Aşk İlişkileri Konuştuğum erkeklerin gerçek yüzünü böyle ortaya çıkarmam mükemmel değil mi? (Resimli)? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Oooh bunu herkeste deniyorum ve alttaki denyo gibi cevap verenlere engeli basıyorum, boşşşş ve abazalarla vakit geçirmemiş oluyorum 🤘Yallah Konuştuğum erkeklerin gerçek yüzünü böyle ortaya çıkarmam mükemmel değil mi? (Resimli)? Cevapla Erkek Soruları Resim Soruları Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Kültürsüz ve saygısız olanlara yaptığın en doğrusu.. Bil kendini, bilmezsen kendini, patlatirlar enseni meselesi.. Adam olmak zaten bir onurdur. 1 0 Yorumla
cpanel Takip Et Guru Yaş: 104 , eic 100% +1 yıl Artık devir değişti ya kimse ciddi değil ve herkes oynaşma peşinde.Herkesin en az on tane flörtü var şaka gibi. 1 0 Yorumla
Enginn__ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kendinde onların sınıfona düşmüş oluyorsun.. çok varoşça bu hareketler 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka😂😂😂 Amacı * olan erkeğe prim vermiyorum ve hayatımdan çıkarıyorum hepsi bu Yorumla Enginn__ +1 yıl Beyninde diş fırçası macunu falan birikmiş senin Yorumla Soran +1 yıl Sizin beyninizin yerinde âm qöt olduğu gibi mi? Penis kafalılar Yorumla
Bayramdaşdiken07 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Sen isteklerini biraz dusur o zaman duzgun adam bulursun 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Buyur abi anlamadım kfdlkfmdnd Yorumla Bayramdaşdiken07 +1 yıl Kriterini dusur adam geliir diyorum Yorumla Soran +1 yıl Sie Yorumla Bayramdaşdiken07 +1 yıl Ln sktr gt surdan terbiyesiz Yorumla
idknnnnn Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl gereksiz muhabbet ve ego tatmini gibi duruyor buradan 0 0 Yorumla
Asii_07 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sadece ego tatmini oda özgüvensiz. oldugunu gösteriyor ztn 0 0 Yorumla
serzenissss Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Bu arada sende 50 tane erkekle muhabbet etmş kaçma kızın teki oluyorsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İnsanları denemek hiç etik değil yalnız 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bunu neden attın, davet etmiştim kısmını anlamadım neye davet? Yorumla Soran +1 yıl Ne denemesi âmk daha buluşmadan bana öpme muhabbeti yapmış görüldü atmıştım. O gün arkadaşım vefat etti storyler paylaştım her gün. Bir gün bile sormadı mesaj atmadı. Şimdi kalkmış “en son öpeyim” demiştim diyo. Aynen kanka anneni öpersin Yorumla
Jsjsjsjskksksk Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Ne yaptin ben anlamadim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Olayın içeriği ekran görüntüsünde anlaşılıyor okursan anlarsın Yorumla
Angolyant Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı. Bir şey dememiş ki ya. 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. Değişik tavırlar 0 0 Yorumla
Ardencc Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl yas kac? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Y i r m i d ö r t Yorumla Ardencc +1 yıl burcun ne Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Kültürsüz ve saygısız olanlara yaptığın en doğrusu.. Bil kendini, bilmezsen kendini, patlatirlar enseni meselesi.. Adam olmak zaten bir onurdur.
Artık devir değişti ya kimse ciddi değil ve herkes oynaşma peşinde.
Herkesin en az on tane flörtü var şaka gibi.
Kendinde onların sınıfona düşmüş oluyorsun.. çok varoşça bu hareketler
Ne alaka😂😂😂 Amacı * olan erkeğe prim vermiyorum ve hayatımdan çıkarıyorum hepsi bu
Beyninde diş fırçası macunu falan birikmiş senin
Sizin beyninizin yerinde âm qöt olduğu gibi mi? Penis kafalılar
Sen isteklerini biraz dusur o zaman duzgun adam bulursun
Buyur abi anlamadım kfdlkfmdnd
Kriterini dusur adam geliir diyorum
Sie
Ln sktr gt surdan terbiyesiz
gereksiz muhabbet ve ego tatmini gibi duruyor buradan
Sadece ego tatmini oda özgüvensiz. oldugunu gösteriyor ztn
Bu arada sende 50 tane erkekle muhabbet etmş kaçma kızın teki oluyorsun
En iyisini yapıyorsun bebeğim.
Heall lenn sevdim seni tebrik ediyorum
anlayanlar anlamayanları aydınlatsın ahs
İnsanları denemek hiç etik değil yalnız
Bunu neden attın, davet etmiştim kısmını anlamadım neye davet?
Ne denemesi âmk daha buluşmadan bana öpme muhabbeti yapmış görüldü atmıştım. O gün arkadaşım vefat etti storyler paylaştım her gün. Bir gün bile sormadı mesaj atmadı. Şimdi kalkmış “en son öpeyim” demiştim diyo. Aynen kanka anneni öpersin
henüz görmemişsin gibi..
Ne yaptin ben anlamadim
Olayın içeriği ekran görüntüsünde anlaşılıyor okursan anlarsın
Erkekler ölsün
Bir şey dememiş ki ya.
Tamam.
ne yaptın ki sen şimdi anlamadım
Değişik tavırlar
Helal bee
yas kac?
Y i r m i d ö r t
burcun ne