Bilmiyorum ki işte ama bir gün ortaya çıkar bence bizim çevrede şehirde hep hemen her şey duyulur istemeye gelse biri kız değil der yine ayrılır ailem yine duyar vs
Evlilik kısmı sonraki meseleler, şu an için diyebileceğim: ailenin öğrenmesi imkansız bırak kardeşin okusun meslek sahibi olsun, ileride kimseye muhtaç olmasın. Evlilik işi nasip işi, önceden cinsel ilişkiye giren erkek yok mu Türkiyede? Var. O zaman kendi gibi biriyle evlenecek kadar karakterli insan da vardır.
Okusun, meslek sahibi olsun en azından ailen ona kötü davranırsa Kendisini ezdirmemesi için bir ekonomik desteği olur. Onun günahı onla allah arasında kimsenin kınamasına gerek yok.
Aynen öyle beni görünce utandı bildiğimi bilmiyordu konuştuk baya utandı ağladı vs hani zoruna gitmiş tek başına şehir dışında olunca kendi kafasında kurup duruyor
3 kere takip isteği geldi ondan dedim. Herhalde özelden anlatmak istiyor dedim gelip benle konuş anlamında değil. Dediğim gibi Kardeşinle pek bu konuları konuşma, olanlar olmuş ölenler ölmüş hayatına bakması gerekiyor.
Valla bende bilmiyorum ki nasıl olacak telegrami var kardeşimin sizin var mı bilmiyorum ama hani numara paylaşmadan bir tek oradan sohbet edilir konuşulur başka bir yerden zor bence
Telegram dan engeli kaldır ben sana yalan söyledim ise akşam bak öyle at yargısız infaz yapma en azından benden özür dilemen lazım kaç seferdir neler diyorsun
Hayır hesabı silip gideceğim. Artık bıktım erkeklerden her şeyden. Tepkili davrandım hakkıni helal et. Ama yaşadıklarım beni bu hale getirdi. Kızkardeşin dualarımda
Valla bana çok tepkili davrandin gün içinde sürekli tepki yanlış anlama yargılama yaptın beni çok üzdü üzüyorsun dedik üzül vs dedin iyice üzdün yinede sağ ol yolun açık oosun senin de
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kardeşim üniversite de okuyor ve ilk senesi hata yapmış kandırılmış ailem duysa çok kötü olacak bu konuda ne yapabiliriz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ailenin duymaması için elinizden geleni yapın, duyarlarsa da her şeyde olduğu gibi bu da unutulur veya etkisi geçer.
Ailem keşke öyle olsa okuldan alırlar belki döverler vs bilemiyorum ailen sıkı biri
Okuldan kesinlikle ayrılmasın, durum daha da kötüleşir. Üniversitesini değiştirsin yaşadığınız şehire gelsin ve meslek sahibi olsun.
Olan olmuş, yapacak bir şey yok.
Öyle haklısın ama ailem duyarsa okumasına vs hiç bir şeye izin vermez
Nasıl öğrenebilirler ki?
Bilmiyorum ki işte ama bir gün ortaya çıkar bence bizim çevrede şehirde hep hemen her şey duyulur istemeye gelse biri kız değil der yine ayrılır ailem yine duyar vs
Evlilik kısmı sonraki meseleler, şu an için diyebileceğim: ailenin öğrenmesi imkansız bırak kardeşin okusun meslek sahibi olsun, ileride kimseye muhtaç olmasın. Evlilik işi nasip işi, önceden cinsel ilişkiye giren erkek yok mu Türkiyede? Var.
O zaman kendi gibi biriyle evlenecek kadar karakterli insan da vardır.
Öyle haklısın evlilik nasip işi tabiki bana kalsa okusun etsin ayakta dursun
Kendi gibi elbette vardır ama biliyorsun erkek zihniyetini ben herşeyi yaparım ama eşim hiç birsey yapmamış olsun kafasında çoğu
Zaten bu kafada oldukları için kadınlar birkaç damla kan için türlü türlü yalanlara başvuruyor. Arz-talep meselesi.
maalesef öyle ben erkeğim mesela ben yapmış olsam yapmış birini sorun etmem namus sadece kadına ait buesey değildir sonuçta
Ama maalesef toplum da hâlâ çoğu erkek bu kafada gelişme az
Okusun, meslek sahibi olsun en azından ailen ona kötü davranırsa
Kendisini ezdirmemesi için bir ekonomik desteği olur. Onun günahı onla allah arasında kimsenin kınamasına gerek yok.
Aynen öyle beni görünce utandı bildiğimi bilmiyordu konuştuk baya utandı ağladı vs hani zoruna gitmiş tek başına şehir dışında olunca kendi kafasında kurup duruyor
Allah bir çıkış yolu nasip etsin kardeşine. Ilk hedefi meslek sahibi olsun gerisi içinde allaha dua etsin.
Tabiki de çok doğru diyorsun işte bunu ona anlatmak anlamasini sağlamak lazım da şimdi o anlayacak kafa yok onda
Kardeşim, takip etmiyorum kabul de etmiyorum kimsenin isteğini. Buradan yazabilirsin. Dinlerim.
Ne alaka takip etmek veya konuşmak? Ben başka bir yerden konuşalım mı dedim veya takip et beni mi dedim?
Anlamadım bu yazdıklarıni
Benim dediğim şey şimdi o bunları anlayacak kafada değil dedim sadece
Gerek yok dinleme rahatsız olma demedigin şeyleri dedim gibi konuşuyorsun
3 kere takip isteği geldi ondan dedim. Herhalde özelden anlatmak istiyor dedim gelip benle konuş anlamında değil. Dediğim gibi
Kardeşinle pek bu konuları konuşma, olanlar olmuş ölenler ölmüş hayatına bakması gerekiyor.
