Üç aylık ilişkim var dünde sormuştum sevgilim beni öpmedi öpmesi iiçin napmalıyım diye, dudağının kenarından öpsem onu beni yanlış anlar mı ve beni öper mi dudaklarımdan? beni öpsün istiyorum hep yanaklarımdan öpüyor bir de ellerimi öpüyor ben onunla öpüşmek istiyorum ama ben adım atamam o atsınn çekinirim ben ilk öpmeye...
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 845 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilinin niyeti seninle ileri vade de görünüyor. İlişkinizi resmiyete dökmeden de ellemeye niyeti yok gibi. Kısa vade de olsaydı gerçekten öpmüştü şimdiye kadar. Sen de tut kendini öpmek yerine sarılarak sevgini göster. Tabi sarılırken de üzerine çuvallanma çocuğun. / Başka bir bakış açısıyla da çocuk ciddiyetini kabul ettirip, istediğini elde ettiğinde terk de edebilir.
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
O öpücük bazı şeylerin baslamasini tetikler adam vercekten seviyorsa bu hareketinden soğuya bilir kolay kız diye düşünür.. eğer karşılık verirse gercekten seven insan sevgilisiyle böyle seyler düşünemez hatta hayal bile edemez.. bu sadece cinsel istek arzusunu karşılama
09 Yorumla
Soran+1 yılişte bende beni böyle yanlış anlar ve soğur diye onu öpmüyorum ama gerçekten seviyosa da öpmesi gerekmez mi
Soran+1 yıldudaktan öpünce illa araya cinsellik mi karışması gerekiyor? ben onu seviyorum ve asla onunla evlenmeden önce birliktelik düşünmem ama onu seviyorum ve öpmek istiyorum
Soran+1 yılben 21 sevgilim 24
Soran+1 yılyok yok merak etme ne ben ne de o öyle kişiler değiliz
Soran+1 yılpffffff peki
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemen dudana yapismadina sukret. bak ben sevgilimle ilk tanistigimda 17 18 yasindaydim beni dudaklarimdan 6 7 ay sonra optu. bence bu daha hos birsey. bazilari var ayni hafta oper. buda seni kullaniyor demektir.4 senedir iliskimiz devam ediyor bilgin olsun. kullanmiyordur sni ciddidir.
32 Yorumla
Soran+1 yılciddi olduğunu söylüyor zatende pff ne biliyim onu seviyorum öpmek istiyorum o da beni öpsün istiyorum
Cevap sahibi+1 yılZtn bir gun olucak ama dikkat et canım. Ileri sakin gitme. pisman olucagin hatalar yapma.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakın ilk adımı sen atma canım benim sevgilimde beni 4 ay sonra öpmüştü ve ilk o öptü ve geçen gün konuşurken aban dediki eğerki beni öpen sen olsaydın hiç iyi düşünmezdim senin için dedi yani ona göre hareket et
02 Yorumla
Soran+1 yılsağol canım benimde kafamda öyle düşünceler var yani ben adım atarsam benim hakkımda iyi düşünmez. o yüzden sabırla beklicem:) çok mutlu olun :)
Cevap sahibi+1 yıldoğru olan bu bencede acele etme :) saol canım benım sizde çok mutlu olun
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
65Cevap
Senin sevgilinde bir problem var 3 aydir sevgilisiniz ve hala bir sey yapamamis kusura bakma valla en fazla 2. bulusmada operim ben sana tavsiyem yakinlas iyice saril filan opusmek istedigini belli et yani yakinlasabildigin kadar yaklas :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. O kadar çok istiyorsun o sana bir şey anlatırken ne olursa olsun anlattığı birden şap diye dudaklarından öp. İşlem tamam göreceksin.. Aynı şeyi yaşadım o anı hala hiç unutamıyorum..
10 Yorumlayapma böyle şeyler bak sonra benm gibi laf yersin sokakta ki teyzelerden :D
senin yaptığını bile yapmıyodum yanağında 10 15 kere öptm bir teyze geçiyodu
bak bak oğlan usluda kız oynak durmuyor dedi o.010 YorumlaOh öpüşün ondan sonrası da devamı gelir bir bakmışsın bakirelik kelebekler gibi uçmuş gitmiş günah haram günah allah sizin gibileri ıslah etsin diyecek lafım yok başkaa...
