Aşk İlişkileri Hangi ortamlardan keyif alıyorsunuz aşk/ arkadaş? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Selamlar.Hangi ortamlardan keyif alıyorsunuz aşk/arkadaş? Hangi ortamlardan keyif alıyorsunuz aşk/ arkadaş? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı. Eğlenceli ortamlar ya da sevgilimle yalnız olmak 1 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Arkadaş ortamından keyif alıyorum :) Aşk ortamını pek yaşamadık :D 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaşarsın bir gün acele etme 😀 Yorumla KnightsSword +1 yıl :D inşallah abi bakalım Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl İkisinin de yeri ayrı.. Keyif alırım ikisinden de.. 1 0 Yorumla
nobodynocrime Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 90% +1 yıl Arkadaş ortamı. Kalabalık ve rahat bir ortam olsa keyif alırım. 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. İkisininde yeri bambaşka. 1 0 Yorumla
Dertliibirii Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Tek basima oldugum zaman keyif alıyorum. Sahte insanlar yok, yalanlar yok oh mis. 2 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Arkadaşlarımla olan ortamlar 1 0 Yorumla
Sarı_Papatyam_benim Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 71% +1 yıl arkadaşlarımla geçirdiğim vakitten 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Kuzenlerimle olduğum ortam keyifli 1 0 Yorumla
Beyyza66 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl 2 yakin arkadasimla keyif alirim daha cok 1 0 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Doğal ortamlarda ailemle. Arkadaş da yok aşk da. 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. Sanal ortamdan keyif alırım. 1 0 Yorumla
Hissiz72 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tek tabanca takılmak 1 4 Yorumla Soran +1 yıl En güzeli 💋 Hissiz72 +1 yıl Gel seninle takılalım 🤤🤤🤤 Soran +1 yıl Olur birgün takılırız işlerden kafamı kaldırırsam Hissiz72 +1 yıl Olsun can beklerim ben seni 😍😍🥰🥰
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Aşk ortamı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Eğlenceli ortamlar ya da sevgilimle yalnız olmak
Arkadaş ortamından keyif alıyorum :) Aşk ortamını pek yaşamadık :D
Yaşarsın bir gün acele etme 😀
:D inşallah abi bakalım
İkisinin de yeri ayrı.. Keyif alırım ikisinden de..
Arkadaş ortamı. Kalabalık ve rahat bir ortam olsa keyif alırım.
İkisininde yeri bambaşka.
Tek basima oldugum zaman keyif alıyorum. Sahte insanlar yok, yalanlar yok oh mis.
Arkadaşlarımla olan ortamlar
Arkadaşlarımla olandan.
arkadaşlarımla geçirdiğim vakitten
Kuzenlerimle olduğum ortam keyifli
2 yakin arkadasimla keyif alirim daha cok
Doğal ortamlarda ailemle. Arkadaş da yok aşk da.
Sanal ortamdan keyif alırım.
Tek tabanca takılmak
En güzeli 💋
Gel seninle takılalım 🤤🤤🤤
Olur birgün takılırız işlerden kafamı kaldırırsam
Olsun can beklerim ben seni 😍😍🥰🥰
Aşk ortamı