Birbirimizi çok seviyorduk ve bazı sebeplerden dolayı kavga ederek karşılıklı denmeyecek laflarla ayrıldık ve başkasına gitti?

Durum aslında teselli gibi bir şey istiyor olmam çünkü gerçekten barışalı 6 ay oldu ve ben hala bazı geceler o gördüğüm fotoğrafı hatırlayıp yataktan fırlıyarak uyanıyorum. Fotoğrafta ise kendi okul kampüsünden bulduğu, her yerde tabiri caizse *mcı diye geçen çocuklardan ve fotoğrafta kucağında sarılmış vaziyetteydi. Hala duruyor o fotoğraf bende. Tekrar barıştığımızda çok şey yaşandı ailem gördü fotoğrafı ve annemle o konuştular. Annemle olan konuşması öncesinde benim ona canımın yandığını hala uykusuz kaldığımı söylememe rağmen onun bana ''seni de öptüm/seninde kucağına oturdum demesinden dolayı oldu. Ama o beni bırakmadı defalarca o kadar kavgalara rağmen. Geri döneceğimi de biliyordu üstelik. Bu süre zarfında ben kendi sosyal medya hesaplarımdan herhangi ters bir şey paylaşmadım sadece arkadaşlarımla bir kaç video fotoğraf paylaştım. Ve arkadaşımla çıkmaya başladığımı zannettikten sonra kendi yoluna bakması gerektiğini düşündüğünü söyledi. Bu kadar yazının ardında sadece önümü göremiyor oluşum ve kızın bana durumu mahvettiği için pişman olup yalan söylemesi gibi değişik saçma bir çoğu kafama yatan binlerce soru olması. Dürüst bir şekilde yorumlayın lütfen durum ne ne yapmam gerekiyor içimde büyük bir yanık izi var ve hala acıtıyor..
Birbirimizi çok seviyorduk ve bazı sebeplerden dolayı kavga ederek karşılıklı denmeyecek laflarla ayrıldık ve başkasına gitti?