Ben 2002 doğumluyum erkek arkadaşım ise 1994 lü aramızdaki yaş farkı toplumsal normlardan dolayı beni bazen düşündürtüyor
Ama onunla maşallah şu anlık çok iyi anlaşıyoruz beraberliğimiz güzel gidiyor beni yaşıtlarımın anlamadığı kadar anlıyor kafalarımız uyuşuyor bu durum beni mutlu ediyor onun yanında mutlu ve huzurluyum
Hem yaş farkımız hem de fiziksel görünüş olarak da farkımız var bu beni pek ilgilendirmiyor çünkü bana güzel hissettiriyor ama insanlar biraz bize bakıyor gibi
Yani biz bu durumun makarasını kendi aramızda yapabiliyoruz eğleniyoruz benim için şu an sorun olan şey ilerde ciddi adımlar atmak istedigimizde ailemin özellikle abimin tepkisi nasıl olur bu durumu kabul edebilir mi çünkü abim 96 lı erkek arkadaşım 94 lü ama onunla çok mutluyum ne yapmam gerekiyor bu endişelerimi bitirmek icin :( görüş bildirirseniz sevinirim
Ama onunla maşallah şu anlık çok iyi anlaşıyoruz beraberliğimiz güzel gidiyor beni yaşıtlarımın anlamadığı kadar anlıyor kafalarımız uyuşuyor bu durum beni mutlu ediyor onun yanında mutlu ve huzurluyum
Hem yaş farkımız hem de fiziksel görünüş olarak da farkımız var bu beni pek ilgilendirmiyor çünkü bana güzel hissettiriyor ama insanlar biraz bize bakıyor gibi
Yani biz bu durumun makarasını kendi aramızda yapabiliyoruz eğleniyoruz benim için şu an sorun olan şey ilerde ciddi adımlar atmak istedigimizde ailemin özellikle abimin tepkisi nasıl olur bu durumu kabul edebilir mi çünkü abim 96 lı erkek arkadaşım 94 lü ama onunla çok mutluyum ne yapmam gerekiyor bu endişelerimi bitirmek icin :( görüş bildirirseniz sevinirim
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ailede sıkıntı çıkarır. yalniz hele o güne bi gelinde sorunları o zaman düşünsün bence gelmeden ayrilirsin
Ailede sıkıntı çıkarma ihtimali korkutuyor zaten
Sanki abim işi bozarmis gibi geldi
Bozmasınn
Ilk başlarsa biraz problem yaratır bula bula benden büyüğünü mu buldun olmaz filan dolgun maaş varsa belki iş değişir hani ne bileyim sen hele o zamana ayrılmadan gelse bi
Diş hekimi oluyor 2 aya insallah
Oo tmmdir bu iş takma kafana arada kaplama köprü implanta olursunuz ikna olurlar hayırlı olsun
Umarım öyle olur bayağı kafama takıyorum bu durumu
Verdik gitti takma hayırlısı olur inşallah
Sıkıntı olmaz mı diyosun yani
Endişelerim boşadır umarım
Çıksada sen halledersin ya koskoca diş hekimi kaçmaz
Ya ksmdkdk kaçmaz demi kdkxk
Inşallah kacmaz
Oha. Bu toplumsal norm diil. Ya sen çok küçüksün...
Sevgilinde sorun var
8 yaş ne kadar büyük bir fark olabilir ki
20 yaşındayım yani ne problem var anlayamıyorum
Ona göre küçüksün. O da hayret bir şey hiç 8 yaş küçük kızla, hani birkaç yaş daha büyük olsan anlarım da. Ya ben bilmiyorum
Gayet iyi anlaşıyoruz yani ben yaşıtlarımla bu sekilde anlaşamıyordum
Ben de toy erkek hiç sevmem ama senden nasıl etkilendi?
Toplumsal norm ne lan
Senin sevdiğin adamın yaşından topluma ne
Bence de ama işte etrafımdaki yakın arkadaşlarım bile buna sey yapıyor
Sekiz yaş çok değil abartma
Ailede sıkıntı olur diye korkuyorum
Kimse sıkıntı yapmaz diyelimki beş yıl sonra evlenmek istediniz o zmn ztn sen 25oluypsun o da 33gayet normal oluyo
Inşallah öyle düşünüyoruz biz de
Çok bir yaş yok bence
Bwnim için anlaşabilmek önemli zaten ama çevre illaki bir seyler konusuyor
Senin hayatını çevremi belirliyor
Belirlemiyor tabiki belirlemedigi icin beraberim zaten ama
O zaman bosvereceksin anası yok
Amasi yok
Cinsel hayatınız sıkıntılı olabilir ama
Neden ki
Ne sıkıntı olsun
İlerleyen yaşlarda olabilir özelden konuşalım istersen
Olur ben yazamiyorum sen mesaj at konusalim
Takip edermisin
Ekleyeyim
Takip ettim
8 bence çok bir yaş değil bence anlasabiliyorsaniz
Evet çok şükür anlaşabiliyoruz beni düşündürten şey ilerde ailemin tepkisi
Zannetmiyorum çok tepki göstereceklerini eğer düzgün bir işi ve ailesi varsa. Aileler genelde ona bakıyor kültürel uyuma yani
Kendisi tıpı bırakmış diş hekimliği son sınıfta şu anda 2 ay sonra çalışmaya başlayacak inşallah
Vaaay diş hekimliği demek kader ortağım ya djshhwd
Yaslar cok Guzel
ne anlamda
Yas farkimiz dedin ya
Yani çok mu
Cok degil tabi