36 Yorumla
Soran+1 yılya lütfen beddua okuma. ben burada kötü bişey demedim. o öyle biri değil bende öyle biri değilim. evlenmeden asla birliktelik yaşamam. sadece masum bir öpücükten bahsetmek istemiştim hepsi bu.
Gizli Üye(30-35)+1 yılDudaginin kenarına kadar ciktiktan sonra dudagini da öp yani fark yok ki. Ama seni yollu sanacaktir soyliim. Daha 3 aydan ne bu acele ne bu rahatlik. Biz öyle erkek arkadaş ariyoruz kiz elindekini azdiriyor yahu.
20 YorumlaYanlış anlayacak ne var? :D Kenarından öpersen açık zaten seninle öpüşmek istiyorum bitir şu işi diyorsun :D
Tabii anlarsa :D
İlk adımı atamıyorsan da ona o cesareti ver.02 Yorumla
Soran+1 yılnapmalıyım onu cesaretlendirmek içn
Ilk sevvgilim optu beni. Cok hosuma gitmisyi. Op nolcak sanki. Hersey erkeklemi olcakilla. Hatta sonradan anladimki sevgilim opmek icin hep can atiyomus. O kadar uzun opusurdu ki midem bulanirdi :)
02 Yorumla
Soran+1 yılilk o öpse bir sonra ben onun beni öpmesini beklemem zaten ama ilk o öpmeli :)
Keske bunu burada paylasip millet abuk sabun cevaplar alacigina kendi içinde bu muhasebeyi yapip kararini verseydin
10 Yorumlaöpme ;-) adam sana nasıl değer veriyor ki sana dokunmaya kıyamıyor sen öpsün diye can atıyrsun sonra pişman olrsun bence öpüşmeyin daha değerli
30 Yorumlayanağını öperken madem çok istiyon dudağını hemen getir öp... :)
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 527 cevap paylaştı.
+1 yılgel bir senin ağzının payını verim de yapış dudaklara :D
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı. YAPIŞTIRRRR GİTSİN BEE... BEN 1 AYLIKKEN KONSERDE HERKESİN İÇİNDE ÖPTÜM :) BAYA UTANDI AMA HOŞUNADA GİTTİ :) TABİ KÜFÜRÜDE YEDİK REFLEKS OLARAK... İYİ Kİ ÇANTAYI KAFAMA GEÇİRMEMİŞ :D
00 Yorumla
+1 yılevlilik aile gibi kurumlara değer vermeyen önemsemeyen biriyse yanlış anlamaz alem kızı böyle kızlardan der geçer işini görür.
05 Yorumla- +1 yıl
ha zinaya aşk sevgi birbirini tanımak diyen karakterden iseniz sorun etme
Soran+1 yılo da öyle değil bende öyle dğeilim öyle olsa zaten ilk günden öperdi beni üç ay oldu ben onu seviyorum ciddi de düşünüyoruz belki yeni daha ama ciddi görmediğimiz bir birliktelik kurmuyoruz ikimizde onu seviyorum ve öpmek istiyorum sadece hepsi bu ben onunla birlikte olmak istiyorum diye başlık açmadım alt tarafı dudağımdan öpecek bu kadar
- +1 yıl
seviyorsanız ciddiyseniz ailelere söyleyin gizli saklı kaçamak olmaz bu işler...
Soran+1 yılbiliyo ki aileler yani onun ailesi biliyor benimde babam dışında herkes biliyor
- +1 yıl
o zaman git de açık açık konuş sevgilinle
Op ya ne diek yanak diye yaklas dudaklarin kenarini op ama rri cekilme bekle bir iki saniyeno oper zaten ;)
02 YorumlaAbla koca kadınsın ya bilirsin ne yapacağını Allasen yani bizim burada diyeceklerimiz hep klasik şeyler öp gitsin işte..
