Aldatmış sayılırmı ne düşünmeliyim?

merhaba arkadaşlar , flörtüm vardı 2 hafta konuşup görüştük eğlendik çok güzeldi sanki bulutların üstündeydim beni beğeniyodu bende onu uzun zamandır bi ilişkiye başlamamıştım güvendim inandım sonra ben biraz uzağa geldim memlekete biraz eğlendim vs vs kendisi yay burcu sanırım aramıza soğukluk girdi ama konuşmuştuk eğer yanlış bişey hissedersek duygumuz olmazsa açık açık söyleriz diye söylemedi kaç kez sormama rağmen senlik ni durum uok biraz kendimle kalmalıyım dedi zaman verdim 3 gğn konuşmadık özledim yazmadım bekledim sonra arkadaşım sayesinde fake hesaptan istek attık yazdık hemen sohbete başladı ben varken beni yok saydı çok tecrübeli olmadığımdan aptal gibi güvendim gerçek sandım sonra fake hesabtan belli ettim kendi kendini bitirdiğin için teşekkürler vs vs yalancı olduğunuda söyledim sonra fake den engel attım onu rahatsız edecek bi tip değilim numaramo bile engellemiş sanırım zaten onu bende silmiştim instdan çıkarmıştım o da engel bile atmış zoruna gitti herhalde yalancılık modeli ortaya çıkınca bide en son aldatılacak adammışsın eski sevgilin iyi yapmış dedim sanırım ondan engeli attı yay burcu ne bekliyorumki 2 hafta oldu sizce bu konuda iyi yapmışmıyom yoksa animi haraket ettüm biraz pişman oluyorum sanki ağlıyamıyorum bile resimlerimizi siliyorum geri ekliyorum
Aldatmış sayılırmı ne düşünmeliyim?