Siz olsanız konusmaya devam eder miydiniz?

Eşimle iş yerinde tanıştım. Ailesiyle gorusmeye başladım sonrasında eşimin benden önce 3 aylık biriyle bir görüşmesi olmuş bu kişiyle de tanıştıran kişi eşimin ailesinin yakın komşularının bir kızı ilk tanışmamız eşimin babasının vefatinda oldu. Ben kızın soğuk davranışlarından anladım aslında ve eşime sordum eski sevgilinle bu kızın alakası var mı evet beni tanıştıran o dedi sonrasında ben es geçtim yine görüşmeye devam ettim ama derler ya.. çıkardım diye arada yanımda eşimin eski sevgilimden bahsediyor ve nisanim olacağı mekanda bütün misafirlerin içinde "beni sevmiyor zaten" diye absürt bir konusmalari oluyor ve devam ediyor eski sevgilisinden bahsetmeye yine aldırmıyorum eşim için ailesi için sonra evliligimiz oluyor ve bana üstüne vazifeymis gibi bazı konularda bana akıl vermesiyle benim artık tahammülüm kalmıyor ve ben görüşmeyi kesmek istediğimi söylüyorum. Ve şu an da da görüşmeyi kestim velakim eşimin ailesi birkaç kişi harici sanki o kızı tutuyor siz olsanız ne yapardınız bu durumda
Siz olsanız konusmaya devam eder miydiniz?