Flört ne Allah aşkına ya dhdhdh Flörtüm yok ama internette ve çevremde gördüğüm kadarıyla, o kişiyle sürekli konuşuyorsun bir süre, sonra bir anda bitiyor konuşma. İki taraf da başkalarıyla yola devam falan. Ben böyle şeyi ne yapayım ya? Benimle sevgili olma niyeti olmayan kimseyle konuşmam. Anlamam ben sürekli flört adı altında ona yaz buna yaz. Görsele bak marifet diye paylaşıyorlar bir de.
Flörtüm oldu gibi oluyor ama sevgili oluyorum genelde. 😅 Flört işini de anlamış değilim. Seviyorsan seviyorsundur. Sevgili olursun ya da olmazsın. Ne bu araftan kalma işler, anlamış değilim.
Flörtüm olmadı hiç. Ama karşıma öyle bir kız çıksın istiyorum şen şakrak gözlerimin içine baksın. Onun için dünyaları sererim. Flört bir yetenekse onun için her şeyini öğrenirdim o zaman
Eğer birinden hoşlanıyorsun ve bunu karşılığını alıyorsam zor oynamayı sevmem. Zaten hoşlanmıyorsun ve yine ben de karşılığı yoksa direkt olarak çizgiye çekerim.
Hiç anlamam ve sevmem flört işini. Çok hoşuma gıdıyorsa ‘ manitan yok diye üzülme artık , numaramı aşkım falan diye kaydet ‘ derim :) Flört asırı saçma gelıyor bana
Flört ne ya Allah aşkına sev , aşık ol sonra da bir ilişki içine gir işte şimdikilerin diline dolanmış hep bir flört yok benlik değil asla hiç de denemedim