Sevmeyi mi seviyoruz da insanlara yüklüyoruz bunu yoksa insanlarla mı o sevgi hali oluşuyor? Gösterilen sevgiyi hak etmediklerini düşünüyoruz bazılarımız hayatımızda ki insanlar için fakat o sevgiden de vazgeçemiyoruz. O sevgiyi yükleyecek birine ihtiyaç duyuyor olabilir miyiz?
Ya zaten bana göre insanların hemen seviyorum demesi yalan gibi bir şey. Çünkü sevgiyi biliyor musun ki? De seviyorum diyorsun? Daha hayatta ne kadar zorluklar var haberi yok, gelmiş seviyorum diyor. İnsanlar sevgi verince her zaman mutluluk geliyor sanıyor. Sevgi tüm duyguları kucaklar ama bir yere kadar. Sınırlarını iyi çizemeyenler kendilerini kandırıyor bana kalırsa. Sonra sevgi yüzünden incinmiş sayıyorlar kendilerini. Bence sevgi bırakılamaz. Üzüntüden kurtulmayı bilmeyenler sevgiye sövüyor. Ne kadar engel çıkarsa çıksın hep yenisi diye ilerlemeliyiz. Tüm dünya şerefsiz dolu değil ya😬😂
Ben birini seviyorsam öncesinden bunun hazırlığını yapmıyorum. Dupduru bir şekilde ruhumu ona teslim edebiliyorum. Doğrusuyla yanlışıyla ve iyisiyle kötüsuyse her şeyiyle sevebiliyorum.
Sevmeyi sevmekten öte bilmiyoruz. Kısıtlamayı, kıskanmayı sevgi zannediyoruz. Sevgiden nemalanıyoruz. Gerçek sevgi karşılıksız olandır. Çoğu kişi de bundan maalesef ki yoksun.
Sevgiyi değil kişileri seviyoruz. sevmeyi sevseydik cansız nesneleri sevince de mutlu olmamız gerekirdi. ama aşk iki kişiliktir karşılıklı olursa insan mutlu olur. sevildiğimizi hissetmemiz gerekiyor.
Bence sevmeyi bilmiyoruz Bu nedenledir ki Sevgi Konusunda Sadece sevmektense Sevmek dışında herşeyi yapıyoruz ama en azından sevmeyi severek iyi bi yolda gidiyor olabiliriz