00 Yorumla
+1 yılsen oyle elini yanagini opmesine bakma sen bir op dudandan bak nasil acilacak hemen elini verip kolunu kaptirmak gidir erkegi opmek
00 Yorumla
+1 yılkızım siz reşit misiniz önce? bak öyle değilse kanuni suç işliyor olursunuz ıslah evine kadar gider çocuğun ailesi şikayetçi olur felan dikkatli ol :)
01 Yorumla
Soran+1 yılyaşlar 21 24
Beni dudağımın kenarından öptü.. yanaklarımdan coşkuyla öperken..2kere oldu..2. cisi gözlerimin içine bakarak.. sonra dedi ki sorunca sendönünce öyle oldu.. Omu öpmek çok istiyorum ama çekiniyorum.. Ne yapmalı.. sizce isteyerek mi öptü.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence beklemelisin daha zamanı var. Ve kesinlikle ilk adımı sen atma bir kız olarak hic yakısığı yok kız dediğin biraz çekingen olur sevgilisinin yanında biraz geri durur..
10 YorumlaDudağının kenarından öpeceğine, öp de başına koy onu sen.
00 Yorumlaelektrik alamıyordur. öyle olsa hiç bir erkek kendini tutamaz. hijyen konusunda biraz daha özen göstere de bilirsin
00 Yorumla
+1 yılBence sac ve kas arasindan op. Sakaklarina kar mi yagdi ne var? Senin mi allahim bu cizgili yuz de. Morali bozulsun.
00 YorumlaBu zamanda boyle erkek bulmussun begenmiyosun optuklerinde de erkeklerin adi sapiga cikiyor yazik sana vallla:)
00 Yorumla
+1 yılYazık l*n sana
daha 3 aylık birisine nasıl bukadar güveniyorsun
Sonrada dersiniz aşkım bisikletten düştüm diye20 Yorumla
+1 yıldünde sormuştum nasıl yaparım diye tavsiyemiz budur. dudak kenarında usulca öp , alışsın :D
02 Yorumla
Soran+1 yılyanlış anlarsa :D
- +1 yıl
neyi yanlış anlayabillir ki
- Aşk İlişkileri konusunda 728 cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam operdim sevgilimnolcakk opmiycem operimm bogulana kadarr hemde seviyosan zaten olucak dayanamaz insan :)
00 Yorumla Yanlis anlamandan korktugu icin seninle sadece opusmek icin ciktigini dusunup opmuyordur belkide
116 Yorumla
Soran+1 yılbanada öyle geldi yanlış anlarım diye çekiniyor galiba
Soran+1 yılolmaz ben öpemem o öpsün ilk sonra ben öperim:)
Soran+1 yılsanmıyorum:)
Soran+1 yılöpmücek biliyorum. ne bekliyor ki :)
Soran+1 yılama ilk ben öpemem ki :/
Soran+1 yılnasıl yani :D
Soran+1 yılbunu zaten yapıyorum :D
Soran+1 yılçekingen değil aslında da ben onu yanlış anlarım diye benden çekiniyor galiba :D
Gizli Üye(36-45)+1 yıldudağının kenarından öpersen ilk adımının karşılığı seni yatağa atabilir :D
10 Yorumla
+1 yılBirsey olmaz op gitsin dudagina yapis sen baslat ne olucakki:-P
10 Yorumla
+1 yılÇoktan öpüşmeniz gerekiyodu şimdiki nesil ilk gun opusuyor geç kalmışınız :D
10 Yorumla
+1 yılsevgilim diyebiliyorsan öp, ama 3 ayda daha tanıyamamışsan bu kadar basit bir olaya tepkisini ayrıl
00 YorumlaYanaktan başladı sen dudağının kenarından devam et
böyle gider bir 3 ay, daha sonra dudağından belki öper :D00 YorumlaEn temizi yanağından öpmek için yaklaşırken kafanı ona çevirip sanki yanlışlıkla öpüşmüşsünüz gibi yapmak. Sonrasında hoşuna gittiğini belli edersen devamı gelir.
