. 49. soru için de bir şey düşündüm, bence 8 gelicek. Sayıların baş harflerine bakarsak abakü oluyor ve abaküs olması için s harfiyle başlayan bir sayı olması gerekiyor. Peki neden 80 değilde 8 dersen de, a yla başlayan ilk sayı seçilmiş, b yle başlayan da ve k yle başlayan da ilk sayı seçilmiş o yüzden biz de 8i seçiyoruz. İnşallah doğrudur😂
Harflerden bende yürüdüm ama abaküs hiç dikketimi çekemedi evet 80 değil 8 oluyor harikasın 👍👏
Sorularımız bitti. Tebrik ederim, beynimiz iyice bir çalıştı 😄
Evet işte olmasaydım dah a verimli olacaktı ama yine de güzeldi paslanmıştım iyi geldi teşekkür ederim.
Rica ederim daha verimli bir anda tekrar yaparız 😊 kolay gelsin
teşekkür görüşelim bu konu da soru sorup beni davet et soruyu unutma 👍😉
Tamamdır 👍🏻
Teşekkür ederim 🌸
Müsait olduğunda soruya bekliyorum😊
Cevap
3Cevap
%98 doğru değil %100 olmalıydı
Yüzdeki 2 keyfin ve kahyasından oluşuyor doğru doğru 😂
Haklısın dostum %2 keyfimiz de olsun dimi :D
Aynen 😁
%12..
Bh gece de sana yaktık 🚬🚬
Sigarayı bıraktım zatn 6 ay oldu işin esprisi o 😊yalnızlıktan şikayet etmeyecek kadar zeki olman güzel
Rica ederim, huzurun içinden gelen kadın 👍
%79muş
halı sahada mısın bro bu ne kalabalık :))
Hahaha çok ince oldu bu
%58, %100 normalde
%26..
Yüzde 81
%21 ..
Şu an aynı yüzdelik dilimdeyiz hoş geldin yalnızlığım hüküm sürdüğü sokaklara 😁
Her yeri mesken mi tuttun :D
Haha yok aşağı sokak bizim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar