detayı okuyan yok nasılsa..
günün sorusunu sorayım, az kafa dağıtayım dedim
günün sorusunu sorayım, az kafa dağıtayım dedim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Detayı okudun ve kafa dağıtmak istersen insanların kafasını darma dağın edecek bir soru seçmen senin nasılda bencil ve sadist bir insan olduğunu düşkündürmedi değil 😂
Ama soruna yine de kafamı darmadağın etmeden cevap vermek istiyorum çok sevildiğim kişileri asla çok sevemedim sevdiğim tarafından sevdiğim kadar sevgi görmedim sevmek mi sevilmek mi diye düşünmeyi bırakıp sadece duygularımın esiri olmaktasa onların serbestçe dolaşmasına izin verdiğim günden beri bu soruların pek anlamı da kalmadı. Kendimi seviyorum anlayacağın o da beni çok seviyor canım ben iyi ki varsın 😂😂
:)))) umarım çok da darmadağın etmemişimdir.
kendini sevmen güzel. ben de severim kendimi. iyi hatunumdur. :))))
umarım sevdiğin ve sevildiğin kişi ile biran önce yolun kesişir. sağlıcakla kal
Yok ykk izin vermedim yapmak istediğini anladım hemen usta bir manevra ile o alandan uzaklaştım😊
Yolum da kimse ile kesilmesin akıp gidiyoruz ne güzel bize bize diz dize :)
bazen sevdiğin ile sevenin aynı olmuyor
bence bu durumda sevdiğinde ısrar etmek yerine sevenine şans vermek gerekir. seversin...
Senle şu an keskin bir ayrıma geldik sevmediğim birinin sevgisi beni sadece bir süre oyalıyor bunu şöyle düşün tıpkı yalancı emzik gibi çek çek bir yerden sonra gelmiyor diye ağzından atarsın ya yani seni sevenle ıssız 1 adada 1 haftadansa sevdiğinle market kuyruğunda 5 dakika diyorum😂
beni sevenin sevdasına yeterince inanırsam onu sevmek için gönlümün kapılarını açabilirim...
sevilmeyi severim. ben zaten severim ki
Farklı bir bakış açın var ama biraz mantık dışı geliyor bana ne yani sen her güzel seveni sevebilir misin?
Şu an değil. Bekar olsam, sevmek için fırsat verirdim kendime 🤭 her seveni değil.. Sevdasına inanırsam anca öyle... Kolay değil yani o kadar 🤭
Cevap
10Cevap
Daha önce sevilmedim hiç
Detaya bakıyorum mutlaka🙂
En son bizim patrona sordum 2 saat önce, 15. Seferde söyledi🙂
hahhahaha az naz etmiş.
Kimseden duymadım. Sevdiğimle sevenim aynı değil zaten sevenim yok. Cuma günü Ömer diye birine onu sevdiğimi söyledim.
Patrondan, yine kesin az zam yapıcak, ben de onu sevicem
Çok uzun zaman oldu, inan hatırlayamam. Sevildiğini duymak zaten bambaşka bir dünya
hatırlamıyorum ki bana dendiğini ama dün seni sevmiyorum dendi
3 yıldır hep aynı kisiye dedim cok özledim çok seviyorum oda beni seviyor annem tek sevenim yani
Uzun yıllar oldu birinden duymayali
Tabikide canım sevgilim
Uzun zaman oldu bunları yapmayalı
Yalandan geçen sene duymuştum sayılıyor mu.
Elim ve oğlumdan ❤️
harika.. ben de oğluşumdan duydum en son..
Onlarda olmasa bitmişiz 😂
11 yıl önce birine söyledim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?