00 Yorumla
+1 yılÖp öp öp öp öp öp öppp:))
Neyi yanlış anlıcak sen öpersen karşıklık verir.00 Yorumla
+1 yılBu hatun olmuş. Açık ol tut ellerini öp beni de gör neler yapıyo vijdansız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanagini ve kulakla saclarini oksarken uzun sureli dudaklarina bak hafif yakinlas o gerekeni yapar ddgsga :D
10 Yorumlakardeşim çok erken biraz daha sabret öper o seni bişey yapma şimdilik
00 YorumlaDudaklarına bak ve dudaklarını ısır odun değilse anlar.
00 YorumlaYapış dudaklarına tıtak tıtak tıtak salsın kobrayı sonraaaa boynuna:D
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılsen dudağının kenarından öp o anlar ama utanma gayet normalmiş gibi yap utanırsan öpmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah belani vermesin. Ayril sen ondan. Haketmiyosun o cocugu.
00 Yorumlabu çocuk 3 vakte kalmaz seni altına alır böyl giderse bak diyim ben sana rukiye abla :D
00 YorumlaHerşey bir Öpücükle başlar pisman olma sonra
03 Yorumla
Soran+1 yılo öyle biri değil öyle olsa ilk günden öperdi merak etme sen
Soran+1 yılherkesi bir tutma herkes senin gibi olacak diye bir kaide yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa yakından öp sonra kendını geri çekme o da öper mal değilse :)
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEn uzun ilişkin bu mu? Daha önce hiç ilişkin olmadı mı yaş 25-26 ?
Soran+1 yılilişkim oldu da yaş aralığı doğru değil siteye üye olurken öylesine doldurmuştum bilgileri ben 21 sevgilimde 24 yaşında
Cevap sahibi+1 yılHiç öpüşmedin yani şimdide çekiniyosun yaklaş hafif öp çekilme geri seri öp baya o da öper enayi değilse 24 yaşındaymış illaki öpmüştür bişeyler yapmıştır
Soran+1 yılo yapmıştır ama dediğim gibi ilk ben öpemem o öpmeli.
Cevap sahibi+1 yılTamam işte yanaktan öp cokca çekilme dibinden öper o da kaç yaşında adam evde yalnız kalın
Soran+1 yılyanağından öpüp çekilmezsem öper mi yani
Cevap sahibi+1 yılAynen öp baya çekilme iyice sokul
+1 yılBen yanlış anlardım sonuçta dudağımın kenarı /:
20 YorumlaGenelde bu taktiği erkek kullanır :D
10 Yorumla
+1 yılÖp te kurtulalımm bacım musallat oldun siteye
31 Yorumla
Soran+1 yıliki soru sordum alt tarafı bunla ilgili rahatsız oluyorsan yazmayıver
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖpüyorsan öp artık 2 gündür biz bıktık.
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbanada böyle bir erkek gerekkkk
13 Yorumla
Soran+1 yılbulursun inşallah :)
Cevap sahibi+1 yılinşallah gardaşlarım
Bence öp bisey olmaz onunda hosuna gider
00 Yorumlaİşi biliyon la kaşar.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. zorlamı arkadaş adam öpmüyor işte :D
10 Yorumlane yanlış anlayacak, dalarım ben direk
10 Yorumla
+1 yılMe meraklıymışsın öpmeye dünden beri aynı soru
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 742 cevap paylaştı. Öp ulennnn öp de bitsin bu ızdırap
10 YorumlaSen kenarindan öp o getirir devamini :D
09 Yorumla
Soran+1 yılkesin getirir mi :D
Soran+1 yılşimdi heveslendiriyorsun sonra öpcem kalcam öyle görcez :D
Soran+1 yılhayır öpüşmedim ondan bu kadar hevesliyim :D
Soran+1 yılo vakit bir gelse hele düşünürüz :D
+1 yılyapıştırrrrrrrr ayan abla ;)
00 Yorumla
+1 yılYuh ya yuh kizim bir ağırlığını koy ortaya
00 Yorumla
+1 yılÇokmu arzuluyorsun onu.
00 Yorumla