Arkadaşlar bir öfke ile ayrıldım sonrasında 2-3 gün barışmak istedim ama kız arkadaşım istemedi bi gece yarısı aradım ayrılmamıza rağmen hesap soruyorum sanane falan demesi lazimken hesap soruyorum cevap veriyordu neyse kavga ettik sinirden her yerden beni engelle dedi ayrılalı 10-12 gün oldu ama hala çok seviyorum ben çabaladım uğraştım o istemedi sizce ne yapmaliyim?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çabaladin olmadı bitti. İnsan çabalar olursa olur olmazsa olmaz elinden geleni yaptın ve bitti
Ama sonuçta biranlik öfke ile ben ayrildim sonra pişman olup affetmesini istedim oda beni sevdiğini söyledi ama şu an böyle saçma şeylerden durmadan kavga ediyoruz ileride daha kötü olacak falan dedi
Haklı herkes sinirle öfkeyle ayrılsa etrafta çift kalmaz. İlişkilerde kavgalar normal ama konu ayrılığa geliyorsa o sizin sorununuz dur. Bazı kavgalar sonucu yalnız kalinnmali ve buluşup konular hallolmali.
Ayrılıktan 3-4 gün sonra yüz yüze geldik konuştuk güzelce beni sevdiğini söyledi sadece ilişki istemiyorum kafami toplamam lazım gibi şeyler söyledi sarılarak falan yolumuza gittik neyse gecesine ben kıskançlık tasarım tuttu aradım kavga tartışma oldu o öfke ile het yerden engelle beni canım yanıyor diyince oda engelledi ama engeli kaldırır mı arar mı bilmiyorum ama arkadaşlarımda biraz üstüne gitme uzak dur seni özlemesine fırsat ver diyorlar
Kıskançlık senin kişisel sorunun. Kız şu an haklı kusura bakma. İlk oncelikle kendini yenile kiskancligin aslında ondan kaynaklı değil senin sorunundan kaynaklı.
Zaten o hakli ama ne yapmam lazım 5 gündür ne yazdım ne aradım üzerine gidip onu sıkmak boğmak istemiyorum sadece özlesin arasın istiyorum
Bu süreç içerisinde kendini gelistir kusurlarını düzelt ve ben neden böyleyim insanları sogutuyorum kendimden diye düşün. Bu kıskançlık vs sorunlarina cagre bul. Ona yazman birşeyi ifade etmez zaten. Ama onun aklında hep kusurlu olarak kalacaksın.
Ama bana dediği şu mutsuz ettiğim yerde durmam onunda hataları falan oldu ama ben istiyorum ki arasın ya da özlesin daha ayrılık yeni zaten
Hatalar geçmişte bırakılır, günümüze yansıtılmaz. Kanka yıllardır süren ilişkim var hiçbir zaman eski hatalarımızı birbirimize söylemedik. İlişkinin sağlam temeli de budur. O bana bunu yaptı aa önceden hataliydi vs dusuncelerine gerek yok
Evet haklısın bu doğru ama şu an ne yapabilirim üstüne gidip onu sıkmak istemiyorum ama özledim
unutacaksın
Keşke unutmak yazıldığı kadar kolay olsa
kolay demedim. tek yolun unutmak. anlattıklarında hiç umut yok çünkü
Onca yaşanılan anılar şeyler var oturduğum yerde tribe sokuyorum kendimi özlüyor mu aklına geliyor muyum gibisinden ben onunla tekrar olmak istiyorum hala çok seviyorum
bir kadına göstermemen gereken ilk şey muhtaçlık. ve sen bunu fazlasıyla göstermişsin. sana çekimi kalmamış. daha fazla uğraşırsan kendinden daha fazla soğutursun
Ben zaten uğraştım barışmak için şimdi üzerine düşüp sıkıp boğmak istemiyorum saldım yani
bırak üzerine düşmeyi bir daha asla iletişime bile geçme. next
Zaten sinirden beni engelle dedim her yerden 5 gün önce oda engelledi o günden beri hiç bir adım atmadım ama arkadaşlarım düşünmesine özlemesine fırsat ver diyorlar üzerine düştükçe kaçar diyorlar
direkt sil kafandan, ayrılan taraf o. geri dönmek istese kesin kabul edeceğini biliyor. o yüzden başka kızlara doğru yelken açıp kimseye muhtaç olmadığını göstermen lazım. ve geri dönmek istese bile maximum cinselliğini al geç, bitmiş ilişki bir daha devam etmez.
Ben ayrildim ama o değil