Bu adamdan olur mu?

3 yıldan fazla bir ilişkim var. Ayrı şehirlerdeyiz. O 35 ben 28 yaşındayım. İlk zamanlar okul bitince sanki hemen evlenecekmiş gibi atar tutardı. İş hayatına girdm,2 yıldan fazladır çalışıyorum. Hep ketum davrandı, ailesi annesi babası ablaları benle ilgili ne düşünüyor çok acıklamadı. Zaten hiç tanısmadım yüz yüze. Annesi vefat ettikten sonra annesinin beni istemedigini daha doğrusu kapalı ve kendi çevrelerine yakın birini istedigini söyledi. Bunu 2 yıl sonra ögrenmiş oldum. Ablası 18 yasından büyük mü bari demiş. Beni hiç sallamadıkları besbelli. Bir ara da kendisi agzından kacırdı, akrabaları hep kendi çevresinden etraftaki şehirlerden evlenmiş. Daha fazla konusmadı, hep sır gibi adam. Bir taraftan iş sorunlarım var. Daha dogrusu işim degil de ev sorunum var İstanbul’da tek yasıyorum, ev sahibi evi satılıga cıkardı. Yapamıyorum İstanbul’da dedim. Bana gelmiş, neden kafana takıyorsun işin iyi maaşın iyi diye sırtımı sıvazlayıcı laflar sattı. Hep böyle yapıyor. Hiç hep böyle sürmez, evlenirizi vs demek yok.. daha önceleri oturulmaz senin evde bit gibi der dururdu, şimdi pışpışlıyor. Ben de sinir oldum, arama sorma bi daha beni dedim, gelme haftasonu da buraya da dedim. 2 gündür konusmuyoruz. Konu evliliğe geldi mi susuyor anca. Niye evlenmiyorsun diyince aile baglarım zayıf ailem mi var diyor, sallıyo mu napıyo anlamıyorum. Hiç de bahsetmiyor.. şu an öyle durumdayım ki adam gibi biri gel gidelim dese Istanbul’u da onu da her şeyi de bırakkıcam
Bu adamdan olur mu?