Hemen nedir bu kadar tepki?
Rahatsız olsam yorum mu atarım?
Herneyse Allah kardeşine huzur versin. Iyi gunler.
Yok özele gel özelden yaz demedim ayrıca özelden yaz dediğin nasıl oluyor bilmiyorum bile buradan mesaj atmayı ben bilmiyorum
Anladım teşekkürler
Önemli değil, yanlış anlaşılma olmuş boş ver.
Sende hemen tepki verdin bir şey demedigim halde demiş gibi birden tepki verdiğin için bende tepki verdim normal olarak yani bunda kötü ne var ki?
Rahatsız olmuyor isen o zaman iyi ama ben rahatsız oldum sanki özele geçelim demişim gibi konuşunca üzüldüm
Teşekkürler de neden iyi günler dedin madem rahatsız olmadinsa
Peki eğer üzdüm ise özür dilerim bilmeden bir şey dedim ise elledinden öperim yanlış anlama beni
😀😀yok yok estağfurullah. Sanırım ben hatalı tepki verdim. Hakkını helal et. Yazabilirsin dinlerim ne rahatsızlığı
Sende hakkını helal et benim varsa helal olsun. Kaç yaşındasın ona göre nasıl hitap edeceğime karar vereyim?
Kardeşimin yanindayim da aslında onla konussaniz iyi olur ama dediğim gibi buradan konuşma yerini bende o da bilmiyor
Mesaj gitmiyor mu yoksa müsait mi değilsin 🙃
Xper seviyemiz mesaj atmak için yeterli değil ki. Nasıl olacak?
Yirmi yaşındayım.
Valla bende bilmiyorum ki nasıl olacak telegrami var kardeşimin sizin var mı bilmiyorum ama hani numara paylaşmadan bir tek oradan sohbet edilir konuşulur başka bir yerden zor bence
Abi de kız bana senden büyüğüm 😀
Telegram nick varmış oradan yazınca bulunuyormuş numarasız sizde var mı bilmem
Olur oradan yazdım ben rahatsız olduğunda söylersin
Telegram bakar mısın acil
Bir bak oraya
Durduk yere niye engel attın keşke yazdığımi bir gorseydin
Akşam senin nickini vereceğim isterden seni sesli istersen görüntülü arasın bak yalan mı gör ön yargı yapacağına insan gibi dinle
İftira atmak kolay ama dinlemek anlamak zor
Boş ver bana anlatmasın. Sanki çözüm mü bulacağım, gitsin dağa taşa anlatsın belki benden daha iyi dinler.
Niye böyle yapıyorsun durduk yere engel attın ne kadar üzüldüm ciddsn bir bilsen
He canım dağ taş anlar kadın kadına konuş işte iyi gelir sohbet et sadece o bile yeter ona
Telegram dan engeli kaldır ben sana yalan söyledim ise akşam bak öyle at yargısız infaz yapma en azından benden özür dilemen lazım kaç seferdir neler diyorsun
Yine yapacağını yaptın hemde dinlemeden kendi kafands kurdub psikolojik sorunun mu var senin ne bu
Evet var
Hiç mi sende Allah korkusu yok merhamet yok yapmadığım düşünmediğim şeyleri sanki yaptım düşündüm gibi söyleyip engel atıyorsun
Niye böyle yapıyorsun ki bana
Telegrama gel çözelim su sorunu bak sende bende kötü insan değiliz
Hadi be oradan, hep nereye geliyor konu. Yürügit işine
Telegramı sildim.
Ne alakası var konuyu sen sordun ilk bana ben sormadım
Sen sorduktan sonda benim sormam normal değil mi?
İstek artıp isteği kabul ettin neden peki?
Eee nasıl olacak peki istek attın benimde isteği kabul ettin ama buradan mesaj atamıyoruz biz ki
Kurcalıyorsun. Konu nereden nereye geldi. Herneyse yazma artık kapat gitsin.
İlk sen açtın ben sormamıstim ki sorma desen yine sormazdim
Neden şimdi takipten çıkardın bizi? Ne yapmaya çalışıyorsun bir orsdan engel at bir buradan görende ben bir şey yaptım zanneder
Hayır sen açtın. Geçmişi açma diyorum sürekli soruyorsun.
Mesaj atılamıyormuş, mesaj atılıyor sandım karşılıklı takipte
Karşılıklı takip olunca mesaj atılıyor ama seviye 3 olmak lazım zor değil ki 3 olana kaddr bekle takip et sonra mesaj atarsın
Peki bir daha açmayız
Hayır hesabı silip gideceğim. Artık bıktım erkeklerden her şeyden. Tepkili davrandım hakkıni helal et.
Ama yaşadıklarım beni bu hale getirdi. Kızkardeşin dualarımda
Valla bana çok tepkili davrandin gün içinde sürekli tepki yanlış anlama yargılama yaptın beni çok üzdü üzüyorsun dedik üzül vs dedin iyice üzdün yinede sağ ol yolun açık oosun senin de
Bende gidiyorum kendine iyi bak hoşçakal
Eeeeeee
Hoşçakal
Nereye bekle telegram gek
Baksana kız
Biriylemi olmuş ne hatasî
Evet biri ile olmuş kandırılmış ilk defa aileden uzak şehir dışında okuyor
Olan olmuş yapcak bir şey yok, ağzınızı sıkı tutun aranizda sır olarak kalsın
Öyle ama başka durumlarda var keşke bir yazabilsen
Öyle haklısın sır olarak kalır ama kendisi de aşırı üzgün benim ogrendigimi duydu daha kötü oldu felan
Biraz dertli bazı şeyler var akıl almak istiyorum sizden tabi yanlış anlamazsaniz çünkü ben nasıl olacağım ne yapacağım bilmiyorum